• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnfertilite

Tesekkur ederim. Bende gecen ay film cektim sol kapaliydi acildi. Esimli bir ay deneyelim dedik asilama oncesi. Simdi 1 hafta var adet olmama. Tabi insallah tutmustur diye umit ediyoruz asilamaya ihtiyac kalmadan kismet tabi. Doktorlar degismis bende turkan hocaya gidiyodum ama simdi hangi hocaya gidicem iyi bilmiyorum. Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Evet doktorlar sürekli değişiyor burda maalesef her asilamamda farklı doktor zaten doktorun kendisi genelde olmuyor

Kızlar bende adetin 2 yada 3.günü gel dedi ama haftasonuna denk gelebilir bu şekilde kan verilmez değil mi o zaman diğer ayı mı beklicem gitmek için

Evet doktorlar sürekli değişiyor burda maalesef her asilamamda farklı doktor zaten doktorun kendisi genelde olmuyor
Merhaba birsey daha sorucam size ben adet oldum pazartesi ilaca baslicam. etlikte asilama icin ücret yada baska birsey istiyorlar mi? Hicbir yerde denk de gelmedi. Tup bebekte isteniyo ama asilamayi bilmiyorum

Back
X