sinsilikse sinsilik...

elezem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
110
71
beni 1 yıl boyunca kandıran,aldatan,yalan söyleyen bi adam.şuan yaptıgı herseyden pişman oldugunu biliyorum ama dönmeye de yüzü yok. benim adım atmamı bekliyor.nerden vardın bu kanıya derseniz facebookta yeni bir hesap açmış. digerini engelledigim için burdan sürekli ortak sarkılarımız vs paylaşımlar yapıyor.ortak arkadaşlarımız oldugu için yorumlar yaparak begeniler yaparak varlıgını gözüme yeterince soktu. actıgı hesabı bildigimden emin.ben hiç umursamadım yokmus gibi davrandım. cigerini biliyorum baktı tepki göstermiyorum bu seferde abuk subuk kadınlar eklemeye basladı ki bişekilde ona kızayım bişey yazayım tartısarak barısma yoluna gitmek amacı.benim amacımsa asla onunla bir araya gelmek deil sadece gelip ayaklarıma kapanmasını özür dilemesini karsımda o aciz zavallı halini görmek.1 aydan fazladır bu sekilde çırpınıyor.ya tamamen vazgececek yada en son care gelip konusacak.amacım vercegim tepkiyle vazgecmesi deil konusacak cesareti bulması.bu durumda kızlarıda eklemeye baslamısken tamamen engellemekmi daha koyar yoksa hiç umursamamakmı daha akıllıca olur.sunuda ekliyim ben onu çoktan boşverdim allaha havale ettim neler yasadıgımı bir ben biliyorum bir allah. bu sekilde davranarak kendi kaşınıyo haddini bilsin istiyorum.siz olsaydınız ne yapardınız?

Aboo :/
Aşırı derecede üstüne alınma sendromunda olduğunun farkında mısın arkadaşım?

Belki ailesinden biri buldu hesabını ondan kapattı?

Sonuçta istesen o hesabını da engelleyebilirsin.

Ayrıca bu kadar yüzsüzlüğü yapan adam sana gelip af dilemekten hiç utanmaz

Unut bence sen onu

ben olsaydım sadece "umursamaz" gibi davranmaz
gerçekten "umursamazdım"
ayağıma kapansın, özür dilesin, o aciz zavallı halini göreyim diyorsun ya
kendini bu duygularla yaşamaya mahkum etme
pişman olduğunu anladım diyorsun hem, ötesine ne gerek var
bir de tüm bunlarda yanılıyorsan
ve kaş yapacağım derken göz çıkarıp, bununla yüzleşmek zorunda kalırsan
tüm acıları baştan baştan yaşarsın!!!

ben olsaydım sadece "umursamaz" gibi davranmaz
gerçekten "umursamazdım"
ayağıma kapansın, özür dilesin, o aciz zavallı halini göreyim diyorsun ya
kendini bu duygularla yaşamaya mahkum etme
pişman olduğunu anladım diyorsun hem, ötesine ne gerek var
bir de tüm bunlarda yanılıyorsan
ve kaş yapacağım derken göz çıkarıp, bununla yüzleşmek zorunda kalırsan
tüm acıları baştan baştan yaşarsın!!!
bu duygulardan kurtulmak inan elimde olsa keşke.görsem o halini içim sogicak asıl huzura ozamn kavuscam gibi geliyor.öfkem bitcek nefretim bitcek ve özgür kalcam bu duygulardan onunla alakalı bütün duygulardan.

Aboo :/
Aşırı derecede üstüne alınma sendromunda olduğunun farkında mısın arkadaşım?

Belki ailesinden biri buldu hesabını ondan kapattı?

Sonuçta istesen o hesabını da engelleyebilirsin.

Ayrıca bu kadar yüzsüzlüğü yapan adam sana gelip af dilemekten hiç utanmaz

Unut bence sen onu
diger hesabıda duruyoor.yeni açtıgına sadece ortak arkadaşlarımızı ekledi.1 ay böyle devam etti simdide abuk subuk kadınları ekledi.yanılma payım vardır tabiki.

Öncelikle işe kendinizi kandırmamayla başlayabilirsiniz, siz onu boşvermemişsiniz, gayette hayatınızda önemli bir yerde şu anda, yazdıklarınızdan bunu çıkardım.

istediğin olduktan sonra başına bela olma ihtimalide var söyliyim. pişman olmuş zaten boşversene

Engelle gitsin ayaklarına kapanırsa affedersin gibime geldi:KK14:yanılıyor olabilirim :KK20:

Madem Allah'a havale ettiniz bu kin,nefret neden o zaman ? Boşverin ne hali varsa görsün,ilgilenmeyin..

Öncelikle işe kendinizi kandırmamayla başlayabilirsiniz, siz onu boşvermemişsiniz, gayette hayatınızda önemli bir yerde şu anda, yazdıklarınızdan bunu çıkardım.
evet hayatımda hiçkimsenin beni üzmedigi kadar üzdügü için.hiç kimsenin yapmadıgı kadar gurumla oynadıgı için ve daha bisürü lanetli sey hayatımda büyük bi yerde oldugu dogrudur .ondan daha fazla kötülük yapcak biri olmayana kadarda öyle kalacak.yaptıklarını ömrüm oldugunca unutamıcagım tek insan suanda.

Valla adam bana senden bağımsız olarak gayet keyfine bakıyor gibi göründü, varlığını senin gözüne sokmaya çalışıyor olup olmadığından emin ol önce, herhangi bir tepki vermeden.

Valla adam bana senden bağımsız olarak gayet keyfine bakıyor gibi göründü, varlığını senin gözüne sokmaya çalışıyor olup olmadığından emin ol önce, herhangi bir tepki vermeden.
eminim canım emin olmasam zaten bukadar net konuşmam.sonucta cocuk degiliz ben 29 o 35 yasında neyin ne oldugu kestirebilcek yaşlardayız.bu yollara basvurması zaten pişmanlıgını göstermeye yetiyor.umursamamk en dogrusu galiba engelleyince kendini nimetten sayar sonra :)

Birine karşı sevgim bittiyse kin ve nefret de kalmazdı
Umrumda olmazdı o kişi
Sen hala bir şeyler mi besliyorsun ona karşı?

eminim canım emin olmasam zaten bukadar net konuşmam.sonucta cocuk degiliz ben 29 o 35 yasında neyin ne oldugu kestirebilcek yaşlardayız.bu yollara basvurması zaten pişmanlıgını göstermeye yetiyor.umursamamk en dogrusu galiba engelleyince kendini nimetten sayar sonra :)
Bu arada gerçekten ilgini çekmek için yapıyorsa gerçekten yaşının adamı değilmiş boşver bence

evet hayatımda hiçkimsenin beni üzmedigi kadar üzdügü için.hiç kimsenin yapmadıgı kadar gurumla oynadıgı için ve daha bisürü lanetli sey hayatımda büyük bi yerde oldugu dogrudur .ondan daha fazla kötülük yapcak biri olmayana kadarda öyle kalacak.yaptıklarını ömrüm oldugunca unutamıcagım tek insan suanda.
O zaman, şöyle düşünelim, muhtemelen siz barışır gibi olacak çocuk konuşmak için karşınıza geldiğinde biraz yalvartacak sonra da reddedip göndereceksiniz sanırım. İstediğiniz bu.. Peki sonra; rahatlayacakmısınız, tekrar ona kapılmayasınız, ki o günü beklediğinize göre bunun olma olasılığı fazla. O yüzden diyorum kendinizi kandırmayın. O kadar umursamaz olsaydınız, şu yeni hesabını da engellerdiniz. Keşke elinizde olabilseydi şu anda onu umursamamak ama siz aklınızdan çıkaramadığınız için şu anda bu mumkün değil. sizinle tekrar konuşma cesareti bulsun istiyorsanız hesabı engellemeyin, bir şekilde o size ulaşır tekrar.

Bu arada gerçekten ilgini çekmek için yapıyorsa gerçekten yaşının adamı değilmiş boşver bence
yasının adamı olmadıgı gibi adam degil.sevgi adına derseniz tabiki sevgi öle ha diye bitmiyo vardır elbet ama tekrar bir araya gelcek bir sevgi deil bitmek üzere olan bir sevgi keşke sevgim bitsin dediginde bitse.ama kızgınlıgım kırgınlıgım sevginin çok çok ötesinde.

Bir yıl boyunca yalan söyleyen, kandıran, aldatan adam şimdi de yeni facebook hesabı açarak başkalarını ekliyor hesaplarına, olaya bir de böyle bakın, kim neyin peşinde daha açık oluyor. Bu yollara başvurması 35 yaşında adamın 34 yaşında nasıl davranıyorsa onu devam ettirdiğinden başka bir şeye kanıt değil. Kabul etmezsiniz o ayrı. Nasıl olsa kabul edeceğiniz bir gün gelir.

yasının adamı olmadıgı gibi adam degil.sevgi adına derseniz tabiki sevgi öle ha diye bitmiyo vardır elbet ama tekrar bir araya gelcek bir sevgi deil bitmek üzere olan bir sevgi keşke sevgim bitsin dediginde bitse.ama kızgınlıgım kırgınlıgım sevginin çok çok ötesinde.
Evet işte sevgi bitmiş olsa umursamazdin ama böyle birini (adam degil diyorsun) umursamamak için bunu bekleme

X