sinsi gulusler...

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
Daha oncede bahsetmistim Yaygin anksiyete bozuklugum var (ota moka korkma) ve bayagi panik bozulugum var (bildiginiz panik atak) bugun kv demlere gittik daha once bebegimi agzindan open psikopat teyze gelmisti(opmemesi konusunda 3 kez uyarmistim ve bana tavir almisti kv denin akrabasi) ve 2 kadin daha...
Girdim bi baktim bu kadin aha dedim bebisimi bidaha opme tesebbusunde bulunsada agzina bi tukursem...
İlk basta hic bulasmadi tavrini surdurdu derken dayanamadi bacagini optu kizimin...sonra kolunu optu gidikladi sonra yanaklarini sikistirip tam opecekti firladim " aman dur Alla sen agzindan opmeyin dedim kac kez Allah Allah dedim.aldim kizimi gittim bon bon bakakaldi...
Sonra o iki kadin geldi mutfaga bende mama hazirliyordum bi kucuk kiz girdi kadinlardan bi tanesi o kiza elleme bebege sen hastasin dedi ( kizamikmis) ve bunu soylerken o iki kadin bakisip boyle pis boyle alayci gulumsediler..ben hemen panik oldum ( dalga gecenler eminim boyle bir hastalikla "YAB" ugrasmak istemezlerdi) aldim kizimi kactim resmen ve ardimdan gulumsediklerini gordum...
Cok asabim bozuldu.
Tum sehir biliyor benim panik ve ne denli sinirli oldugumu cok rahatsizz oluyorum....

seni buldumcuk olarak görüyorlar işte. '' fanusa koy o zaman '' diyen bıle olmustur hatta :=)
aman boşver yaaa.. sen bebegını koruyorsun dogal olarak.
onlar bırak ıster agızlarıyla isterlerse kıçlarıyla gulsunler.. sen de öyle bişi olursa hemen sokarsın lafı '' hayırdır, açıkta bişi mi var? '' diye
böylelerını adam yerıne koymayacaksın pek. agzından öpme dıyorsan öpmeyecek
kısa ve net :KK66:

ama tabii sen de '' beklıyorsun birileri çocugu agzından öpse de dalsam'' dıye :KK53:

Tabiki bebek dudaktan opulmez ama seninde kendını törpulemen lazım..tepkilerin çok fevri,yıpranırsın..

Tabiki bu bahsettiğin iki seyde çocuğu ordan uzakklastırman doğal ama her şeyden sakınma bebeğini..bırak bağısıklıgı guclensin..sen sakındıkca hastalanır

seni buldumcuk olarak görüyorlar işte. '' fanusa koy o zaman '' diyen bıle olmustur hatta :=)
aman boşver yaaa.. sen bebegını koruyorsun dogal olarak.
onlar bırak ıster agızlarıyla isterlerse kıçlarıyla gulsunler.. sen de öyle bişi olursa hemen sokarsın lafı '' hayırdır, açıkta bişi mi var? '' diye
böylelerını adam yerıne koymayacaksın pek. agzından öpme dıyorsan öpmeyecek
kısa ve net :KK66:

Aaa evet nerden bildiniz :) fanusa koy dediler...
3 kez
tatli tatli uyardim en son sert uyardim tam kustu rahatladim derken yine opmeye kalkti...
Zaten bukadar tepki verdigim icin 1 kez opebildi agzindan ...
En sonunda delirtti beni

Evet ben asabi biriyim biliyorum ama onlarda cok yuzsuz..
Tabiki bebek dudaktan opulmez ama seninde kendını törpulemen lazım..tepkilerin çok fevri,yıpranırsın..

Tabiki bu bahsettiğin iki seyde çocuğu ordan uzakklastırman doğal ama her şeyden sakınma bebeğini..bırak bağısıklıgı guclensin..sen sakındıkca hastalanır

Aaa evet nerden bildiniz :) fanusa koy dediler...
3 kez
tatli tatli uyardim en son sert uyardim tam kustu rahatladim derken yine opmeye kalkti...
Zaten bukadar tepki verdigim icin 1 kez opebildi agzindan ...
En sonunda delirtti beni
aynısını görümceme dıyorlardı çünkü :KK70:
çocuğun midesi bulanıyor demek ki. ınsana bır kere dersın, alınır üzerine bır daha yapmaz. ama kadın anlamıyor belli.
hem mıkrop kapar bebik
iyi yapıyorsun.
ayrıca o kadına gıcıksın bıraz sanki bana öyle geldı :KK53:

• Beğen
Reactions: nio
Agizdan öpmek nedir ya :S benimde hassas oldugum konular bu nenesi dedesi öpsün tamamda (agzi haric!) yok akrabaymis konu komsuymus istemem acikcasi sapir supur öpmelerini..biraz fevri davranmissiniz ama anliyorum seni o sinirle insanin elinde olmaz bazi hareketler..arkandan gülmelerini önemseme sen yaptiginin arkasinda oldukca kim ne tepki vermis ne demis cokta önemli degil

rahatsızlıgınızı bılıyorlar ve bılerek yapıyorlarsa affedılır bır yanı yok bence.
kızamık olan cocugu alıp bebeklı yere gelen kısıde dangalaklık kusura bakmayında..
umarım tedavınızı goruyorsunuzdur.. cocuk konusunda cok korumacı da olmanızda ıyı degıl.. kendınızı gectım cocuk ıcınde ılerde sıkıntı olur.. ne kadar neden koruyabılırısnız kı. okul cagına geldıgınde en ufacık enfeksıyondan cok etkılenır mazallah..

aynısını görümceme dıyorlardı çünkü :KK70:
çocuğun midesi bulanıyor demek ki. ınsana bır kere dersın, alınır üzerine bır daha yapmaz. ama kadın anlamıyor belli.
hem mıkrop kapar bebik
iyi yapıyorsun.
ayrıca o kadına gıcıksın bıraz sanki bana öyle geldı :KK53:

Aslinda gicik vs olmuyorum...
Gicik olmam icin kizim aglarken bile opmeye devam etmesi yetti...
Aslinda dusunce tarzimdan oturu boyle davraniyorum.
Dusunun...
Bebeginiz agliyor cirpiniyor belli ki opulmek istemiyor o sirada en guvendigi kendini koruyacagina onandigi annesinden yardim istiyor anneye dogru atiliyor ben o sirada kadin gucenir diye gikimi cikarmasam kizimin guveni sarsilmaz mi???
Anne onu kurtarmak yerine komsu kadina sessiz kaliyor hatta aaa kizim bak teyze diye destekliyor...
Valla aslan gibi atladim gecen gun istemiyor alayim teyzecigim dedim yok illa azar istiyor iste.
Ben mi haksizim?!?!

rahatsızlıgınızı bılıyorlar ve bılerek yapıyorlarsa affedılır bır yanı yok bence.
kızamık olan cocugu alıp bebeklı yere gelen kısıde dangalaklık kusura bakmayında..
umarım tedavınızı goruyorsunuzdur.. cocuk konusunda cok korumacı da olmanızda ıyı degıl.. kendınızı gectım cocuk ıcınde ılerde sıkıntı olur.. ne kadar neden koruyabılırısnız kı. okul cagına geldıgınde en ufacık enfeksıyondan cok etkılenır mazallah..

Fiziksel hastaliklardan camurdan kirden ziyade psikolojik olarak savunuyorum...
Dedesi sevmek istiyor kizim korkup agliyor (ayda bir gidiyoruz) dedesi de ver diye israr ediyor ben bi dolasayim korkuyor diyip vermiyorum bu tuhaf geliyor onlara...
Gecende amcasi aslanimmmm diye bi bagirdi ( kizima :) )
aman ne yapiyorsun amcasi korkar dedim bu gubi.
Yada yemek istemesse yedirmiyorum uzerini degistirmek istemesse aglatmiyorum oyle

Aslinda gicik vs olmuyorum...
Gicik olmam icin kizim aglarken bile opmeye devam etmesi yetti...
Aslinda dusunce tarzimdan oturu boyle davraniyorum.
Dusunun...
Bebeginiz agliyor cirpiniyor belli ki opulmek istemiyor o sirada en guvendigi kendini koruyacagina onandigi annesinden yardim istiyor anneye dogru atiliyor ben o sirada kadin gucenir diye gikimi cikarmasam kizimin guveni sarsilmaz mi???
Anne onu kurtarmak yerine komsu kadina sessiz kaliyor hatta aaa kizim bak teyze diye destekliyor...
Valla aslan gibi atladim gecen gun istemiyor alayim teyzecigim dedim yok illa azar istiyor iste.
Ben mi haksizim?!?!
belki biraz abartıyor olabilirsin. kadın agzından falan öpmese pek sorun yok aslında bana göre.
ama tabii annesı sensın, çocuk onda aglıyorsa
dogal olarak almak ısteyeceksın.

Agizdan öpmek nedir ya :S benimde hassas oldugum konular bu nenesi dedesi öpsün tamamda (agzi haric!) yok akrabaymis konu komsuymus istemem acikcasi sapir supur öpmelerini..biraz fevri davranmissiniz ama anliyorum seni o sinirle insanin elinde olmaz bazi hareketler..arkandan gülmelerini önemseme sen yaptiginin arkasinda oldukca kim ne tepki vermis ne demis cokta önemli degil

Evet cok fevriyim yaa.
Biliyorum.
Tedavim yarim kaldi zaten ilac kullanamiyorum psikologum hem 4 saat uzakta hemde cok ilgisizdi biraktik.
Kizimla zaten yollarda perisan oldu

belki biraz abartıyor olabilirsin. kadın agzından falan öpmese pek sorun yok aslında bana göre.
ama tabii annesı sensın, çocuk onda aglıyorsa
dogal olarak almak ısteyeceksın.

Hamile birinden bunu duyoyorsam (hormonlar malum) demek ki cidden abartiyorum.
Elimde degil :KK43:

bebegın agzından opmek nedır ya:KK57:
allahım ne pislik ınsanlar var:KK12:
ınsanın bakmaya kıyamadıgını baskaları kemırıyor
ben olsam daha pis çemkirirmisim:KK22:

Agzindan opmek nedir ya pis midir temiz midir belli degil. Temiz bile olsa ne demek yani. Ne bilincsiz ve pis insanlar var ya. Hic abartmamissiniz. Ay ben okurken tuylerim urperdi siz yasamissiniz bir de... Gerci ben de anksiyete hastasiyim, onu belirteyim:KK53:

Hamile birinden bunu duyoyorsam (hormonlar malum) demek ki cidden abartiyorum.
Elimde degil :KK43:
her ınsanın abarttıgı kısımlar vardır canım. olabilir abartıyorda olabilirsin
annesin sonucta ve bebegının psıkolojık tarafını düşünüyorsun.

kızamık olan cocuk meselesıne gırmıyorum bile
mınıcık bebegın yanında ne işi var.

Agzindan opmek nedir ya pis midir temiz midir belli degil. Temiz bile olsa ne demek yani. Ne bilincsiz ve pis insanlar var ya. Hic abartmamissiniz. Ay ben okurken tuylerim urperdi siz yasamissiniz bir de... Gerci ben de anksiyete hastasiyim, onu belirteyim:KK53:

Bende sasirdim bu kadarla birakamam diye endise etmistim bende ofke konrtolude yok :KK70: :KK70:
nee sorunlu bi kadinmisim :KK70:

X