• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlilik

Kizlar aranizda cok sinirli olan varmi? Mesela ben cok sinirliyim bi turlu yenemiyorum.Onceki gun annem babam oturttu beni karsisina boyle devam ederek hem kendini hem bedenini hem bizi uzuyorsun seni ya psikologa goturucez ya kendin yen sinirini dediler.Psikologa gitmek istemiyorum yenmeye calisiyorum olmuyo.En ufak seyde bagirip cagiriyorum.Kendimi tutamiyorum :14:

aynısı bende var canım herşeye sinirleniyorum anneme babama arkadaşlarıma ablama bağırıyorum engel olamıyorum sakin olacağım diyorum olmuyor babam benim yüzümden kaç kez ağlamıştrr.... belki de psikoloğa gitmek gerek ..

aynısı bende var canım herşeye sinirleniyorum anneme babama arkadaşlarıma ablama bağırıyorum engel olamıyorum sakin olacağım diyorum olmuyor babam benim yüzümden kaç kez ağlamıştrr.... belki de psikoloğa gitmek gerek ..

ahh ah bende boyleyim:14:
su cenemi bi tutamiyorum ya.gozum donuyo kirasim dokesim geliyo herseyi.yenemiyorumda:17:

Ilk once bence bi dahiliyeye gidin troit ve sekerinize baktirin onlar normal cikarsa psikiyatrise gidin kendinizede etrafinizada zarar vermeyin

Bende de biraz var. Yorumunuz ilginc geldi.
Cahilligime verin, troid ve seker baglantisini kuramadim...
Bir de konu sahibininki sadece his degil, kontrolsuzce davraniyormus. Hormonlar o kadar cok etkiler mi?

Bende de biraz var. Yorumunuz ilginc geldi.
Cahilligime verin, troid ve seker baglantisini kuramadim...
Bir de konu sahibininki sadece his degil, kontrolsuzce davraniyormus. Hormonlar o kadar cok etkiler mi?

Aynen kendimi kontrol edemiyorum.Beni bi gorseniz sinirlendigimde.Bogazim patlayana kadar bagiriyorum oraya buraya vuruyorum.Kisa sureli kendimi kaybediyorum resmen:14:

Ben de çok sinirliyim canım kendimi tutamıyorum.mesela birşeyi arayıp bulamadam bağırıp çağırmaya ya da kötü sözler söylemeye başlıyorum.elimde olan birşey değil, bu şekilde rahatlıyorum, kendimi tutamıyorumm.anneme babama bağırdığım zamanlar da oluyor, onları üzdüğüm için de üzülüyorum :/

Ben de çok sinirliyim canım kendimi tutamıyorum.mesela birşeyi arayıp bulamadam bağırıp çağırmaya ya da kötü sözler söylemeye başlıyorum.elimde olan birşey değil, bu şekilde rahatlıyorum, kendimi tutamıyorumm.anneme babama bağırdığım zamanlar da oluyor, onları üzdüğüm için de üzülüyorum :/

Ne kadar cokmusuz megersem.Ben kendimi kaybediyorum resmen birde uzun suruyor.Eger cok sinirlendigim birseyse fiziksele bile gecebiliyorum bazen.Hani hakkaten anlatilmaz yasanir igrenc illet birsey ya.Gecen gun enistemle tartistim.O sinirle carptim kapiyi ciktim gittim evden.Kuzenlerim zor sakinlestirdi.1 saat sonra filan mide agrim basladi.Kasilmalar filan.Gozlerimi acamiyorum bide uzanmam lazim agri geldiginde isiksiz ortamda.fena birsey ya:43:

Aynen kendimi kontrol edemiyorum.Beni bi gorseniz sinirlendigimde.Bogazim patlayana kadar bagiriyorum oraya buraya vuruyorum.Kisa sureli kendimi kaybediyorum resmen:14:

Yine de tavsiyelere uyup troid vs olcturmen ise yarayabilir, hormonlar dengeli olunca gerginlik ve sinir de azalir.
Reglken bile nasil costugmuzu dusun ;)

Fakat kesinlikle psikolojik destek alin bence,
Stresten midede yaralar cikmasi ve sinirinizi tarif ettigniz gibi kontrolsuzce disari vurmaniz hic normal degil...
Tek basiniza gecirebilecek olsaydiniz midede yaralar olusacak kadar kafaniza takmazdiniz. Insanlar anne babasini kaybediyor evladi hastalaniyor ancak yine de sizin gibi yaralari olmadan atlatmaya calisiyorlar.
Masraf diye dusunmeyin, ruhsal durumunuz ve beyin sizin en onemli organiniz... o iyi olmayinca tum sistemler bir sure sonra zarar gormeye basliyor. Ilerde milyarlar verseniz dahi bugunlere cok uzulursunuz...
Her seyin basinda iken onlem almak gerek ;)
Gecmis olsun...

Son düzenleme:
Yine de tavsiyelere uyup troid vs olcturmen ise yarayabilir, hormonlar dengeli olunca gerginlik ve sinir de azalir.
Reglken bile nasil costugmuzu dusun ;)

Fakat kesinlikle psikolojik destek alin bence,
Stresten midede yaralar cikmasi ve sinirinizi tarif ettigniz gibi kontrolsuzce disari vurmaniz hic normal degil...
Tek basiniza gecirebilecek olsaydiniz midede yaralar olusacak kadar kafaniza takmazdiniz. Insanlar anne babasini kaybediyor evladi hastalaniyor ancak yine de sizin gibi yaralari olmadan atlatmaya calisiyorlar.
Masraf diye dusunmeyin, ruhsal durumunuz ve beyin sizin en onemli organiniz... o iyi olmayinca tum sistemler bir sure sonra zarar gormeye basliyor. Ilerde milyarlar verseniz dahi bugunlere cok uzulursunuz...
Her seyin basinda iken onlem almak gerek ;)
Gecmis olsun...

Annem babam basimda maddi manevi durumumuz iyi.Cok buyuk bir kayip yasamadim.Arkadaslarim vs var ama neden boyle.En ufak seyi bile takiyorum elimde degil.Direk midem agrimaya basliyor.Beynim unutsa bile dusunuyorum aa bugun nolduki midem agriyor.Sacma sapan birsey :(
Tesekkurler:16:

Kizlar aranizda cok sinirli olan varmi? Mesela ben cok sinirliyim bi turlu yenemiyorum.Onceki gun annem babam oturttu beni karsisina boyle devam ederek hem kendini hem bedenini hem bizi uzuyorsun seni ya psikologa goturucez ya kendin yen sinirini dediler.Psikologa gitmek istemiyorum yenmeye calisiyorum olmuyo.En ufak seyde bagirip cagiriyorum.Kendimi tutamiyorum :14:

Tabi ki de gitmelisin. Kendi kendine asamayacagin bir seyi diretme prof. Yardim al. Her insan gitmeli cunku her insanin belli basli sorunlari var.

Bende cok sinirliyim ani patlamalarim cok oluyor bu yuzden rezene cayi fln iciyorum daha onceden de piskolg gitmisligim oldu. Seninde gitmeni tavsiye ederim eminim iyi gelecektir.

Ben varım. Konu bile actım. Psikologa da gidiyorum bir sene oldu. Düzelme var ama hala yenemedim tamamen. Burda paylaşınca kızlar sagolsun bana bazı seyler önerdi. Konuma bak belki senin de fikrin olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende çok sinirliyim burcuma baglıyorum yay burcuyum takıntılıyım , her şey yolunda gidicek akslik olmuycak en ufak olayda yerle bir oluyorum , cevremde kim var yok hakaret ederim üstelik , 5 dk geçmeden pişman olurum , annem pskiyatriye git dedi ama kesin ilaç vercek falan bagımlılıkta yapıyormuş istemiyorum o yuzden, psikolog napıyor ya sadece konusarakmı sinirimizi geçiyor nasıl oluyor o işe yarıyorsa bende gidiyim :)

İstanbul bostanci kizilayda cok iyi bir piskolog var ismini annemden ogrenip yazarim. 4kere flan gitmisimdir herhangi bir ilac vermedi konusmustuk sadece

Ben varım. Konu bile actım. Psikologa da gidiyorum bir sene oldu. Düzelme var ama hala yenemedim tamamen. Burda paylaşınca kızlar sagolsun bana bazı seyler önerdi. Konuma bak belki senin de fikrin olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hemen bakiyorum cok tesekkurler.Cunku cidden artik manyak oldugumu dusunecegim

bende çok sinirliyim burcuma baglıyorum yay burcuyum takıntılıyım , her şey yolunda gidicek akslik olmuycak en ufak olayda yerle bir oluyorum , cevremde kim var yok hakaret ederim üstelik , 5 dk geçmeden pişman olurum , annem pskiyatriye git dedi ama kesin ilaç vercek falan bagımlılıkta yapıyormuş istemiyorum o yuzden, psikolog napıyor ya sadece konusarakmı sinirimizi geçiyor nasıl oluyor o işe yarıyorsa bende gidiyim :)

sadece konusarak yol gosteriyormus guya.insallah ise yarar iyi bir psikolog ariyorum bakalim:(

Back
X