- Konu Sahibi delikiz124
Eşime sinirleniyorum, hem de çok sinirleniyorum, sürekli stres altında gibiyim,bakıyorum iyi bi insan,bi zararı yok, ama ben neden bu kadar sinirleniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de iyi bir insan neden sinir oluyorum der ama eminim cok sebebi vardir. Tecrube...mesela? örnek verin? genelde kadınlarda birikim olup patlıyor her şey batmaya başlıyor insana bi süre sonra.
Bence de iyi bir insan neden sinir oluyorum der ama eminim cok sebebi vardir. Tecrube...
Aynen... tanidik mi geldi ne bana :))kime göre neye göre iyi bir de. dışarıya iyidir, evde gebeştir insana batar artık vs vs. çok farklı olabilir.
Aslında biraz reel örnek verseniz anlarız yardımcı da oluruz da çok yüzeysel yazınca anlamadım kusura bakmaolabilir aslında sinir hastası olabilirim. ama neden sadece ona sinirleniyorum. belki süreklı yanimda olan kişi o olduğu icindir
Hadi ya ben de de var kritik düzeyde bı turlu toparlanmiyor akdeniz anemisiyim konu sahibi gibiyim bende bi oneriniz var mı ya ferru sanol duodenol kullanıyorum ama fayda etmiyor sankiKan talil yaptırın. Demir eksikliği sebeb olabiliyor kritik seviyedeyse. Yada ortada anlamadığınız sebebler var.