Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazıp yazıp sildim olayı ama kısaca yemek molası vermek için bir bebeğin uyuyor nasıl olsa diye arabada bırakılması teklif edilir mi TEK BAŞINA!
kim dedi bunu biraz daha açarak anlatın istersenizaçlıktan ölsem bırakmam dedim zaten ama sakinleşemiyorum saatlerdir
Bir akraba diyelim. Daha çok soğumak istemiyorum kişilerden, sadece rahatlamak için açtım konuyu. Ama aklım beynim hiçbir yerim almıyor. Yaşadığım en berbat gün, duyduğum en kötü teklif...kim dedi bunu biraz daha açarak anlatın isterseniz
daha gecen gun haberlere cıktıBir akraba diyelim. Daha çok soğumak istemiyorum kişilerden, sadece rahatlamak için açtım konuyu. Ama aklım beynim hiçbir yerim almıyor. Yaşadığım en berbat gün, duyduğum en kötü teklif...
Yok değil eşim arabada değildi bile. O iyice çıldırırdıbu teklifi yapan bir akraba demişsiniz. umarım eşiniz değildir..
Şaka gibi. Allah a emanet tüm bebişler ama önlem almadan olmaz ki. Önlemi de geçtim bu yapılanlar ' kötü olay gel ' diye çağırmaktan başka bir şey değil.Her insanla cocuk yalniz birakilmaz bende buradan bunu anladim.Ben de hastaydim cok fena esim kardesine birakmis oglumu oda evde talniz birakip gitmis ya ogluma bisey olsa napardim dedim sizinki de buna benziyor..
Ciddi bir sekilde uyarin sizin evladiniza kendi evladi gibi muamele etmesi hic hos degil..nKötü niyetli değiller buna eminim çok seviyorlar çünkü. Ama bende güvensizlik oluştu doğal olarak. Umarım içimdeki soğuma geçer