sinirliyim

Betul56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
515
180
yazıp yazıp sildim olayı ama kısaca yemek molası vermek için bir bebeğin uyuyor nasıl olsa diye arabada bırakılması teklif edilir mi TEK BAŞINA!

kim ki bu hadsiz o cureti nerden buluyo. minnacik bebek bu evde bile yalniz kalamaz degil ki arabada.

kim dedi bunu biraz daha açarak anlatın isterseniz
Bir akraba diyelim. Daha çok soğumak istemiyorum kişilerden, sadece rahatlamak için açtım konuyu. Ama aklım beynim hiçbir yerim almıyor. Yaşadığım en berbat gün, duyduğum en kötü teklif...

Bir akraba diyelim. Daha çok soğumak istemiyorum kişilerden, sadece rahatlamak için açtım konuyu. Ama aklım beynim hiçbir yerim almıyor. Yaşadığım en berbat gün, duyduğum en kötü teklif...
daha gecen gun haberlere cıktı
akraba zıyaretıne gıtmısler bebek arabada uyuyo dıye bırakmıslar
vatandaş arabanın başına toplanmıs adamlar yarım saat gelmemiş. geldiler annesi diyoki on dakıkalıgına gıttık
insanın asabı bozuluyor

O bebeğin, marketlerin otoparklarındaki tabelalarda yazan "Değerli eşyalarınızı yanınıza alınız" uyarısındaki değerli şeylerden ne farkı allasen? Çalınamamazlık mı?

sadece havasız kalması ya da çalınma ihtimali değil ki bebek yada çocuğun arabada tek bırakılmaması.geçen gördüm haberde, lokantanın otoparkına freni boşalan kamyon girerek park halindeki araçları biçti.düşünsenize arabada çocuğun bırakılmış olduğunu.anlık bir olay ,iki dk .lığına bile bırakılamaz.bazı insanların rahatlığı ,gamsızlığına deli oluyorum.

Allah korusun düşünmek bile istemiyorum, bir yemek uğruna! En iyi ihtimal bile çok çok kötü: uyanıyor ortam yabancı ve kimse yok! Bu en iyi ihtimal. Allahımmm. Beni rahatlatın

Sizi rahatlatamam, daha beter sinir olursunuz.

Size bu teklifi yapan kimse aklını kaçırmış!

bu teklifi yapan bir akraba demişsiniz. umarım eşiniz değildir..

Aslında ortada teklif bile yok. Ben önden gitmiş olsam bebeğim yalnız kalacakmış ben görüp yetişene kadar. Arabadan inerken görünce dedim ne oldu

Her insanla cocuk yalniz birakilmaz bende buradan bunu anladim.Ben de hastaydim cok fena esim kardesine birakmis oglumu oda evde talniz birakip gitmis ya ogluma bisey olsa napardim dedim sizinki de buna benziyor..

Her insanla cocuk yalniz birakilmaz bende buradan bunu anladim.Ben de hastaydim cok fena esim kardesine birakmis oglumu oda evde talniz birakip gitmis ya ogluma bisey olsa napardim dedim sizinki de buna benziyor..
Şaka gibi. Allah a emanet tüm bebişler ama önlem almadan olmaz ki. Önlemi de geçtim bu yapılanlar ' kötü olay gel ' diye çağırmaktan başka bir şey değil.

Kötü niyetli değiller buna eminim çok seviyorlar çünkü. Ama bende güvensizlik oluştu doğal olarak. Umarım içimdeki soğuma geçer

Kötü niyetli değiller buna eminim çok seviyorlar çünkü. Ama bende güvensizlik oluştu doğal olarak. Umarım içimdeki soğuma geçer
Ciddi bir sekilde uyarin sizin evladiniza kendi evladi gibi muamele etmesi hic hos degil..n

X