Ay evet bugün cok sinirliyim, sebebini bilmiyorum.
Gerci sabah esimin ayakkabisi calinmis sabahtan beri onu düşünüyorum. Ayakkabiya asla uzulmuyorum benim uzuldugum boyle kamerali guvenlikli binada hirsizlik olmasi. Dış kapımız sifreli oyle kolay acilmaz, ki bi kere komsumun kapisi aksama kadar sonuna kadar acik kalmisti kimse girmemisti ustelik evde kimse de yoktu. Asiri guveniyordum rahat rahat her yere gidip geliyordum, bazi geceler sabaha kadar gelmiyoruz falan! Ki normalde ayakkabilari iceri aliriz o gun artik niye almadik hatirlamiyorum bi de dün mü calindi onu bile bilmiyoruz, bugun esim o ayakkabiyi giyecekti aradik, bulamayinca çalındığıni anladik.
Yoneticiyi aradik ve bize kesinlikle dışardan olamaz kameralara da bakicam dedi ve cok sasirdi ilk defa duyuyorum diye.. E bu beni daha da korkuttu.
Demekki çalan kişi binada. Ki yani bizim binada bi ayakkabiya tenezzul edecek insanlar da oturmuyor. Bu beni daha da sasirtti tabi.. Tek temennim disaridan ihtiyaci olan birinin gelip almasindan yana. Yani insallah oyle olmustur.
Boyle iste yazip rahatlamak istedim, sanirim bu yuzden gerginim sinirliyim. Korkuyorum acikcasi ya eve girerlerse diye ay Allahim korusun....