Sinirlilik hali yıpranan eş

olmaz diye birşey yok bakın ben ne anlattım size siz nasıl okudunuz olmuyor diye birşey yok... önce bir atın bunu aklınızdan hem ben daha yazalı bir kaç dakika oldu denemediniz bile. denemeden bilemezsiniz. ayrıca ilaç konusunda doktora sormadan ara vererek zaten hata yapmışsınız. doktorunuza tekrar gidip bu durumu ona anlatmanız gerektiğinden bahsettim size bunu yaptınız mı ki olmuyor.hangi ara yapacaksınız olmaz demek için erken demek ki dimi. bakın doktorunuza gidip kurumun karşılayabiliceği bir ilacı vermesini isteyin ilk adım. ve bu hastalığa yenilmeyi kabul etmeyin olur mu? bence bu olur olmaz deme....
ilaç ztn 15 tl mi ne bi ay gidecek sekilde.
cok pahalı degil

İlacınızı sabırla kullanmaya devam edin, en az 6 aylık bir kullanımdan sonra zaten tam olarak etkisini göstermeye başlar. Antidepresanı aldım 3-5 ay kullandım ya da 3gün bıraktım vs gibi bir tedavi şekli yok. Bu şekilde daha çok zarar görürsünüz. Düzenli bir şekilde kullanın. O ilaçları aniden kesmek zaten iyice sinirli yapar sizi ki prozac yarılanma süresi uzun bi ilaçtır. Başka bir ilaç olsaydı muhtemen o kendini kaybetme hali 3gün bile sürmeyecekti.

Bunun dışında terapi alamayacağınızı söylediğiniz için şunu önerebilirim: Kafeinli içeceklerden uzak durun, hergün 20dklık yürüyüşlere başlayın, kendine yardım kitaplarından alın okuyun ve ordaki alıştırmaları yapın. Bol pratikle halledilemeyecek hiçbir şey yok.

Eczaneler artık antibiyotik, depresyon ilaçlarını reçetesiz vermiyor.Hatta bazı çocuk ilaçlarını bile vermiyor.Ceza alıyorlarmış.

Konu sahibesi ilacın ücretinden ötürü değil seans ücretinden ötürü durumunun olmadığını ifade ediyor. Sanıyorum ki doktoru her hafta görmek, tedavi etmek, muayene etmek istiyor fakat gerçekten de pahalı oluyor. Bu büyük problem aslında, devlet hastanelerinde psikiyatristler çok kısa aralıklarla hasta görmek zorunda, bu süre de sağlıklı bir teşhis için de tedavi için de yeterli olmuyor. Özel muayenehaneye gitmek istendiğinde de ciddi tutarları gözden çıkarmak gerekiyor ki insanların bu ülkede gerçekten buna yetecek parası yok, en azından büyük kısmının. Ruh sağlığı bu kadar önemliyken tedaviye ulaşmanın bu kadar zor olması çok üzücü.

Konu sahibi lütfen ilacına devam et, lütfen bırakma ve doktorunu dinle.

Back
X