• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinsiler kraliçesi görümcek..

Allah yardimcin olsun

Böyle seyler icin aglayan , ciddi dertle karsilassa ne yapar acaba...

Bende görümceyim sen bizim gelinin aynısı anlattın sanki
bize soruyorsun siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız diye biz bu insana ne yaptık söyliyim mi ;
her hatasını görmezden geldik alttan aldık büyüklük bizde kalsın dedik ve baktık ki o aynı tas aynı hamam bıraktık kendi haline kendi oyunlarıyla rezil rüsva oldu valla :KK48: hiç bişi yapmaya gerek bile kalmadı
Size tavsiyem hiç öylelerinin seviyesine inmeyin asla umursamayın varsın ne yaparsa yapsın sonunda kaybeden o olcak
Burada tecrübe konuşuyor :KK14:

Doğru diyorsun canım, senin gibi görümcem olaydı açaydım kollarımı görümcemm diyeydim. Ama cidden burdaki arkadaşlar ya beni anlamıyor yada kendimi anlatamıyorum yeterince. Kendisi beni takıntı hale getirmiş asıl! Oturduğum yerde gelip sataştı resmen ya abisi annesi babası gördü gözleriyle! Ben adını bile anmıyorum, tesadüf eseri gördüm seneler sonra profilini.. Kim kime sataştığı kimin başlattığı asıl kimin takıntı hale getirildiğiden anlaşılıyor zaten. Cankm çok sağol önerin için, uygulayacağım.

Amaaan boşver kız. Biz de de benzer şeyler olur, açıkça kv anneme demiş görümcemin beni kıskandığını. Ben ne yaptımsa aynısı. Umursamıyorum.düşün sözde kınada düğünde misafir gibi geldi gitti. Hep yabancı gibi davrandı. Ama herkes anladı beni kıskandığını. Böyle daha iyi merhaba merhaba ..

Bu en hafifi, samimiyken (baya bi eskiden) daha kötü oluyordu. Aynen; Mesafe candır.

Allah yardimcin olsun

Böyle seyler icin aglayan , ciddi dertle karsilassa ne yapar acaba...

Âllah daha büyük dert vermesin bana, altından kalkamam gibi..

Ya neden anlamıyorsunuz herkesin bir zaafı vardır buda benimkisi. Ne kadar önemli ne kadar önemsiz sizin için bilmiyorum ama, ben buyum. Sevmiyorum çevremde aynısı olsun bide kıskandığını aileside biliyor onda şüphe yok o ayrı bir konu da: kendisiyle bu konu hakkında güzel güzel konuştuğumuz bile olmuştu. Ben hep böyleydim ve oda hep beni böyle biliyordu. İNADINA YAPMASI BENİ SİNİRLENDİRDİ. Net. Yoksa alsada umrum olmaz, ikimiz aynı mekanda bile olmuyoruz.

Hiç vakit kaybetme hemen şimdi uygula
ne zamana kadar uğraşcak seninle elbet bıkıp usancak
Sen hiç oralı olma
en iyi ceza onu yok saymaktır :63:
Sen ne kadar onu önemsersen o da o kadar emeline uğraşcak sen umursamazsan asıl o çıldırıp delircek sinir krizine gircek :KK53:
Eskiden delirttiğim kız şimdi takmıyo beni dicek :KK48:
Salla geç yaniii :KK6:
Bu dediklerim kulağına küpe olsun
Benim gibi görümceden allah bana da verir inşallah :KK51:

Böyle konular okuduğumda konu sahibi adına korkuyorum Rabb'inin gücüne gider ve Allah korusun esaslı bir dert verir al buna üzül der
Sizden görüp aldığı her ne ise gömlek mi eşya mı her ne ise firma 1 tane mi üretmiş Allah aşkına böyle birşey için 1 saat ağlanır mı?
Eşinize de ayrıca üzüldüm ne diyor nasıl teselli veriyor
Bence yardım alın kendiniz için lütfen ...

Eşim kardeşinin nasıl bir insan olduğunu biliyor; hep beni taklit eder kendisi. O yüzden eşim hak veriyor; ne güzel işte seni örnek alıyor diyor. Boşver kendi hayatınla ilgilen ne güzel mutluyuz diyor (maşAllah). Son zamanlarda cidden öyleyiz. Allahıma şükürler olsun.

Hiç vakit kaybetme hemen şimdi uygula
ne zamana kadar uğraşcak seninle elbet bıkıp usancak
Sen hiç oralı olma
en iyi ceza onu yok saymaktır :63:
Sen ne kadar onu önemsersen o da o kadar emeline uğraşcak sen umursamazsan asıl o çıldırıp delircek sinir krizine gircek :KK53:
Eskiden delirttiğim kız şimdi takmıyo beni dicek :KK48:
Salla geç yaniii :KK6:
Bu dediklerim kulağına küpe olsun
Benim gibi görümceden allah bana da verir inşallah :KK51:

Sayende görümceler hakkında düşüncem az da olsa positifleşti. Çok sağol ya empati kurabildiğin için. Çoğu insan beni yargıladı.. Ama bir değil iki değil bir çok kez aynı olayı yaptığı için sinirden ağladım. Ama dediğin gibi aynısını yapmazsam OdunHatun değilim. Söz paylaşıcaktım face'den ondanda vazgeçtim. Onu görcek kendisini yüceltmiş olcam fln.. Benim vallah hiç alttan alan bir görümcem olmadı onu bırak ateşe kürekle giden görümcem oldu.. Tek taraflı olmuyor bir nefret; kimse kimseye durduk yere nefret beslemez. Canımsıııınnn çooook sağol motive oldum :KK6:En Büyük KK

Hayatınızda yer kaplamasına müsaade eden sizsiniz, izin vermiceksiniz buna göz ardı etceksiniz kafanızı yoracak kadar mühim bir insan değil böyle düşünün : )

Aslında evet yaa. O kim ki? Ne kadar da önemsizleri önemseyen biriyim.. Ya arada böyle konuları açmak iyi oluyor, yemin ederim bakış açımı değiştirdiniz rahatladım. İyi ki sizin gibi insanlar var :KK200::KK74:

Ne demek canım :KK19: ben de bu vakayla aylarca uğraştım ama şimdi bir huzurlu bir mutluyum ki anlatamam :21: takmican kafaya yok say selam naber bi yabancı gibi dış kapının dış mandalı gibi sakın face den laf söz yaziyim şu lafı diyim şunu yapiyim mantığında olma :stop:
Sen dediğimi yap eşin bile karıcığım sen ne kadar değiştin derse şaşma evliliğnin tadını çıkar yaw görümceyi dert etme
Yani dertte dert olcak arkadaş öyle birini dert etmeye bile değmez ayol :KK14:

Girme bakma görmezsin o zaman, demek sende merak ediyorsun. Bu yaptığı şeyi asla kanıtlayamazsın üstüne hep suçlu sen olursun. He bide son olarak merak etme bende görümcemle anlaşamıyorum :)

E tamamda sn de evini yediğini ictigini esyani facelere ne diye dokuyorsun ki. Oturup da su netlere s....i bile yukleyenlere pes diyorum

Ne demek canım :KK19: ben de bu vakayla aylarca uğraştım ama şimdi bir huzurlu bir mutluyum ki anlatamam :21: takmican kafaya yok say selam naber bi yabancı gibi dış kapının dış mandalı gibi sakın face den laf söz yaziyim şu lafı diyim şunu yapiyim mantığında olma :stop:
Sen dediğimi yap eşin bile karıcığım sen ne kadar değiştin derse şaşma evliliğnin tadını çıkar yaw görümceyi dert etme
Yani dertte dert olcak arkadaş öyle birini dert etmeye bile değmez ayol :KK14:

Yok yahu, boşu boşuna eşimin engelinide açtırdım kardeşinin. Engelleyemiyorda geri 48 saat sonra olcak ancak.. En önemlisi eşim benim için. Artık kendime ve kendş iç dünyama yöneleceğim. Eski sorunlarımı okudunmu bilmiyorum ama sol yumurtalığımda kist çıktı, bissürü olaylar yaşadım. Kimseye demedim.. Aileme desem bu sorunlar yüzünden oldu diye çekip alırlar beni. Sinirlerim yıprandı, psikolojim alt üst.. Kendi kendime aşmaya çalışıyorum sizler sayesinde az az adım adım düzeliyor. Canım cidden çok sevdim seni, hakkını helal et. Yorumlarına eline koluna sağlıkk/teşekkürler.
Faceden böyle laf sokmalar bana göre değil, geri caydım zaten. Yapmicamda.. Aynı dediklerini yapıcam mantıklı :KK200:o_O

Taklitler asıllarını Yaşatır. Üzülecek ne var ki boşver. Ne güzel işte seni taklit ediyor demekki kendi zevki kendi düşünsesi olmayan bir embesil.

Back
X