Sinirliyim!

Kapının önünde ayakkabı bırakmak bana çok değişik geliyor doğrusu neden bırakılır anlamıyorum pek :110: apartmandan biriyse kameraları biliyordur belki çocuklar almıştır şaka diye. Çalınsa da ihtiyacı olmayan biri başkasının ayakkabısını giymez ya:skandal:

Ya aynen bana da sacma gelir kapinin onune koymak. Ama esim almamis iste iceri. Ben de fark etmemisim. Evet bence de ihtiyaci olmayan baskasinin ayakkabisini giymez. Insallah ihtiyacı olan almistir. Helal olsun diyorum ama evlere falan girmesinler yani.. :))

Geçen hafta benm kızımın bisikleti çalındı. Yeni almıştık bende çok çok kızgındım. Otopark(kapalı) ın old yerde sığınağa koymuştuk yok. Bahçe şifreli bina şifreli bahçede güvenlik görevlileri. Nasıl olur diye aradık.
Sonra kapıcımız buldu. Alttaki komşuların birinin çocukları almş bide kattaki tesisat odasına saklamışlar ve tekeri falan hep eğri büğrü :sinirli:

Ben anne babalarına söylemekten yanaydım ama eşim izin vermedi bi bisiklet için kötü olmayalım ben sinirime hakim olamam kavga falan ederiz sonra diye:sopa:

Hala canım sıkılıyo benimde parasında değilim nasıl yaparlar nasıl olurdayım

kedidir kedi.

bir sene yazlıkta manyak kedilere denk geldim, kapı önünde ne bulurlarsa götürüyorlardı, bahçeliydi gerçi orası ama.

Geçen hafta benm kızımın bisikleti çalındı. Yeni almıştık bende çok çok kızgındım. Otopark(kapalı) ın old yerde sığınağa koymuştuk yok. Bahçe şifreli bina şifreli bahçede güvenlik görevlileri. Nasıl olur diye aradık.
Sonra kapıcımız buldu. Alttaki komşuların birinin çocukları almş bide kattaki tesisat odasına saklamışlar ve tekeri falan hep eğri büğrü :sinirli:

Ben anne babalarına söylemekten yanaydım ama eşim izin vermedi bi bisiklet için kötü olmayalım ben sinirime hakim olamam kavga falan ederiz sonra diye:sopa:

Cok gecmis olsun yaa. Çocuklar iste almis oynamak mi istediler acaba. Keske soyleseydiniz cunku aileleri o terbiyeyi vermesi lazim. Mesela ablam gelmişti bana. Bebek arabasını dış kapinin girisine birakmistik hemen. 4 gün orda kaldi bi ipi bile eksilmemisti. Diyorum ya o yuzden korkuyorum. Kim neden alsin. Ben de binadan biri oldugunu dusunuyorum o yuzden maalesef. Ki insallah degildir..

kedidir kedi.

bir sene yazlıkta manyak kedilere denk geldim, kapı önünde ne bulurlarsa götürüyorlardı, bahçeliydi gerçi orası ama.

Kedi mi? Kedi 42 numara ayakkabiyi nasil gotursun hem de ikisini birden? Bi de kedi binaya nasil girsin? Hem de 5.kata :)) Bence kedi kiliginda biridir :))

Bence yanlış yapmışsınız ebeveynlerine söylenmesi gereken bişey bu

Kedi mi? Kedi 42 numara ayakkabiyi nasil gotursun hem de ikisini birden? Bi de kedi binaya nasil girsin? Hem de 5.kata :)) Bence kedi kiliginda biridir :))

ay sen manyak kedilere denk gelmemişsin.
bir bana mı geliyor bunlar ya, geçen 5. kattaki kv nin kapı önünde karşılaştık manyağın biriyle gene.

neyse ama kapı güvenliği olan bir apartmanda mümkün olmayabilir.
yine de apartmandan biri olması ihtimali bence çok düşük.

Cok gecmis olsun yaa. Çocuklar iste almis oynamak mi istediler acaba. Keske soyleseydiniz cunku aileleri o terbiyeyi vermesi lazim. Mesela ablam gelmişti bana. Bebek arabasını dış kapinin girisine birakmistik hemen. 4 gün orda kaldi bi ipi bile eksilmemisti. Diyorum ya o yuzden korkuyorum. Kim neden alsin. Ben de binadan biri oldugunu dusunuyorum o yuzden maalesef. Ki insallah degildir..
Çocuklar masumane oynamak istese koca sığınakta sürüp sürüp bırakır. Bende en azından anneleriyle görüşeyim önemli bi nokta bu diye ısrar ettim ama yok dedimi bitmiştir eşimde. Çokta varlıklılar alan aile eminim bisikletleri ya vardır yada al deseler alırlar ama çok şaşırdm bende bulunana kadar..
Allah korusun hepimizi kötülüklerden..

Ben çaldım buradan itiraf ediyorum :KK45:
Yani çok emin gibisiniz illa çaldılar diyorsunuz eee heryerdede güvenlik kamera varmış :işsiz:
Kamera olan bi binada ayakkabı çalacak kaç tane salak var Cidde'n merak ettim:işsiz:

Çocuklar masumane oynamak istese koca sığınakta sürüp sürüp bırakır. Bende en azından anneleriyle görüşeyim önemli bi nokta bu diye ısrar ettim ama yok dedimi bitmiştir eşimde. Çokta varlıklılar alan aile eminim bisikletleri ya vardır yada al deseler alırlar ama çok şaşırdm bende bulunana kadar..
Allah korusun hepimizi kötülüklerden..
O zaman soyleyin aileleri uyarsin. Yoksa yarin bir gun daha cok zarar verebilirler Allah korusun..

Belki tozlu yada eski görünüyorsa apartman görevlisi çöp sanıp atmıştır?
Yooo sordum zaten. Ama o ayakkabilari demedim. Yarin ortaya cikarticam. Cok ilginc hepsi de ayni numara erkek ayakkabisi cok tuhaf geldi..

Ben çaldım buradan itiraf ediyorum :KK45:
Yani çok emin gibisiniz illa çaldılar diyorsunuz eee heryerdede güvenlik kamera varmış :işsiz:
Kamera olan bi binada ayakkabı çalacak kaç tane salak var Cidde'n merak ettim:işsiz:
Iste ben de onu merak ediyorum :))))

O zaman soyleyin aileleri uyarsin. Yoksa yarin bir gun daha cok zarar verebilirler Allah korusun..

Yooo sordum zaten. Ama o ayakkabilari demedim. Yarin ortaya cikarticam. Cok ilginc hepsi de ayni numara erkek ayakkabisi cok tuhaf geldi..

Iste ben de onu merak ediyorum :))))
Bakalım kim çıkacak burdan yazın sonucu
Belkide katil uşaktır ay hırsız:kahve:

Bende aynı düşünüyorum denmesi gerekir diye ama, eşim çok tatlı adamdır ama sinirlenince gözü görmez karadenizli. Komşuda aynen öyle aynı memleketliler. Korktum bende açıkçası..
Canım bende karadenizliyim ama çocuğum böyle bişey yapsa bilmek isterim eminim sizde istersiniz. siz durup dururken iftira atmıyorsunuz ki çocuklara olay başkasına ait birşeyi izinsiz almak

Yasak değil mi kapının önüne ayakkabı bırakmak?

Bizim sitede olsa ayakkabı bıraktınız diye bin kişi şikayet eder. Ama bu sebepten dahi olsa biri aldıysa hiç hoş değil. Ama bana kural hatırlatmak için yapılmış da yarın çıkacakmış gibi geldi..

Emekli işsiz amcaların işi olabilir bu

Canım bende karadenizliyim ama çocuğum böyle bişey yapsa bilmek isterim eminim sizde istersiniz. siz durup dururken iftira atmıyorsunuz ki çocuklara olay başkasına ait birşeyi izinsiz almak
Aynen. İnşallah öyle bişey olmaz ama çocukça yapılan bisiklet hırsızlığında bilmelilerki sonraki daha büyük sorunları şimdiden önünü kesmeliler.
Ama onunla benim işim ve atkadaşlığım oluyor konuyu kapat dedi kapattık maalesef..

Yasak değil mi kapının önüne ayakkabı bırakmak?

Bizim sitede olsa ayakkabı bıraktınız diye bin kişi şikayet eder. Ama bu sebepten dahi olsa biri aldıysa hiç hoş değil. Ama bana kural hatırlatmak için yapılmış da yarın çıkacakmış gibi geldi..

Emekli işsiz amcaların işi olabilir bu

Bizim binada oyle kurallar yok. Emekli issiz amca da yok. Herkes calisiyor. Ve memur da yok. Yogun calisan insanlar olduklari icin görmüyorlar bile. Cunku 40 daireli bir apartman. Kimse kimseyi farketmiyor dahi.. O yuzden boyle bir ihtimali dusunmuyorum..

Geçmiş olsun.
Bukadar detay düşünülecek bişey gibi gelmedi bana ama.
Çok pahalı bişey miydi?
Kamera kaydından çıkar inşallah

Geçmiş olsun.
Bukadar detay düşünülecek bişey gibi gelmedi bana ama.
Çok pahalı bişey miydi?
Kamera kaydından çıkar inşallah

Ya kamera kaydinda ciksa binadan olsa gidip de hayatta demem. Ama temkinli olurum. Anliyo musun insan korkuyo gercekten. Bi bilezik icin adam olduruyorlar. Eve girerlerse Allah korusun. Benim tek istegim kim oldugunu ogrenmek. Ayakkabiyi gidip almam zaten esim de hayatta giymez tekrardan.
Nike airmaxlar varya ondandi cok da pahali degildi yani.

Back
X