• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınırsız internet ?

Merhaba, komik gelebilir ama bişey sorucaktım arkadaşımla konuşuyoduk internetini kota sınırını aştığı için kapattırdıklarını söyledi bende sınırsız alsaydınız keşke dedim bana sınırsızdı zaten sınırsızdada kota aşılıyor dedi aklıma takıldı ben bu bişeyler indircektim internetim sınırsız kotayı aşma durumu olabilirmi ?

Canım yeni yasayla sınırlı internete de sınır geldi.:ssz:Bu tek bir hattı birkaç kişinin kullanmasına karşı alınmış bir önlem sanırım. TTNET ve diğer İSSler artık limitsiz paketlere uygulanan 25gblık kota uygulaması 50gb'a yükselterek kota uygulaması geçtiler.yani 8megabit ya da 16megabit hıza sahip internet kullanıcıları 50gb veri kullandığında hızları ay sonuna kadar 1megabitte düşmüş oluyor.ücret olayını bilmiyorum.

Son düzenleme:
7-24 internet başında olan bir babam var ve sınırsız internet kullanıcısı.
Karşısına ne gelirse indiren biri ki eminim değme bağımlılar onun kadar
sömüremez interneti ama faturası hep bellidir. Sınırsız tutarı kadar.

Sınırsız internet için bir kota var doğru ama o adil kullanım kotası
diye geçiyor. Belirli bir kotayı aştığında internet hızın düşüyor.
Farklı bir ücretlendirme olmuyor.

Canım yeni yasayla sınırlı internete de sınır geldi.:ssz:Bu tek bir hattı birkaç kişinin kullanmasına karşı alınmış bir önlem sanırım. TTNET ve diğer İSSler artık limitsiz paketlere uygulanan 25gblık kota uygulaması 50gb'a yükselterek kota uygulaması geçtiler.yani 8megabit ya da 16megabit hıza sahip internet kullanıcıları 50gb veri kullandığında hızları ay sonuna kadar 1megabitte düşmüş oluyor.ücret olayını bilmiyorum.

Vala benim hızımda bi değişiklik olmadı halaa :D Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim :)

7-24 internet başında olan bir babam var ve sınırsız internet kullanıcısı.
Karşısına ne gelirse indiren biri ki eminim değme bağımlılar onun kadar
sömüremez interneti ama faturası hep bellidir. Sınırsız tutarı kadar.

Sınırsız internet için bir kota var doğru ama o adil kullanım kotası
diye geçiyor. Belirli bir kotayı aştığında internet hızın düşüyor.
Farklı bir ücretlendirme olmuyor.

Anladım şimdi teşekkürler :)

içini rahatlatayım öncelikle sınırsızda kota aşımı yok onu diyen uyduruyor. Senin arkadaşın 3 fatura ödememiştir 15 lira açma kapama ücreti gelmiştir. Ya da ek servislere üye olmuştur ör: tivibu bu tür ek hizmetler ücretlidir. sınırsızın fiyatı 59 tldir. bunun dışında gelen faturalar gecikmelerdir. kapatmak için bahane üretmiş bence :)) ya da sınırlıydı haberi yoktu :)))

Merhaba, komik gelebilir ama bişey sorucaktım arkadaşımla konuşuyoduk internetini kota sınırını aştığı için kapattırdıklarını söyledi bende sınırsız alsaydınız keşke dedim bana sınırsızdı zaten sınırsızdada kota aşılıyor dedi aklıma takıldı ben bu bişeyler indircektim internetim sınırsız kotayı aşma durumu olabilirmi ?

bizim basimiza soyle bir sey geldi:( sinirsizdi bizimkisi de) kotayi doldurmusuz o yuzden internetimizin hizi dusecekmis bu aya mahsus olarak. Kotayi asinca hizi dusuruyorlar:47:

sınırsız internette kota aşımı diye bişi yoktur. sadece hız düşmesi olur ama o da herkese olmuyor ben ayda 120 gb kullanıyorum genelde bol bol film müzik arşivi yaptığım için :1: bazen hız düşüyor o kadar fiyat sabit :34:

Back
X