SİNSİ ELTİM :( KISKANÇ İKİYÜZLÜ ELTİM :(

Arkadaşlar eltim içten pazarlıklı kime nasıl davranacağını kimle nasıl konuşacağını iyi bilir... bense doğrucu Davut gibi herkesin yüzüne herşeyi söylerdim. Bu olaydan sonra bütün stratejisi değiştirip bende onun gibi oldum. Ve şu anda mutluyum

Şu mesajına istinaden söylüyorum, sen de onun gibi olduysan ne farkınız kaldı

Ben iki sene mücadele ettim. 2 sene kendi doğrularımla savundum. Bu olaydan sonra eşim ve ailesiyle çok sorunlarım oldu. Bende bütün stratejisi değiştirip onun davrandığı gibi davrandım.

UOTE="yaralikelebekk, post: 43502565, member: 716399"]Arkadaşlar hepinize Merhaba. .. ben 3 yıllık evliyim. Bu zamanda hala benim gibileri varmı bilmiyorum ama ben görücü usulü evlendim. Eşim bitanedir görümceler desen kendi hallerindeler... gel gelelim elticime :KK57: benden 8 yaş büyük. Ben evlendiğimde 10 yıllık evliydi. Kendi ailesinin maddi durumu kötü. Ne gördüyse kocasından görmüş.sonradan görme kısacası:KK34: beni hep kıskandı. Ben ne aldıysam hep bi fazlasını alıp nispetler yaptı. İnceden inceden Şakayla karışık laflar soktu. Hep sustum. Geçen yıl kocasına da kendisinde patladım. :mad: Bu kez susamadım.ve şu anda bırakın laf sokmayı kuzu oldular :KK73:demekki neymiş diş göstermek lazımmış:KK34:[/QUOTE] Dişini göstermişsin bizden ne istiyorsun??

Bu konu bdv lik mi konu sahibi, fakir insanlar ne zamandan beri görgüsuz oldu, görgüsuzlugun kriteri zenginlik fakirlik mi, ha diyorsanız ki ben bunu demek istemedim mesele fakirlik değildi o zaman ana da baba da görmemiş kocasında görmüş demiyceksiniz, hem gördüyse kendi kocasında görmüş bu sizi ilgilendirmez, laf sokuyormus vs. soksun madem siz çok GÖRGÜLÜSUNUZ cahil deyip geçin bu kadar dert etmeyin.

Ben iki sene mücadele ettim. 2 sene kendi doğrularımla savundum. Bu olaydan sonra eşim ve ailesiyle çok sorunlarım oldu. Bende bütün stratejisi değiştirip onun davrandığı gibi davrandım.

Olayi tum boyutlariyla anlatmadihiniz icin tepki gordunuz, eltileri kiskanc biri olarak ben bile elestirdim sizi...
Dogrucu davut olmaniz cok guzel...
Ben her zaman soyluyorum bu formda ben agresif biriyim sinirli biriyim oyle olmasam cok cekerdim eltilerimden.
Eltilerimin beni olumune kiskandigini bildigim halde zaman zaman tuzaklarina dusuyorum...
Yakin zamanda yine bir badire atlattim, ama sinirlendigimde kacacak delik ariyorlar gercekten terminator gibi oluyormusum ( esim diyor :D )
Hakliysaniz cemkirin tabi ki
ben hoyt diyince kocalari bile korkuyor ama hamurumda var saftiriklik ne yapayim yinede bi hengamenin icine cekiyorlar beni onlar uc elti alismislar birbirine ben inanki kayniyorum arada

Back
X