- 12 Aralık 2014
- 110
- 71
beni 1 yıl boyunca kandıran,aldatan,yalan söyleyen bi adam.şuan yaptıgı herseyden pişman oldugunu biliyorum ama dönmeye de yüzü yok. benim adım atmamı bekliyor.nerden vardın bu kanıya derseniz facebookta yeni bir hesap açmış. digerini engelledigim için burdan sürekli ortak sarkılarımız vs paylaşımlar yapıyor.ortak arkadaşlarımız oldugu için yorumlar yaparak begeniler yaparak varlıgını gözüme yeterince soktu. actıgı hesabı bildigimden emin.ben hiç umursamadım yokmus gibi davrandım. cigerini biliyorum baktı tepki göstermiyorum bu seferde abuk subuk kadınlar eklemeye basladı ki bişekilde ona kızayım bişey yazayım tartısarak barısma yoluna gitmek amacı.benim amacımsa asla onunla bir araya gelmek deil sadece gelip ayaklarıma kapanmasını özür dilemesini karsımda o aciz zavallı halini görmek.1 aydan fazladır bu sekilde çırpınıyor.ya tamamen vazgececek yada en son care gelip konusacak.amacım vercegim tepkiyle vazgecmesi deil konusacak cesareti bulması.bu durumda kızlarıda eklemeye baslamısken tamamen engellemekmi daha koyar yoksa hiç umursamamakmı daha akıllıca olur.sunuda ekliyim ben onu çoktan boşverdim allaha havale ettim neler yasadıgımı bir ben biliyorum bir allah. bu sekilde davranarak kendi kaşınıyo haddini bilsin istiyorum.siz olsaydınız ne yapardınız?