Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar. Aranızda sinkenize'ye yakalanan var mı? Bu ismi duymadıysanız zaten yoktur. Varsa tedavi oldunuz mu? Çok teşekkürler
Merhaba şimdi sürümünüz nasıl acaba yanıtlarsanız minnettar olurum botoks çözm oldumuArkadaslar merhaba,
Ekim 2014 te gecirdigim yuz felci sonrasi haziran 2015 te iyilesme asamasinin belki son safhasinda sinkinezi denen illet beni de vurdu. Sol taraftan gecirdigim yuz felci sonrasi gelisen sinkinezide bastirarak gozumu kirptigimda dudagimin hafif sola cekmesi, yine gozumu bastirarak kapattigimda kulagimin icine vuren ruzgar sesine benziyen ses, ve en onemlisi de gülerken, yemek yerken, esnerken, yanaklarimi sisirirken, ve üflerken sol gozumun cekilmesi ve kuculmesi en buyuk sikayetlerim. Sizlerin de tavsiyesi uzerine kalkip istanbul' a Yesim hocaya gittim. Sinkinezi oldugumu soyledm o da anlasildigi uzere botoks uyguladi.Agustos ayinda basladik ve 3 hafta sonra kontrole gittim. Yanak ve dudak kismi biraz topladi. Konusurken istemsiz olusan kasilmalar gitti fakat gözumun kuculmesine bi faydasi olmadi, simetriyi yakalayamadik. 20 gun sonra kontrole gittigimde doktor hanim uzun bir surece girdigimizi, bir ay sonra video cekip gondermemi istedi. Suban botoksa ragmen cok olumlu bir sonuc alamadigimdan psikolojikmen kendimi hic iyi hissetmiyorum, acikcasi iş hayatimi da olumsuz etkiledi.
Merak ettigim bu dertten herhangi bir sekilde kurtulan var mi? Cerrahi operasyon gecirip pozitif sonuc alan kimse var mi?
Acil şifalar dilerim.