Sinsi görümce

Başta gerçekten anlamadım ve sevmiştim. Zamanla anladım ve sadece eşim için gerektigi sürece görüşülüyor. Keşke kafama da takmasam
Maalesef gördüğün sürece kafana takacaksın
Ben de nadir görüyorum ama biraraya gelince laf sokuyor iki arada bi derede acaba ben mi abartıyorum diye olayı bilen bir iki arkadaşa soruyorum herkese öyle davranıyor karakter olmuş
Bununla yaşamaya öğreneceksin
Eşinle iyi ol asla sen bişey anlatma zaten zaman içinde kendi anlar benim çevremde o kişiyi yeni tanıyıp sevenler belli bir zaman sonra uzaklaştı ki bi şans vermek lazım diyenler
sen en iyisi yok say yoksa sen zarar görürsün

Anammm benimkinin. Benzeri ya bu benden habersiz benim evime misafir toplayıp gelmesi kendilerine yemek hazırlatmaları hizmetçi gibi görmeleri yaptğım yemeği beyenmemesi sürekliii hemde herşeyime kusur bulması sürekli iğnelemesi hizmetçimin yanında bana evde kalmıştı kardeşim bunu almasaydı diyip beni delirtmesi ha bu arada başlarından attıkları anası bende dili çok uzundu kv ama şükür kısaldı

Amaaan salla ya emin ol eşinde kardeşinin ne olduğunu biliyordur sadece kabullenmek istemiyordur insan kardeşini bilmez mi hiç...

Benim görümcemi yollayayım sana
6 senelik evliyim
Hala eşime annesi ve kendi çocukları İle birlikte duygu sömürüsü yaparlar .

Sen de evlendin gittin ya HAyatta kimseye güveniniz kalmadı
Yeğenlerin senin evlenmeni hala hazmedemedi derler.
Eşime sürekli bir foto at da annemle içimiz rahat etsin derler
Hatta eşimin zor zamanlarında yanında olduğum için bana teşekkür ederler
Senin olayda birsey yok
Canını sıkma
Ben de gorumce yok da 10 gorumce gucunde kaynana var. Her ramazan sahurda ve iftarda arar. Oglusu ac kaldi saniyo heralde 😁 Erken evlendin deyip duruyordu esime sukur birakti demeyi. 😁
Sizinkiler de fenaymis ama 😂

kadının hasta annesini ziyaret etmesinden tut, oraya taksi ile gitmesine kadar...
Nefret etmek için gayet haklı gerekçeleriniz var ama ben burada taksi olayındaki art niyeti anlamadım. Birkaç kişi de sormuş, cevaplamamışsınız. Merak ettim.

Koca delisi olması ya da kızına bakmaması sizi çok ilgilendirmez diye düşünüyorum. Zira onun hayatı, onun kararları falan..
Ama madem bu kadar nefret ediyorsanız yemeğe çağırmanın anlamı ne, tam olarak ne arıyorsunuz anlamadım yani. Taksi muhabbetini de hiiiç anlamadım, benimde çok oluyor otobüsle gidilecek yere takti ta da birini çağırıp öyle gidiyorum. Kimilerinin otobüste midesi bulanıyor, kendini iyi hissetmiyor falan..

Ben nefret ettiğim insanın sokağından geçmiyorum millet burnunun dibine dibine getiriyor. :KK70:

Koca delisi olması ya da kızına bakmaması sizi çok ilgilendirmez diye düşünüyorum. Zira onun hayatı, onun kararları falan..
Ama madem bu kadar nefret ediyorsanız yemeğe çağırmanın anlamı ne, tam olarak ne arıyorsunuz anlamadım yani. Taksi muhabbetini de hiiiç anlamadım, benimde çok oluyor otobüsle gidilecek yere takti ta da birini çağırıp öyle gidiyorum. Kimilerinin otobüste midesi bulanıyor, kendini iyi hissetmiyor falan..

Ben nefret ettiğim insanın sokağından geçmiyorum millet burnunun dibine dibine getiriyor. :KK70:

Taksi olayini da kimse anlamamis, konu sahibi eltisinin taksiyle gitmesini sorun etmiyor kastettigi sey o degil, eltisi annesine taksiyle gitmiş otobusle gitmek yerine, gorumcesi buna bile karışmış. Neden taksiyle gidiyosun masraf yapiyosun vs gibisinden eltinin annesine hangi aracla gittigine kadar karışıp yorum yapiyomus.

Yani diyorki eltimin herseyine karışır annesine neyle gittigine kadar karışır yüz versem bana da aynısını yapmaya çalışacak diyor.

Kocası için yaptı kredi olayını ona binaen söyledim falan yani...
Cocuk olayı beni ilgilendirmez evet falan yani...
Taksi olayını çok yanlış anlamışsın. Eltimin taksi ile gitmesine karışıyor dedim falan yani...
Ayrıca evlendim evleneli evime ikinci gelişi olacak. Bir Davetle burnumun dibine sokmuş olmuyorum. Bunu da zaten eşim için yapıyorum falan yani..

Kocası için yaptı kredi olayını ona binaen söyledim falan yani...
Cocuk olayı beni ilgilendirmez evet falan yani...
Taksi olayını çok yanlış anlamışsın. Eltimin taksi ile gitmesine karışıyor dedim falan yani...
Ayrıca evlendim evleneli evime ikinci gelişi olacak. Bir Davetle burnumun dibine sokmuş olmuyorum. Bunu da zaten eşim için yapıyorum falan yani..
Açıklayıcı olmuş. Ancak yine de koca ve kız konusuna karışmayın derim, aile içerisinde hoş gözükmez. Görümce ne yaparsa yapsın kendi terbiyesizliği.
Ha şunu da belirteyim birini sırf başka birinin gönlü olsun diye davet etmeyin, ne gerek var. Eşiniz çok seviyorsa gidip görür kardeşin, sizin haz etmediğiniz biliyorsa anlayış göstermesi lazım.

Beni düşünse kız hamile kendini yormasın vs der. Sizce eşime " kendi başına iş yapıyorsun " tarzı konuşması garip degil mi? Hani sanki ben onu çağırmak istemiyorum da eşim gizli gizli benden habersiz arayıp çağırıyor. Bu arada kv vs birçok kişiyi çağırdım ve bundan haberi var. Herkesi çağırıp onu mu çağırınca hamileliğim söz konusu olacak. Sanırım ben eksik anlattım biraz.
Valla bana hiç garip gelmedi . Asıl fesat düşünce sizinki gibi geldi aynı cümleyi ben de kurarım ne var? Kaynım da çok gitme gelme meraklısıdır x’ in haberi var dimi derim yorulmasın derim hatta geri onu bile ararım ben art niyetli miyim şimdi anlamadım😀

Açıklayıcı olmuş. Ancak yine de koca ve kız konusuna karışmayın derim, aile içerisinde hoş gözükmez. Görümce ne yaparsa yapsın kendi terbiyesizliği.
Ha şunu da belirteyim birini sırf başka birinin gönlü olsun diye davet etmeyin, ne gerek var. Eşiniz çok seviyorsa gidip görür kardeşin, sizin haz etmediğiniz biliyorsa anlayış göstermesi lazım.
Kimse ile paylaşmadım sadece düşüncelerimi yazdım. Beni ilgilendirmiyor ama ına gıcık oldugum için bunlar da batıyor. Aslında böyle yaparak kendime zarar verdigimin de farkındayım malesef.
İşte eşim benim aileme karşı çok iyi oldugu için ben de ayda yılda bir onu mutlu etmek istedim

Valla bana hiç garip gelmedi . Asıl fesat düşünce sizinki gibi geldi aynı cümleyi ben de kurarım ne var? Kaynım da çok gitme gelme meraklısıdır x’ in haberi var dimi derim yorulmasın derim hatta geri onu bile ararım ben art niyetli miyim şimdi anlamadım😀
Konunun bir kesitini alırsanız evet öyle ama bütüne bakarsanız ben durup dururken öyle düşünmüyorum.
Öyle olsa her by şekilde davranan için bunu düşünmek gerekir bu da çok saçma,di mi :)

Kimse ile paylaşmadım sadece düşüncelerimi yazdım. Beni ilgilendirmiyor ama ına gıcık oldugum için bunlar da batıyor. Aslında böyle yaparak kendime zarar verdigimin de farkındayım malesef.
İşte eşim benim aileme karşı çok iyi oldugu için ben de ayda yılda bir onu mutlu etmek istedim
Zaten ona karşı aşırı dolu olduğun koynunda anlaşılıyor. Kadın ne yapsa batıyor. Yani ne diyeyim haklısın. Ama sana tavsiyem hamilesin kimse için kendini boş yere strese sokma, her şeyden önce karnındaki bebeğine yazık. Çağıracaksan hepsini birlikte çağır elini vs en azından orada saygısızlık yapma/seni sinirlendirme ihtimali daha az olur.

Ya verdiginiz ornekte kendinizi iyi izah edemediniz. Yada sizde bi ufaktan kiskanclik ve fesatlik var.
Bilemem, sizi tanimiyorum. Sizin yazdiginiz kadariyla taniyorum sizi ve boyle bi dusundum su an

Benim görümcem de öyle arkadaslarini öve öve anlatir örnek gösterir. Benim cocugum gezerek biseyler yiyo diye filanca arkadssimin cocugu oturup bide bismillah diyerek yiyor cok guzel eğitmiş der. Bu ne demek sen egitemiyorsun demek. Attığımız adima aldigimiz nefese kadar yorum yapar fikir sunar hayır senin yorumlarin benim umrumda mi ki konusup duruyosun. Senin fikrini soruyo muyum ben. O kadar gereksiz ki. Herseyin en iyisini en güzelini o bilir surekli çok bilmişlik.
Ama gercekten de gezerek yemesi dogru mu,evet anneler ogretmeli,yere temiz bir örtü serilir,cocuk uzerine oturtulur,bir taraftan ilgilenilir ki sıkılmasın,yiyecegini yer,sonra gezinir oynar.
Örtü de toplanip silkelenir uygun yere.

Kotu niyetli ve sinsi oldugunu dusunuyorsaniz bir iliski kurmaniza gerek yok ki. Esinizin kan bagi var sizin yok. Esiniz isterse aksam sabah her gun gorussun konussun. Sizlik bir sey yok. Aralarindaki konusmalar,taksi cagirma mevzuu,koca deliligi,kizina bakmamasi vs bunlar zaten sizi ilgilendiren konular degil. Esinize birakin,o dusunsun. Kredi meselesinde de kart sahibi kimse o safligina yansin,baskasina kart ve sifre verilmez,nineler dedeler bile vermiyor bin defa soyluyorlar bilgilerinizi ve kartinizi kimseyle paylasmayin diye ;)

Back
X