Sinüs tasikardi yaşayan var mı gebelikte?

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
Dr bebeğim büyüdüğü için ilaç kullanımını önermedi çok ciddi bir boyutta değil ama küçümsenecek gibi de değil dedi kızlar korktum açıkçası benim gibi sinüs tasikardi yaşayan var mı gebelikte?

Valla tam ne adı bilmiyorum. Geçen gün kalp atışlarım hızlandı soğuk soğuk terledim yerimden kalkamadım . Hemen acile gittik. Acilde nabzım yüksek çıktı. Dr gebelikte sık görüyoruz dikkat et kendini yorma üzme kahve çay yasak dedi ama zaten bi yudum içmiyorum..

ı

Kendimi üzmemek ve ben bunu çok güzel yapan bir eşim var benim yerime Rizelim :)

ı

Kendimi üzmemek ve ben bunu çok güzel yapan bir eşim var benim yerime Rizelim :)
Valla benim kide sonradan mı böyle oldu ben hormonlardan mı öyle görüyorum ne söylese zoruma gidiyor herşeye Ağlıyorum zaten. Hayırlıca doğuralım inşlh canım ya

Valla benim kide sonradan mı böyle oldu ben hormonlardan mı öyle görüyorum ne söylese zoruma gidiyor herşeye Ağlıyorum zaten. Hayırlıca doğuralım inşlh canım ya
Gülüm benim 13 mayısa gün verdi Dr um kalp ritminde problem var normal sıkıntı olur dedi Rabbim in izniyle sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…