Sinsi (?) iş arkadaşı

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Kızlar selam.
Normalde gram umrumda değil, dert edindiğimden değil ama bana oldukça tuhaf geldiği için paylaşmak istiyorum sadece.
Kurumsal bi hukuk ofisinde çalışıyorum stajyer olarak. Ofiste genelde kim erken geldiyse filtre kahveyi o demler, gün içinde de hem çalışanlar hem avukatlar tarafından yenilenir, bir kuralı yok açıkçası. Ofiste bir tek ben türk kahvesi hastasıyım, yaparken de millete sorarım içmek isteyen var mı diye, tamamen kibarlıktan yani elime mi yapışcak mentalitesiyle :))
Neyse dün ofiste sadece manager ve diğer stajyer arkadaş vardı, gidip x bey türk kahvesi yapıyorum ister misiniz siz de? diye sordum. Sevinerek kabul etti.
Ben 3ümüze kahveyi yaptım. Biiip sesini duyan diğer stajyer kız geldi taa içerden, kahveyi ben götürürüm diyip elimden kaptı. Yok gerek yok falan dedim ama bildiğin kendi götürmek için savaştı. Gidip kendi yapmışçasına koydu adamın masasına, manyak mı ne :KK53:
Bana çok saçma ve yersiz geldi açıkçası. Hoşlandığım da bir kızdı yani mesai çıkışı da görüşmüştük birkaç kere. Buz gibi soğudum bu davranışından sonra. Hey yarabbim ne insanlar var yaw.

Neyse dün ofiste sadece manager ve diğer stajyer arkadaş vardı, gidip x bey türk kahvesi yapıyorum ister misiniz siz de? diye sordum. Sevinerek kabul etti.
Ben 3ümüze kahveyi yaptım. Biiip sesini duyan diğer stajyer kız geldi taa içerden, kahveyi ben götürürüm diyip elimden kaptı.
Kahveyi sizin yaptığınız belliymiş zaten, boşverin umursanacak bir şey değil. Ona göre davranırsınız bundan sonra

Biz de ülkede neden adaletsizlik var diyoruz hukuk bürolarına bak 🤪 şaka şaka, kızın yaptığı şey gereksiz evet ama o ne amaçla götürüyorsa siz de kahveyi o amaç için yapmış gibi geldiniz bana. Ondan bu kafaya takma soğuma olayı falan

Sabah tramvayda sevgilisiyle yanyana oturabilmek icin bana " siz buraya geçebilir misiniz? " diyen zirtaboz cocugu hatirlattin bacım ya şimdi bana...

Bir daha izin vermeyin almasina tepsiyi hayir demeyi öğrenin. Sonra dert oluyor işte bunlar

Kiz goturse ne olacak? Kahveyi o yapmiş gibi olsa ne olacak? Tam olarak siz ne yapmaya calisiyorsunuz mesela.

Belki adamdan hoşlaniyordur kiz nebileyim.
Sizin de bunu takmaniz tuhaf geldi. 😁😁
Ben kahve yapmişım kim gotururse gotursun yani, yeni gelin gibi kahve ikraminda salinma yarişina gerek var mi?

Adam yaşlı ve evli ya hsjdşdçcç
Ben yarışa girmiyorum ki, verdim götürdü zaten. Ama olay baştan sona tuhaf

Biz de ülkede neden adaletsizlik var diyoruz hukuk bürolarına bak 🤪 şaka şaka, kızın yaptığı şey gereksiz evet ama o ne amaçla götürüyorsa siz de kahveyi o amaç için yapmış gibi geldiniz bana. Ondan bu kafaya takma soğuma olayı falan

Amacımın patrona yaranmak olduğunu düşünüyorsanız yanılmıyorsunuz :KK53:
Bu işsizlik ülkesinde bırakın da patrona yaranalım ama, staj bitince bir umut burda devam edebilelim diye var gücümüzle tatlılıklar yapmaya çalışıyoruz. Bu yeni gelin yarışının arkasında sosyolojik dramlar var…

Adam yaşlı ve evli ya hsjdşdçcç
Ben yarışa girmiyorum ki, verdim götürdü zaten. Ama olay baştan sona tuhaf

Yarişa girmeseniz "kahveyi o yapmiş gibi gorunecek, sinsi" vs dusunmezdiniz.
Yaranmak için boyle şeyler yapmayin yahu siz orada kahveci, cayci degilsiniz bunun uzerinden kendinizi degerlendirtmeyin. 🙄🙄

Benim yaptigim kahveyi baskasi goturse memnun olurum, kimsenin ayagina kahve goturmeye şu kadar merakli olmadim. 😁

Eşim hariç 😛

Sabah tramvayda sevgilisiyle yanyana oturabilmek icin bana " siz buraya geçebilir misiniz? " diyen zirtaboz cocugu hatirlattin bacım ya şimdi bana...

Bir daha izin vermeyin almasina tepsiyi hayir demeyi öğrenin. Sonra dert oluyor işte bunlar
Lise sonda otobüs tıklım tıklım bir amcanın yanına oturmuştum. Dershane vs yorgunluktan ayakta duramam diye. Otobüs biraz boşalınca amca bana şey demişti azarlayan tavırla "şu yana geç hadi." Sanki sana hususi oturdum. Gençtik tabi cevap veremedim hala içimdedir. 😆
Bu işsizlik ülkesinde bırakın da patrona yaranalım ama, staj bitince bir umut burda devam edebilelim diye var gücümüzle tatlılıklar yapmaya çalışıyoruz.
Bir yerde tutunabilmek yaptığınız tatlılıkla ilgili değil. Malesef özel sektör acımasızdır. Ne kadar iş bildiğinize, ne kadar profesyonel olduğunuza bağlı. Ben de avukatım. Evet sektör zor durumda. Ama olabildiğince çok şey öğrenip cvnizi nitelikli hale getirmeye bakın. İş başvurularında en çok bakılan şey nitelik. Hakkınızda hayırlısı olsun. Stajerler arasında rekabet olur zaten çok normal, o da sizden eksik kalmamak için yapmıştır.😊

Amacımın patrona yaranmak olduğunu düşünüyorsanız yanılmıyorsunuz :KK53:
Bu işsizlik ülkesinde bırakın da patrona yaranalım ama, staj bitince bir umut burda devam edebilelim diye var gücümüzle tatlılıklar yapmaya çalışıyoruz. Bu yeni gelin yarışının arkasında sosyolojik dramlar var…
Cevabı kendiniz vermişsiniz zaten. O da sizinle aynı amaçta kahveyi ben götüreyim bari diye düşünmüştür. Çok abes bir durum değil yani siz ne yapıyorsanız o da aynısını yapmış :kahve:

10 seneden fazla, nikah sahitligini yaptigim sözde en yakin arkadasim beni is yerimde zamaninda arkamdan vurdu. Bir kahve kapmak daha ne ki. Sunu iyi aklinizda tutun: Is yerinde gercek arkadasliklar yok!

Kızlar selam.
Normalde gram umrumda değil, dert edindiğimden değil ama bana oldukça tuhaf geldiği için paylaşmak istiyorum sadece.
Kurumsal bi hukuk ofisinde çalışıyorum stajyer olarak. Ofiste genelde kim erken geldiyse filtre kahveyi o demler, gün içinde de hem çalışanlar hem avukatlar tarafından yenilenir, bir kuralı yok açıkçası. Ofiste bir tek ben türk kahvesi hastasıyım, yaparken de millete sorarım içmek isteyen var mı diye, tamamen kibarlıktan yani elime mi yapışcak mentalitesiyle :))
Ben 3ümüze kahveyi yaptım. Biiip sesini duyan diğer stajyer kız geldi taa içerden, kahveyi ben götürürüm diyip elimden kaptı. Yok gerek yok falan dedim ama bildiğin kendi götürmek için savaştı. Gidip kendi yapmışçasına koydu adamın masasına, manyak mı ne :KK53:
Bana çok saçma ve yersiz geldi açıkçası. Hoşlandığım da bir kızdı yani mesai çıkışı da görüşmüştük birkaç kere. Buz gibi soğudum bu davranışından sonra. Hey yarabbim ne insanlar var yaw.
İsteme kahvenizi götürmüs kız sanki:)
Ben yaptım dediğim kahveyi de makina yapıyo yani:)
Sanki odun atesinde pisirdiğiniz kahveyi sahiplendiler de mesele oluyor,yetmiyor kız sinsi oluyor:D

Back
X