Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla zamanında böyle bir kişi olmuştu hayatımda.. düşün ki bir sitenin yanındaki parkta oturuyorduk.. güvenlik geldi "kardeşim siz burda mı oturuyosunuz" dedi ... vay sen kimsin de bana kardeşim dersin diye adamın kafasına jopla vurmaya başlamıştı..... sinirliliğine örnek olsun diye anlattımona karşı yaklaşımım şuydu, durmam gerektiği yeri bilirdim.. bende asabi biriyim ama onun sinirlendiğini anladığımda diceklerimi içimden söylerdim.. ama asla ezdirmezdim kendimi.. sinirliliği adı altında hiç bi zaman her dediğine he demedim.. böyle yani canım
![]()
boyle ınsanlar sınırlı oldugunda asla dıklenmemek gerekır cunku o an gozlerı donuyor ve ıstemeden kırabılıyorlar.ıyısımı sınırı gecene kadar beklemek sonra ne sekılde canına okuyacaksanız okumanız.evet susman gerekir die bilirim bende canım haklısın ..ama bende asla ve asla haksızlık karsısında susamam ..o sinirlendiginde benimde tepem atar ..
boyle ınsanlar sınırlı oldugunda asla dıklenmemek gerekır cunku o an gozlerı donuyor ve ıstemeden kırabılıyorlar.ıyısımı sınırı gecene kadar beklemek sonra ne sekılde canına okuyacaksanız okumanız.
canım ben 6 senedır gayet sınırlı bırıyle beraberım.baslarda o bısey soylese asla altta kalmaz anında dıklesırdım ve ısın ıcınden cıkılmayacak duruma gelırdı kavga buyurdu ıstemeden kırardık bırbırımızı.sonradan bırde boyle deneyım dedım ve gercekten sorunlar buyumeden hallolur oldu.bakıyorum sınırlı esprı yapıyorum alttan alıyorum moralı duzelıncede hıncımı alıyorum tabıdogru haklısın ... ama karsındaki insan kadar sende sinirleniyosan sessiz kalamıyosun işte
susup onu dinlemek bana göre degil ya ne yapcam bilmiyorum iştee:26::26::26::26:
ıyı bı yontemmıskonuşarak terapi her zaman önemli.. yanı karşınızdaki insanı asabiyetinden şikayet ederken benzer şekilde davranarak sakinleştiremezsiniz..Mutlaka sizi seven bir insanın sizin üzüleceğiniz ihtimalini göz önüne alarak davranacak hale gelmesini sağlamaya çalışmak önemli..Erkek arkadaşım sinirli ve şiddet uygulamasada meyilli..sürekli vursam. kırsam . rahatlasam tavırları sergilemesinin üstüne zaman içerisinde bu düşüncelerinin kendisine zararı olacağının,sorununa çözüm teşkil etmeyeceğinin ve benım gozumdeki yerini kaybetmemesi için böyle davranmaması gerektiğine ikna ettim kırk takla atarak..başkasına vurdugun zaman dusunce gucuyle bile bana vurdun sayarım dediğim günden beri ağzına almıyo..savaşmıyoruz tartışıyoruz der hep![]()
canım ben 6 senedır gayet sınırlı bırıyle beraberım.baslarda o bısey soylese asla altta kalmaz anında dıklesırdım ve ısın ıcınden cıkılmayacak duruma gelırdı kavga buyurdu ıstemeden kırardık bırbırımızı.sonradan bırde boyle deneyım dedım ve gercekten sorunlar buyumeden hallolur oldu.bakıyorum sınırlı esprı yapıyorum alttan alıyorum moralı duzelıncede hıncımı alıyorum tabıbaslarda bana da gore degıldı ne yanı o sınırlıyse bende sınırlıyım kımseye ezdırmem kendımı derdım.ama anladımkı bu ezdırme falan degıl.sadece ertelıyorsun sınırını ve sonra soyluyosun soyleyecegını.bence oylede olmalı ılıskılerde bır tarafın muhakkak susması soyleyeceklerını sonraya saklaması gerek yoksa cırkınlesıyor yuz goz olunuyor.
konuşarak terapi her zaman önemli.. yanı karşınızdaki insanı asabiyetinden şikayet ederken benzer şekilde davranarak sakinleştiremezsiniz..Mutlaka sizi seven bir insanın sizin üzüleceğiniz ihtimalini göz önüne alarak davranacak hale gelmesini sağlamaya çalışmak önemli..Erkek arkadaşım sinirli ve şiddet uygulamasada meyilli..sürekli vursam. kırsam . rahatlasam tavırları sergilemesinin üstüne zaman içerisinde bu düşüncelerinin kendisine zararı olacağının,sorununa çözüm teşkil etmeyeceğinin ve benım gozumdeki yerini kaybetmemesi için böyle davranmaması gerektiğine ikna ettim kırk takla atarak..başkasına vurdugun zaman dusunce gucuyle bile bana vurdun sayarım dediğim günden beri ağzına almıyo..savaşmıyoruz tartışıyoruz der hep![]()
canm tartışma sırasında deği;l yani asıl önemli şeyleri bence onun siniri geçtiğinde söyle
sinirliyken o fazla üstüne gitme benim erkek arkadaşımda öyle çok üstüne gidince tam ayı oluyor
ama sinirlendirmek yerine tartışmadan üzülmelerini sağlamalıyız ki özür de dilesinler![]()
evet cok haklısın canım aynen onu yapmalarını saglamalıyız yaa:26:
canm sinirliyken üstüne gitme ee o zaman o daha hatalı olursende söyleyeceğini bak ya böle yapmayacaksın yerine aşkım bence böle yapmasan daha mutlu oluruz gibi ince cümlelerle söle
![]()
ayyy benim sevgilimde çok sinirli bi kere yere kitap falan fırlattı onu kınadım bu davranışını küçümsedim sana yakışmadı dedim sonra bidaha yapmadı ama bakalım erkek milleti işte![]()
benim askitosummm da cok sinirlidir. 6 yildir birlikteyiz. ufacik seyi büyütür söyler söyler söyler ben susarim tamam tamam tamam derim sonra o yatisinca aradan bir iki saat sonra icim parcalandi diyor gelip gönlümü aliyor. o kizdikca benden cit cikmaz beklerim sakinlesmesini. ben kizmam bagirip cagirmam. 6 yilda 3 bilemedin 4 kez sesim yükselmistir oda onun haksiz yere beni suclamasindan ki bu yine onun tartismayi baslattigi vakitte olmaz sonradan sonra dinler beni ve beyninde su olay canlaniyor sanirim bu kiz bile sinirlendiyse hakikaten öküzlük ettim (hani onun okadar kizmalarina ses etmiyorum ya) böyle gül gibi gecinip gidiyoruz
hatta bazeno kizar benimde payim büyüktür o tartismada susarim
sonra o kendisine sinirlenmeye baslar su konular yüzünden sana neler yapiyorum ben adam degilim falan kendisine basliyor saymaya
uzun lafin kisasi alttan almak sakinlesmesini beklemek en iyi cözüm![]()
Bende tek bende vardır sanırdım.
Bizde ayın 8. de 4. senemizi doldurduk. Benimki de cok sinirli hatta cok cok sinirli herseye bir anda sinirlenebiliyor.Ama bende sinirliyim o bişeye kızgınsa ben üzerine giderim. O susar Esra uzatma kalbini kırıcam bak yapma der ama ben uzatırım cünkü o an kendime ben hakim olamam... Gerci birazda olsa aştık bunları simdi sadece tartışıyoruz. Beni kırdığı zaman cok üzülüyorum benim üzerime gelme seni kırmim sonra tribini atarsın yine der.
Gene de sinirli olmasına gıcık kapıyorum
![]()