• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirli olan erkek arkadasi!!

Sevdiginiz insanin sinirine katlanir misiniz?

• Evet

OY: 8 33,3%
  • Hayir

OY: 16 66,7%

• Ankete Katılan
    24
Rica ederim canım ne demek,ben dokuz senelik evliyim ikide yavrum var allahım bagislarsa daha eşimden gülden ağır laf duymadım,aramizdaki bu saygı sevgimizide cogaltiyor bu bir gerçek...Hayatı hakettiginiz gibi yaşayın,kimsenin kölesi falan degilsiniz..Aşk biter sevgi ve saygı kalır evliliklerde..Yolun layigina çıksın inşallah....

Ya o sevgiyi ben cok hissediyorum. Bir dedigimi iki etmez. Birde ben sevgi dolu bir ailede buyudum babam hala annemin gozunun icine bakar askla. ama gencken babamda cok sinirli bi insanmis zamanla artik annemin askiylami bilemem tam bir kuzu:) o yuzden hep bir sansi hakkettigini dusunuyorum. Allah mutlulugunuzu hep daim eylesin insallah.

sinirli olması tehlikeli birşey bence .herkes kızınca brişeyler der ama her dakka bağıran adamlada ömür geçmez . bence onun kişiliği bu kaldırabiliyorsan devam et . şiddet falanda karışabilir olaya .

Her dakka diyemem. Ama stresli oldugu donemler hic cekilmiyor. morali yerindeyse tam bir sevgi yumagi. Tabi stresli halleri onu hakli cikarmaz. Cok saol yorumun icin.

eşim ve babamda öyle... ikisininde çocukluklarında yaşadıkları travmalar. birde kişilik özellikleri... saman alevi gibi... sürdürmüyorlar. değişebileceklerini de sanmıyorum. o bağırırken susun.. sonra burnundan getirin. ben öle yapıyorum:KK45:...

çileden çıktığımda oluyor. az bağrışıp susuyoruz. mükemmel ilişki yok.... ben onu öle kabul ettim...

Ne guzel paylasmissiniz tesekkurler. Ya iste dusundugum icin sanirim iliskiyi sorgulamaya basladim. Ya ama bi yandanda esinizi biraksaniz sizde uzulmezmisiniz? Yani degisebilcegine inanirmiydiniz? Ben bu durumun nedense hep psikolojik olduguna inandim ve inaniyorum. Bi yardimla belki bu durumu asariz diyorum. Tabi bu durumu asmadanda evlilik konusunu dahi konusmam kendisiyle.
Tabiki inandım, çabaladım ve hâlâ çabalıyorum ama erkekler bir bayan tarafından psikoloğa gitmeye teşvik edilmeyi yediremiyor. Götüremiyorum, ha tersi olsa , bende kocamın "bi psikoloğa görün istersen" demesini kabullenemezdim. Şu andan itibaren değişebileceğine dair en ufak bir ümidim yok , ve bu şekilde giderse bizi ancak boşanmak paklar. Düşünmüyorda değilim açıkçası. Çünkü öfke öfkeyi doğuruyor, onun için bir davranış şekli değil, alışkanlık. Önceden olsa tırnağına taş değsin istemezdim, ağır işte çalışıyor, şimdi parmağı kopsa içim soğuyacak gibi. Üzülmüyorum hasta falan olduğu zaman . Demek istediğim o kadar hakarete ve küfüre maruz kaldıktan sonra hissizleşiyor insan. Yani ağzıyla kuşu tutsa , öfkeli yanı ağır basar her zaman. Seni avutmaz hale gelir zamanla.

eşim ve babamda öyle... ikisininde çocukluklarında yaşadıkları travmalar. birde kişilik özellikleri... saman alevi gibi... sürdürmüyorlar. değişebileceklerini de sanmıyorum. o bağırırken susun.. sonra burnundan getirin. ben öle yapıyorum:KK45:...

çileden çıktığımda oluyor. az bağrışıp susuyoruz. mükemmel ilişki yok.... ben onu öle kabul ettim...
Iste ne mutlu size bi yolunu bulmussunuz basa cikmanin. Benim ailemde kimse oyle degil ondan hep karsilastiriyorum kendimce. Tesekkurler yorumunuz icin.

Tabiki inandım, çabaladım ve hâlâ çabalıyorum ama erkekler bir bayan tarafından psikoloğa gitmeye teşvik edilmeyi yediremiyor. Götüremiyorum, ha tersi olsa , bende kocamın "bi psikoloğa görün istersen" demesini kabullenemezdim. Şu andan itibaren değişebileceğine dair en ufak bir ümidim yok , ve bu şekilde giderse bizi ancak boşanmak paklar. Düşünmüyorda değilim açıkçası. Çünkü öfke öfkeyi doğuruyor, onun için bir davranış şekli değil, alışkanlık. Önceden olsa tırnağına taş değsin istemezdim, ağır işte çalışıyor, şimdi parmağı kopsa içim soğuyacak gibi. Üzülmüyorum hasta falan olduğu zaman . Demek istediğim o kadar hakarete ve küfüre maruz kaldıktan sonra hissizleşiyor insan. Yani ağzıyla kuşu tutsa , öfkeli yanı ağır basar her zaman. Seni avutmaz hale gelir zamanla.

Peki bu yazdiklarinizi esinizede anlattinizmi? Sizin artik bu iliskiden sogudugunuzu ve bunun sebebinin o oldugunu. Belki sizi kaybetme korkusu olunca biseyleri degistirmeye calisir. Bende suan o durumdayim. Asla bende ayrilmasini dusunemezken bile artik benim bu iliskiyi sonlandirmam gerektigini dusunmeye basladim. Ve az evvel tedavi olmasi gerektigini ve kabul etmezse bu isin yurumicegini soyledim. Oda ayni seyi dusunuyormus. Benden birlikte doktor bakmamizi ve artik bundan kurtulmamis gerektigini soyledi. Cok mutlu oldum. Kendisi tam bir agir abidir. Eger o bunu kabul ettiyse siz umudunuzu kaybetmeyin ve evliliginiz icin elinizden geleni yapin. Hakkinizda en hayirlisi olsun insallah

ey danismak istedim. 1 bucuk yildir suren bir iliskim var. Birkac sorun haric birbirine cok bagli sevgi dolu bir ciftiz. Hatta birbirimiz icin binlerce kilometrelik mesafeler astik, ulastik ama bir seyi asamadik oda erkek arkadasimin SiNiRi. Kendisi su gune kadar karsilastigim en sinirli insanlardan biri aslinda. Arada olan cikislari ve bagirmalari olmasa melek gibi merhametli guzel kalpli bi adam. Ama gelin gorunki onun taktigi sacma sapan seyler sesinin yukselmesi bana bagirmasi artik kaldirabilcegim bi durum degil. Ilk baslarda her nasilsa alttan alabiliyordum ama artik olmuyor. Beni durduran tek sey aslinda sinirinin saman alevi gibi kisa surmesi. Mesela ben araba kullanirken yaptigim en ufak bir sey onu cildirtiyor ve cok agir konusmasini sagliyor hemen 2 dakika sonra gelip ozur diliyor. Bir defasinda o kadar agirdiki dedikleri ayrilmak istedim ama ozur diledi ve degiscegini soyledi. Hep der ben senin hakkini odeyemem. ama pekte bisi degismedi tabi. Ayrilmak asla istemiyorum onu cidden seviyorum. ama gelecekte bu siniri siddete doner diye korkuyorum. Ne yapmaliyim? Sizce bu tedavi edilebilcek biseymi? Beni ondan sogutan tek sey bu sinir yoksa aslinda cillop gibi bir bey:)[/QUOTE] bnden sana tavsiye bnm eşim de çok sinirli keşke evlenmeseydim diyorum çok pişmanım...olur olmadık sınırlenır evliliğimizin 2. Yılında küfür etmelerde başladı ...bide evlendikten sonra nede olsa benim artık bnden ayrılamaz mantığı var ...özür dileme falan da kalmadı...yani diyeceğim oki sinirli huysuz bir insanla ömür gecmez ....kendi kendini yersin yol yakınken ayır yolları çünki insanlar değişmiyor bunu çok iyi anladım !

Y
[QUOTE="Noanaah, post: 42656744, member: 688339] sana tavsiye bnm eşim de çok sinirli keşke evlenmeseydim diyorum çok pişmanım...olur olmadık sınırlenır evliliğimizin 2. Yılında küfür etmelerde başladı ...bide evlendikten sonra nede olsa benim artık bnden ayrılamaz mantığı var ...özür dileme falan da kalmadı...yani diyeceğim oki sinirli huysuz bir insanla ömür gecmez ....kendi kendini yersin yol yakınken ayır yolları çünki insanlar değişmiyor bunu çok iyi anladım ![/QUOTE]

Hep bundan korkuyorum bende. Tavsiyenizi kesinlikle onemsicem. Peki bir yardim almasi gerektigini soyledinizmi? Yani sizi kirdiginin farkindami? Sanirim sizi cok kirmis sakin unutmayinki evlenmis bile olsaniz mutlu olmadiginiz hicbir yerde yasamak zorunda degilsiniz.

Kizlar selamlar!

Sizlere bir sey danismak istedim. 1 bucuk yildir suren bir iliskim var. Birkac sorun haric birbirine cok bagli sevgi dolu bir ciftiz. Hatta birbirimiz icin binlerce kilometrelik mesafeler astik, ulastik ama bir seyi asamadik oda erkek arkadasimin SiNiRi. Kendisi su gune kadar karsilastigim en sinirli insanlardan biri aslinda. Arada olan cikislari ve bagirmalari olmasa melek gibi merhametli guzel kalpli bi adam. Ama gelin gorunki onun taktigi sacma sapan seyler sesinin yukselmesi bana bagirmasi artik kaldirabilcegim bi durum degil. Ilk baslarda her nasilsa alttan alabiliyordum ama artik olmuyor. Beni durduran tek sey aslinda sinirinin saman alevi gibi kisa surmesi. Mesela ben araba kullanirken yaptigim en ufak bir sey onu cildirtiyor ve cok agir konusmasini sagliyor hemen 2 dakika sonra gelip ozur diliyor. Bir defasinda o kadar agirdiki dedikleri ayrilmak istedim ama ozur diledi ve degiscegini soyledi. Hep der ben senin hakkini odeyemem. ama pekte bisi degismedi tabi. Ayrilmak asla istemiyorum onu cidden seviyorum. ama gelecekte bu siniri siddete doner diye korkuyorum. Ne yapmaliyim? Sizce bu tedavi edilebilcek biseymi? Beni ondan sogutan tek sey bu sinir yoksa aslinda cillop gibi bir bey:)

1. Adamın karakteri bu değişmez,
2. Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen
3. Her şeyi tam tek kusuru bu ise o sinir harbinde söylediği sözlere kulak tıkayacaksın.
4. Kimse mükemmel değildir.
5. Saygılar :)

Bu tarz insanlar ne yazık ki düzelmiyor.
Sinirlendiğinde susup, iyi olduğu zamanlarda kırıldığını hissettirebilirsin.
Tabi bu şekilde hayatını sürdürmek istiyorsan

Evet beni çok kırdı...her daim kafamda yaptıkları söylediklerii...en çok koyan şeyde hatasını kabul etmemesi ufacık bir özürü bile çok görmesi...çok pişmanım çok o yusden bn kendimi yaktım siz yakmayın...sıze değer veren kıymet veren birıyle evlenin ...saygı bittimi sevgide bitiyor ne yazıkki
Y
[QUOTE="Noanaah, post: 42656744, member: 688339] sana tavsiye bnm eşim de çok sinirli keşke evlenmeseydim diyorum çok pişmanım...olur olmadık sınırlenır evliliğimizin 2. Yılında küfür etmelerde başladı ...bide evlendikten sonra nede olsa benim artık bnden ayrılamaz mantığı var ...özür dileme falan da kalmadı...yani diyeceğim oki sinirli huysuz bir insanla ömür gecmez ....kendi kendini yersin yol yakınken ayır yolları çünki insanlar değişmiyor bunu çok iyi anladım !

Hep bundan korkuyorum bende. Tavsiyenizi kesinlikle onemsicem. Peki bir yardim almasi gerektigini soyledinizmi? Yani sizi kirdiginin farkindami? Sanirim sizi cok kirmis sakin unutmayinki evlenmis bile olsaniz mutlu olmadiginiz hicbir yerde yasamak zorunda degilsiniz.[/QUOTE]

Kizlar selamlar!

Sizlere bir sey danismak istedim. 1 bucuk yildir suren bir iliskim var. Birkac sorun haric birbirine cok bagli sevgi dolu bir ciftiz. Hatta birbirimiz icin binlerce kilometrelik mesafeler astik, ulastik ama bir seyi asamadik oda erkek arkadasimin SiNiRi. Kendisi su gune kadar karsilastigim en sinirli insanlardan biri aslinda. Arada olan cikislari ve bagirmalari olmasa melek gibi merhametli guzel kalpli bi adam. Ama gelin gorunki onun taktigi sacma sapan seyler sesinin yukselmesi bana bagirmasi artik kaldirabilcegim bi durum degil. Ilk baslarda her nasilsa alttan alabiliyordum ama artik olmuyor. Beni durduran tek sey aslinda sinirinin saman alevi gibi kisa surmesi. Mesela ben araba kullanirken yaptigim en ufak bir sey onu cildirtiyor ve cok agir konusmasini sagliyor hemen 2 dakika sonra gelip ozur diliyor. Bir defasinda o kadar agirdiki dedikleri ayrilmak istedim ama ozur diledi ve degiscegini soyledi. Hep der ben senin hakkini odeyemem. ama pekte bisi degismedi tabi. Ayrilmak asla istemiyorum onu cidden seviyorum. ama gelecekte bu siniri siddete doner diye korkuyorum. Ne yapmaliyim? Sizce bu tedavi edilebilcek biseymi? Beni ondan sogutan tek sey bu sinir yoksa aslinda cillop gibi bir bey:)

Üzgünüm ama değişmez,sinir malesef değişen birşey değil ,düzelir göüzyle bakıp bir yola girilmez eğer şuan böyle bir düzelme sağlıyorsa duruma bakabilirsin, birde 1.5 yıllık ilişkide o kadar kalbne kırmasına rağmen nedenini anlatmamışta ,anlatmak için hangi günü bekliyor?

Çocukluk evresinde annemden yediğim sopalar psikolojimi etkilemişti.Tabi bunun etkisiyle ailemde bana veya başka aile bireyine sesini yükselten bile olmadı.Sorunları konuşarak çözebileceğim öğretildi.Ve bu yönde gittim.Etrafımda kavga eden birini gördüğüm anda çok korkuyorum.Benim erkek arkadaşımda çok sinirli yapıya sahipti..Bununla başa çıkamayacağımı söyleyerek sakinleşmesi yönünde telkinlerde bulundum. Hatta çözümsüz kaldığında beni de döversin korkuyorum senden diyerek daha çok konunun üstüne gitmesini sağladım. Öfkesini çıkaracak, İçindeki negatif enerjiyi dışarı vuracak başka mecralar bulduk.Hobiler edindik.Hatta çocuklar duymasın dizindeki Haluk karakteri gibi göğsüne vurarak sakinleşene kadar nefes alıp vermesi veya Geriye doğru saymasını sağlamaya çalıştım. Tabi bahsettiğim öfkeli haller inanılmaz boyutlarda değildi. Çabucak meyvesini verdi. Sakin pamuk gibi bir adam halini aldı.Sizin hiç bu yönde girişimleriniz olmuş muydu_?

Kizlar saolun cevaplariniz icin. Bana birde hep derki bu sinirimin bi sebebi var kucukkugume dayaniyor. Birgun sana anlaticam. Ama oyle dayak ve cocuk istismari tarzinda bisi olmadigina eminim. Valahi onun durumu tek bana degil babasina is arkadaslarina yani herkese. Ya sanirim onu terapiler icin ikna etmem lazim belki onda ise yararlar cunku oda cok degismek istiyor farkindayim. Ama iste benimdr sinirimi kontrol etmem lazim bi yerde ona yardim etmek icin.

Bence anlattırın ona gore siz nasıl davranıcaginizi belirlersiniz. Zan kazanmak amaclida böyle yapiyor olabikir

Kizlar selamlar!

benim esiminde siniri saman alevi gibi bi anda sinirleniyo ve gecip gidiyo.demek ki sevgilinin asamadigi bazi sorunlari var ya da calistii is yerinde soeunlari var.bnm esimin ki boyle ve simdi sorunlarini hallettik rahatiz eski hali yok artik.bence onunla konusmayi dene sorunlarini beraber halledin ki sana saygisi daha fazla artsin derim ben..

Üzgünüm ama değişmez,sinir malesef değişen birşey değil ,düzelir göüzyle bakıp bir yola girilmez eğer şuan böyle bir düzelme sağlıyorsa duruma bakabilirsin, birde 1.5 yıllık ilişkide o kadar kalbne kırmasına rağmen nedenini anlatmamışta ,anlatmak için hangi günü bekliyor?

Aslinda pek bu konu uzerinde durmadik. Bikac kere boyle biseyden bahsetti ve kapatti. Degismesinin cok zor oldugu durumununda farkindayim;/ saol yorumun icin

benim esiminde siniri saman alevi gibi bi anda sinirleniyo ve gecip gidiyo.demek ki sevgilinin asamadigi bazi sorunlari var ya da calistii is yerinde soeunlari var.bnm esimin ki boyle ve simdi sorunlarini hallettik rahatiz eski hali yok artik.bence onunla konusmayi dene sorunlarini beraber halledin ki sana saygisi daha fazla artsin derim ben..

Cok stresli bir isi var vok fazla sorunluluk getireb. Is yerinde yasadigi olaylar kesinlikle ofkesini cok etkiliyor. Is degistirmeyi dusunuyor. Belkide biraz zaman vermek gerek. Tabi bosa kurek cekmekten korkuyorum. Ama dediginizi yapicam. Cok tesekkurler

Çocukluk evresinde annemden yediğim sopalar psikolojimi etkilemişti.Tabi bunun etkisiyle ailemde bana veya başka aile bireyine sesini yükselten bile olmadı.Sorunları konuşarak çözebileceğim öğretildi.Ve bu yönde gittim.Etrafımda kavga eden birini gördüğüm anda çok korkuyorum.Benim erkek arkadaşımda çok sinirli yapıya sahipti..Bununla başa çıkamayacağımı söyleyerek sakinleşmesi yönünde telkinlerde bulundum. Hatta çözümsüz kaldığında beni de döversin korkuyorum senden diyerek daha çok konunun üstüne gitmesini sağladım. Öfkesini çıkaracak, İçindeki negatif enerjiyi dışarı vuracak başka mecralar bulduk.Hobiler edindik.Hatta çocuklar duymasın dizindeki Haluk karakteri gibi göğsüne vurarak sakinleşene kadar nefes alıp vermesi veya Geriye doğru saymasını sağlamaya çalıştım. Tabi bahsettiğim öfkeli haller inanılmaz boyutlarda değildi. Çabucak meyvesini verdi. Sakin pamuk gibi bir adam halini aldı.Sizin hiç bu yönde girişimleriniz olmuş muydu_?

Malesef hayir sadece artik benim bu durumu gozardi edemiyecegimi soyledim. Oda cok degisiyorum fsrkinda degilmisin falan dedi. Tabikide ofke durumlari azaldi ama ofkelendiginde yeniden kizmaya basliyor. Aslinda banada bagirmaktan oye kendine cok bagiriyor. Ben nasil bumu yaparim ben bu hatayi neden yaptim gibilerinden. Peki siz hic bir destek aldinizmi? Ama dediginiz seyleri sanirim internette bulurum denemek icin. Ya gercekten o saman alevi ofkesi olmadoginda elinden geleni yapan beni hergun ciceklerle karsilayan bir adam. Ama yorumunuz bana umut verdi cidden com tesekkurler

Back
X