Sinirliyim!

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.408
65.370
598
Ay evet bugün cok sinirliyim, sebebini bilmiyorum.
Gerci sabah esimin ayakkabisi calinmis sabahtan beri onu düşünüyorum. Ayakkabiya asla uzulmuyorum benim uzuldugum boyle kamerali guvenlikli binada hirsizlik olmasi. Dış kapımız sifreli oyle kolay acilmaz, ki bi kere komsumun kapisi aksama kadar sonuna kadar acik kalmisti kimse girmemisti ustelik evde kimse de yoktu. Asiri guveniyordum rahat rahat her yere gidip geliyordum, bazi geceler sabaha kadar gelmiyoruz falan! Ki normalde ayakkabilari iceri aliriz o gun artik niye almadik hatirlamiyorum bi de dün mü calindi onu bile bilmiyoruz, bugun esim o ayakkabiyi giyecekti aradik, bulamayinca çalındığıni anladik.
Yoneticiyi aradik ve bize kesinlikle dışardan olamaz kameralara da bakicam dedi ve cok sasirdi ilk defa duyuyorum diye.. E bu beni daha da korkuttu.
Demekki çalan kişi binada. Ki yani bizim binada bi ayakkabiya tenezzul edecek insanlar da oturmuyor. Bu beni daha da sasirtti tabi.. Tek temennim disaridan ihtiyaci olan birinin gelip almasindan yana. Yani insallah oyle olmustur.
Boyle iste yazip rahatlamak istedim, sanirim bu yuzden gerginim sinirliyim. Korkuyorum acikcasi ya eve girerlerse diye ay Allahim korusun....:110:

Ayakkabının çalındığından emin misiniz?
Başka yere konmuş olabilir. Çünkü bu kadar güvenlikli ise komsu da çalmaz herhalde.

Ya evet eminiz inanki, her yere baktim evin icinde hic koymayacagim yerlere bile baktim, dogalgaz dolabina, su ve elektrik sayacinin oldugu dolaplara yangin merdivenine falan. Ama yok birisi almis. Ya bi de benim de ayakkabim vardi kapida ama benimkini almamis. Ben de dusundum acaba bi yere mi koyduk diye ama yok..

Ayakkabinin calinmamis, sadece bulamiyor olma ihtimaliniz var mi? Bana cok oluyor oyle. Sonra alakasiz bir yerden cikiyor.

Eger apartman ici kamera varsa oradan bakin. Ya da apartmandan biri degildir, mesela bugun kapimi dilenci caldi. Normalde en dis kapi kapali ve kimse megafondan tanidiginin sesi olmadan acmiyor. Ama biri acmis iste.

Bizim çok güvenli (!) sitede ayakkabı çalınma olayı oldu toptan her binaya dadanmisti.
Başka şeylere dolmussunuz belki ustune tuz biber olmuş bu da. Bir arastirin bakalım.
İhtiyaç sahibi çalmaz bence. Gerçekten ihtiyacı olan ihtiyacı olduğunu bile bildirmez, dışardan da anlaşılmaz, zorla da istemez öyle buyurmuyor mu Rabbimiz.

Allah daha beterinden korusun. Araştırın yine de peşini bırakmayın. Evlere dadanmasinlar Allah muhafaza.

Ayni durum bizim basimiza geldi,her dairenin tepesinde kamera var, hem evden hem yönetimden izlenebiliyor bir baktik ki binadan birisi! Ve bizim gibi bir cok kisinib daha alinmisti,yönetici o kisiye gitti evet ben aldim kapinin önünde ayakkabi durmasindan hoslanmiyorum koku yapiyor diye almis manyak ,geri verdi sonra :) yani kapi önünde olabilir acele eve gelmis olabilirim havalansin diye birakmis olabilirim manyak cok insallah sizinde oyle bir seydir ama uzaktan cikmayacak emin ol

Ayakkabinin calinmamis, sadece bulamiyor olma ihtimaliniz var mi? Bana cok oluyor oyle. Sonra alakasiz bir yerden cikiyor.

Eger apartman ici kamera varsa oradan bakin. Ya da apartmandan biri degildir, mesela bugun kapimi dilenci caldi. Normalde en dis kapi kapali ve kimse megafondan tanidiginin sesi olmadan acmiyor. Ama biri acmis iste.

Yok iste dedim ya her yere baktim. Dilenci falan giremiyor ama Sütçü, market çırağı gibi kisiler giriyor ama onlar da yapmaz bence. Acaba cocuklar mi aldi diye dusunmedim degil. Mesela kapinin onundeki dogalgaz dolabini actigimda icinde bir sürü erkek ayakkabisi gordum şok oldum. Boyle tozlanmis ust uste yigilmis cogu kablolata takilmis falan. Esimin ayakkabisi da belki ordadir dedim ama yoktu..

Okadar güvenlikli yerde oturup da kişi hırsızlık yapmaz herhalde heleki bir ayakkabı için.o_O
Ya başka yere koymuşsunuzdur, hatırlamıyorsunuzdur. Ya da apartmana bir iş için gelen yabancı kimse görüp almışta olabilir.

Bizim çok güvenli (!) sitede ayakkabı çalınma olayı oldu toptan her binaya dadanmisti.
Başka şeylere dolmussunuz belki ustune tuz biber olmuş bu da. Bir arastirin bakalım.
İhtiyaç sahibi çalmaz bence. Gerçekten ihtiyacı olan ihtiyacı olduğunu bile bildirmez, dışardan da anlaşılmaz, zorla da istemez öyle buyurmuyor mu Rabbimiz.

Allah daha beterinden korusun. Araştırın yine de peşini bırakmayın. Evlere dadanmasinlar Allah muhafaza.
Amin amin insallah benim korkum da bu zaten. Evlere girmesinler de giden ayakkabi olsun. Evet bugun de tuhaf bi sekilde sinirliyim. Aslinda gerginim. Her gun bi hasta haberi bi vefat haberi aliyorum bu yuzden gerginim sanirim..

Ayni durum bizim basimiza geldi,her dairenin tepesinde kamera var, hem evden hem yönetimden izlenebiliyor bir baktik ki binadan birisi! Ve bizim gibi bir cok kisinib daha alinmisti,yönetici o kisiye gitti evet ben aldim kapinin önünde ayakkabi durmasindan hoslanmiyorum koku yapiyor diye almis manyak ,geri verdi sonra :) yani kapi önünde olabilir acele eve gelmis olabilirim havalansin diye birakmis olabilirim manyak cok insallah sizinde oyle bir seydir ama uzaktan cikmayacak emin ol
Allahim hic gulecegim yoktu:KK70::KK70: bence de uzaktan cikmayacak da bakalim ses geldiginde hemen kapiya kosuyorum :))

Bazi insanlar disarda ayakkabi bulunmasina uyuz olup ders olsun diye alabiliyorlar. Oyle bir sey olabilir mi? Apartmanda disarda ayakkabi vb. bulunmasin diye karar falan alindi mi?

Yok iste dedim ya her yere baktim. Dilenci falan giremiyor ama Sütçü, market çırağı gibi kisiler giriyor ama onlar da yapmaz bence. Acaba cocuklar mi aldi diye dusunmedim degil. Mesela kapinin onundeki dogalgaz dolabini actigimda icinde bir sürü erkek ayakkabisi gordum şok oldum. Boyle tozlanmis ust uste yigilmis cogu kablolata takilmis falan. Esimin ayakkabisi da belki ordadir dedim ama yoktu..
Bence bunu yapan apartmandan bi psikopat ıyyyyy tırstım:KK17:

Kendi kendimi korkuttum akşam akşam:KK57:

Amin amin insallah benim korkum da bu zaten. Evlere girmesinler de giden ayakkabi olsun. Evet bugun de tuhaf bi sekilde sinirliyim. Aslinda gerginim. Her gun bi hasta haberi bi vefat haberi aliyorum bu yuzden gerginim sanirim..

Allahim hic gulecegim yoktu:KK70::KK70: bence de uzaktan cikmayacak da bakalim ses geldiginde hemen kapiya kosuyorum :))

Adamin tipini görsen,bi tane çöp poseti elinde jumbo boy :) 20 kat cikmis inmis üsenmemis yeminle ne tuhaf adam :) cem yilmazin bi stand up inda emekli albay muhabbeti vardi ya aha bu da emekli albaymis can sıkıntısı iste :) :)

Apartmandan değildir. Bizim de kameramız var binaya gelen sucu, pizzacı gibi kişiler çıkabiliyor.
Evet ama bence onlar almazlar ya sonucta is yapiyorlar.. bakalim ne olacak

Vallahi bu devirde herkes herşeye tenezzül edebilir...
Dogru soyluyosun da iste ne biliyim..

Apartmanda ayakkabilari alip saga sola saklayan bi manyak mi var acaba... Orada bir suru ayakkabinin isi ne.
Ya hic sorma kafamda baya kurdum diger katlarin dogalgaz dolaplarina esim gelsin cikip bakicaz. Cidden sorunlu biri olabilir. Bi de ayakkabilar o kadar tozlu ki gorsen Allah bilir ne zamandir ordalar..

Okadar güvenlikli yerde oturup da kişi hırsızlık yapmaz herhalde heleki bir ayakkabı için.o_O
Ya başka yere koymuşsunuzdur, hatırlamıyorsunuzdur. Ya da apartmana bir iş için gelen yabancı kimse görüp almışta olabilir.
Yok maalesef baska yerde yok. Iste cocuklar alip saklamis da olabilir belki onu bilemiyorum..

Bazi insanlar disarda ayakkabi bulunmasina uyuz olup ders olsun diye alabiliyorlar. Oyle bir sey olabilir mi? Apartmanda disarda ayakkabi vb. bulunmasin diye karar falan alindi mi?
Yoo oyle bi karar alinmadi. Aslinda biz de birakmayiz ama esim iceri almayi unutmus buyuk ihtimalle.. Bi de bizde kimse kimseye karismiyor. Ugrasmiyorlar..

Apartmandan biri ise anlarsınız zaten ayakkabı sonuçta giymesi lazım .
Evet ama ben daha yan komsumun bile varligini bilmiyorum yani kimse kimseyi görmüyor bizim apartmanda :))

Kleptoman olabilir bir komşu,ya da kargocu sucu pizzacı bilmem necidir
Ya aslinda yan tarafima yeni birileri tasindi. Bi tuhaflar surekli baskalari girip cikiyor eve, bi cok ses geliyor bi sessizlik oluyor. Acaba hani onlaein evlerine gelen nakliyeci ya da ne bileyim cocuk falan mi aldi. 2.5 yildir burdayim bak o komsumun evi kac kere sabah 8den aksam 6ya kadar sonuna kadar acik kaldi kimse de girmedi. Daha yeni ilk defa boyle bir sey oldu. Sastim kalfim vallahi.. kliptoman olsa simdiye cok kez olurdu bencr..

Bence bunu yapan apartmandan bi psikopat ıyyyyy tırstım:KK17:

Kendi kendimi korkuttum akşam akşam:KK57:
Evet ya ben de hemen esimi aradim o da sasirdi. Acaba birilerini oldurup ayakkabilarini dogalgaz dolaplarina mi koyuyor :KK70::KK70: ay tovbe bismillah :KK70:

Adamin tipini görsen,bi tane çöp poseti elinde jumbo boy :) 20 kat cikmis inmis üsenmemis yeminle ne tuhaf adam :) cem yilmazin bi stand up inda emekli albay muhabbeti vardi ya aha bu da emekli albaymis can sıkıntısı iste :) :)

Ne ilginc insanlar var ya. Ayakkabiyi alacagina milleti uyar yani de mi:KK70:

Kapının önünde ayakkabı bırakmak bana çok değişik geliyor doğrusu neden bırakılır anlamıyorum pek :110: apartmandan biriyse kameraları biliyordur belki çocuklar almıştır şaka diye. Çalınsa da ihtiyacı olmayan biri başkasının ayakkabısını giymez ya:skandal:

Back
X