• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirliyim gıcığım.....

kesinlikle görgüsüzlük yaptığını düşünmüyorum. zaten en baştada açıklamıştın amerikkada hem kaliteli hem uygyn diye. kayınvaliden ayıp etmiş bundan sonra ona yardım etme yardımdan anlamayana yardım etmicen kendisi yelek mi götürür yoksa çarşıdanmı alır kendi bilicek bidaha böyle bişey olursa fikrini söylerken gerçi benim getirdiklerimi beğenmiyorsun ama ... de de yaptığından belki utanır böylece. benim kaynanamda varlıklıdır ama torunu olursa kesin pazardan çin malı zararlı bişeyler alır torununakafamçokkarıştı.

Kayınvalidenizin yaptığı çok ayıp bunu hiç tartışmıyorum bile...
:umursamaz:
Ama sizin de ciddi şekilde ABD takıntınız olduğunu düşünüyorum... aklinialirimsmile
ABD de satılan mallar(tekstil için özellikle) Türkiye'dekinden daha kaliteli değil, hatta çok daha vasat. boshayallersmile
Ve bilginize, ABD de o çok güzel dediğiniz kıyafetler Türkiye'deki fabrikalarda üretilip oraya gidiyor. bayanssulusmile
Konuyla alakalı değil ama gene de bilmeniz gerektiğini düşündüm... a.s

ben amerika'da yasiyorum. (konu sahibinin ABD takintisi oldugu kismi haric) yukarda yazilanlara katilmadan edemeyecegim. burda tekstil ucuz evet ama kesinlikle ucuz olanlar kaliteli degil. turkiye'de cok cok cok daha kaliteli bebek kiyafetleri. benim kizimin cogu kiyafetini ailem turkiye'den getirdi. ucuz da olsa para verip almam kesinlikle, hic begenmiyorum.

konuya gelince kayinvalideniz gercekten cok gorgusuz bir kadinmis. begenmeyebilir ablanizin aldiklarini ama bunu size o sekilde bildirmesi cok ayip. verdiginiz cantayi da kapiciya vermis olsa dahi bunu size soylemesine gerek yoktu. bence bundan sonra hicbirsey vermeyin kendisine.

Kayınvalidenizin yaptığı çok ayıp bunu hiç tartışmıyorum bile...
:umursamaz:
Ama sizin de ciddi şekilde ABD takıntınız olduğunu düşünüyorum... aklinialirimsmile
ABD de satılan mallar(tekstil için özellikle) Türkiye'dekinden daha kaliteli değil, hatta çok daha vasat. boshayallersmile
Ve bilginize, ABD de o çok güzel dediğiniz kıyafetler Türkiye'deki fabrikalarda üretilip oraya gidiyor. bayanssulusmile
Konuyla alakalı değil ama gene de bilmeniz gerektiğini düşündüm... a.s

yanlış düşünüyorsun canım.benim abd takıntım yok.buradan ben alamıyorum.o kadar maddi gücüm yok.oradakiler çok daha cazip.ve benim aldıklarım burada üretilmiyor.nerede üretildiği benim umrumda da değil.önemli olan pamuklu kaliteli ve ucuz olması.bunların hepsi orada var.burada baby gap te bir tane çıtçıtlı bady fiyatına oradan üç tane alıyorsun.niye yanlış anlıyorsunuz?niye bu kadar milliyetçilik tavırlarına giriyorsunuz anlamadım.herhaldeki TÜRK olmakla gurur duyuyorum ALLAH ALLAH YAAA:kızgın:

Şu yazılanlara takıldım bende. Eğerki gösteriş meraklısı, marka takıntılı olmasaydın cidden bunları yazmazdın. Ayıptır söylemesi demişsin ya:delphin:, ayıptır söylemesi benim kızın bütün kıyafetleri Amerikadan.... eeee nolmuş benimkide burdan:delphin:
Sağolsun ablam taaa bilmem kaç km den kıyafetlerini hep gönderiyor kızımın deseydin belki böyle anlaşılmayacaktın.

Kayınvalidenden bide bilmem kaç liralık bebek kıyafetlerinin parasınımı bekledin ki, parasını da vermedi demişsin.benneyaptımki, Yabancı değil, kayınvaliden bahsettiğimiz kişi.

Kayınvalidenin yaptığıda ayıp bu arada, tamam kıyafetleri beğenmemiş olabilir ama bunu daha nazik bir dille söyleyebilirdi.

Bu arada bahsedilen kadını ben de merak ettim he, ne kadınmış öyle ki hiçbirşeyi beğenmiyor.benneyaptımki
ayıptır söylemesi diyerek yanlış anlamayın demek istedim.edep ve haya anlamında.öyle burnum havada değil.kelimeleri başka başka yerlerinden anlıyorsunuz ya ona gülüyorum....

Son cümledede bu çok açık kaydirigubbakcemile3
bu kaçıncı yaaadaha önce de verdiğim çantayı kapıcıya vermişti.hem de markalı HAE HAE

Bu son cümleyi okuyunca hae hae güldüm valla konuşma ve yazış tarzındanda apaçık belli.

markalı demek sadece isim mi demektir?siz bunu mu anlıyorsunuz?markalı ve kaliteli bir ürün uzun zaman kullanabileceğin bir üründür.kırk yılda bir al parayı bastır ömür boyu giy...a.s

insanlar bir kelimeden kisilik analizi yapmayi insan sarrafligi dahasi marifet sayiyor herhalde.
kimsenin birbirini kirma, hakkina girme gibi korkusu yok.
sanal alem diye herkes aklina geleni soylemeyi dobralik durustluk olarak nitelendiriyor.
hic hos degil...:umursamaz:

ben amerika'da yasiyorum. (konu sahibinin ABD takintisi oldugu kismi haric) yukarda yazilanlara katilmadan edemeyecegim. burda tekstil ucuz evet ama kesinlikle ucuz olanlar kaliteli degil. turkiye'de cok cok cok daha kaliteli bebek kiyafetleri. benim kizimin cogu kiyafetini ailem turkiye'den getirdi. ucuz da olsa para verip almam kesinlikle, hic begenmiyorum.

konuya gelince kayinvalideniz gercekten cok gorgusuz bir kadinmis. begenmeyebilir ablanizin aldiklarini ama bunu size o sekilde bildirmesi cok ayip. verdiginiz cantayi da kapiciya vermis olsa dahi bunu size soylemesine gerek yoktu. bence bundan sonra hicbirsey vermeyin kendisine.

canım biz oradan adi ve kalitesizleri almıyoruz.baby gap,children place ve carter's zaman zaman inanılmaz indirim yapıyor.ablamda onları kaçırmıyor.

insanlar bir kelimeden kisilik analizi yapmayi insan sarrafligi dahasi marifet sayiyor herhalde.
kimsenin birbirini kirma, hakkina girme gibi korkusu yok.
sanal alem diye herkes aklina geleni soylemeyi dobralik durustluk olarak nitelendiriyor.
hic hos degil...:umursamaz:

teşekkür edrim.bunun üstüne diyecek birşey bulamıyorum.

Kesinlikle katılıyorum.. 25 sene önce bebekleree kot pantolon giydirilmezdi.. e eskiler de ona alıştı halen o zamanın kıyafetlerini arıyorlar.. ben bebeklerime hep eşofman tarzı kıyafetler alıyorum, eşimin annanesi hemen lafı çarpıyor "bizim zamanımızda böyle giydirilmezdi" diye.. sempatiksalakcinni

gerçekten Amerikada kıyafet çok çok ucuz. hatta sadece kıyafet değil aksesuarları da uygun fiyata.. ama işte yaşlanınca belli standar aranıyor sanırım :1:

demekki tek bende yokmus bu annanne babannelerden :)))

Elif sena avatarındaki senin oğlun mu çok şirin maşallah.

yok canim benim oglusum suan 40 haftalik annesinin gobusunde inat ediyo gelmemek icin .. bir haftasi kaldi insallah dogsun oglusumun fotosunu koyucam avatarima :))

teşekkür edrim.bunun üstüne diyecek birşey bulamıyorum.

kayinvalideler yapiyor bazen boyle tatsizliklar canim bosver sanada ders olmus bir daha kendi dusunsun nereye ne goturecegini ..
benimde kayinvalidemle zevklerim her konuda cok farkli
senin sevdigin seyi sevmesini beklemiyorsun ama en azindan saygi duysun istiyorsun ama olmuyor malesef laf soylemeden edemiyorlar ... seni kirmak icin soyledigini dusunmuyorum kesin zevkine uymamistir o kiyafet o yuzden ormustur o yelegi ... kayinvalidem evime geldimi halimdan perdeme tabaklarimin deseninden ciceklerimi koydugum yere kadar herseyi kritik yapar ..hepsine gulup geciceksin .. sempatiksalakcinni

ya birakin allahaskina kadin cocuguna kaliteli ve ucuz mal bulmus bir anne olarak sevinebilir
kimseyi begenmemezlik yapmadigin surecede ovunebilir!! bu onun hakkidir
siz hediye ettiginiz bir cantayi markali veya markasiz bir baskasina verilmesinden hoslanirmiydiniz?
neden konu disina cikiliyor anlamiyorum ki..

amma abartmışşınız bence konuda gösteriş yapmak gibi bi amaç yok sadece düşüncelerini yazmış neyi neden yaptığını yazmış.....konu sahibi arkadaş bence burada yazılanlara takılmayın kayınvalidenizle mesafeli olun bırakın kime ne götürürse götürsün ne hali varsa görsün madem hastaneye gitmek daha iyi o hastaneye siz eve gidin

Back
X