Sinsi eltimin amacını anlayamadım sizce amacı ne ?

Bu kafalar o kadar çok ki, evleneli 2.5 yıl olmuştu henüz bebek düşünmüyorduk bi akrabam bana keşke bi doktora gitsen dedi. Sözde ağzımdan laf alacak küçük akıllı 😁😁 hayır o kadar emin ki istiyoruz da olmuyor sanıyor, doktora git diyor. Kalakalmıştım böyle :oha:
🙄O kadar Çokki pyleleri sormadan etmeden doktora göründünüzmü Ne dedi diyo bi sor Bebek düşünüyonuzmu diye ehh

Ben ona zaten çoğu şeyimi anlatıyorum ama çocuk aklı olarak dost sanarak anlattım ama onun da aynı evreleri yaşayıp anlatmasından bahsediyorum başına gelmesin yoksa çok iyi anlarsın bu durumu
Herşeyini niye anlatiyon anlatma uzak dur iyi gözükür tuzak kurar arkandan dedikodu yapar sen işine hayatına bak sen böyle yaptikca kendini birşey sanacak 4eltim var iki senedir görmüyorum görmekte istemiyorum

Doktora gidiyorsunuz altı üstü, niye bu kadar devlet sırrı muamelesi yapıyorsunuz? Bir de bunu dert etmişsiniz kendinize, kafayı yiyecem diyorsunuz. Oturun da bir şeyler okuyun, hiç olmadı soğan incir kürü falan yapın ne bileyim.

Ikiniz bir yaris icine girmissiniz. Sen de onun ne yaptigini merak ediyorsun. Cok mu onemli yani?

Back
X