- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende görümceyim sen bizim gelinin aynısı anlattın sanki
bize soruyorsun siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız diye biz bu insana ne yaptık söyliyim mi ;
her hatasını görmezden geldik alttan aldık büyüklük bizde kalsın dedik ve baktık ki o aynı tas aynı hamam bıraktık kendi haline kendi oyunlarıyla rezil rüsva oldu vallahiç bişi yapmaya gerek bile kalmadı
Size tavsiyem hiç öylelerinin seviyesine inmeyin asla umursamayın varsın ne yaparsa yapsın sonunda kaybeden o olcak
Burada tecrübe konuşuyor![]()
Sinsice gizlice bakıyo ama alenen de yapıyo gözüne gözüne sokuyo valla korkulur. Iy ne biçim görümcek.
Ama bence sen ondan daha güzelsindir ben seni tutuyorum.
Amaaan boşver kız. Biz de de benzer şeyler olur, açıkça kv anneme demiş görümcemin beni kıskandığını. Ben ne yaptımsa aynısı. Umursamıyorum.düşün sözde kınada düğünde misafir gibi geldi gitti. Hep yabancı gibi davrandı. Ama herkes anladı beni kıskandığını. Böyle daha iyi merhaba merhaba ..
Hayatınıza gram pozitiflik katmayan insanları bu kadar takmayın.
Allah yardimcin olsun
Böyle seyler icin aglayan , ciddi dertle karsilassa ne yapar acaba...
Böyle konular okuduğumda konu sahibi adına korkuyorum Rabb'inin gücüne gider ve Allah korusun esaslı bir dert verir al buna üzül der
Sizden görüp aldığı her ne ise gömlek mi eşya mı her ne ise firma 1 tane mi üretmiş Allah aşkına böyle birşey için 1 saat ağlanır mı?
Eşinize de ayrıca üzüldüm ne diyor nasıl teselli veriyor
Bence yardım alın kendiniz için lütfen ...
Hayatınızda yer kaplamasına müsaade eden sizsiniz, izin vermiceksiniz buna göz ardı etceksiniz kafanızı yoracak kadar mühim bir insan değil böyle düşünün : )Zorla burnunu sokanları n'apmalııı![]()
Hiç vakit kaybetme hemen şimdi uygula
ne zamana kadar uğraşcak seninle elbet bıkıp usancak
Sen hiç oralı olma
en iyi ceza onu yok saymaktır
Sen ne kadar onu önemsersen o da o kadar emeline uğraşcak sen umursamazsan asıl o çıldırıp delircek sinir krizine gircek
Eskiden delirttiğim kız şimdi takmıyo beni dicek
Salla geç yaniii
Bu dediklerim kulağına küpe olsun
Benim gibi görümceden allah bana da verir inşallah![]()
Hayatınızda yer kaplamasına müsaade eden sizsiniz, izin vermiceksiniz buna göz ardı etceksiniz kafanızı yoracak kadar mühim bir insan değil böyle düşünün : )
Ne demek canımben de bu vakayla aylarca uğraştım ama şimdi bir huzurlu bir mutluyum ki anlatamam
takmican kafaya yok say selam naber bi yabancı gibi dış kapının dış mandalı gibi sakın face den laf söz yaziyim şu lafı diyim şunu yapiyim mantığında olma
Sen dediğimi yap eşin bile karıcığım sen ne kadar değiştin derse şaşma evliliğnin tadını çıkar yaw görümceyi dert etme
Yani dertte dert olcak arkadaş öyle birini dert etmeye bile değmez ayol![]()