Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki burnunuz tıkanmış miydi bu sürede yada başka bir sorun oldu mu ameliyat sonrasıBen 5 sene önce oldum. Öyle bir noktadaydım ki koku almayı geçtim, tat alma duyumda da sıkıntı yaşamaya başlamıştım.1 hafta boyunca ağrım olmuştu ama sonrasında çok rahatlamıştım.
Evet ameliyat öncesi burnum da baya baya tıkalıydı. Ameliyat olduktan sonra uzun süre sıkıntı yaşamadım. Fakat şu anki tek sıkıntım, sinüzitimin tekrarlaması oldu. Umarım sizde öyle bir şey olmaz.Peki burnunuz tıkanmış miydi bu sürede yada başka bir sorun oldu mu ameliyat sonrası
Bende sinüzit lise zamanında çıkmıştı.Oyle pek basım ağrım olmaz.Burun akıntım da pek olmaz.Sadece son zamanlarda üzüntüden ağlayınca basım agriyor.Merhabalar. Doktor sinüzit ameliyatı olmam gerektiğini söyledi, gün bekliyorum ama çok korkuyorum. Burun tıkanıklığı iltihabı geniz akıntısı vardı bunlardan dolayı ameliyat olcm. Daha önce olan var mı , yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Cevabınız için çok teşekkür ederim, umarım sizde tekrar iyilesirsinizEvet ameliyat öncesi burnum da baya baya tıkalıydı. Ameliyat olduktan sonra uzun süre sıkıntı yaşamadım. Fakat şu anki tek sıkıntım, sinüzitimin tekrarlaması oldu. Umarım sizde öyle bir şey olmaz.
Ayy çok sağol canımEsim oldu. 7 gün sonra düzeldi. Cok agrisi olmadi. Simdi cok rahat.
Gerekirse her yil olurum diyor![]()
Ayy çok sağolEsim oldu. 7 gün sonra düzeldi. Cok agrisi olmadi. Simdi cok rahat.
Gerekirse her yil olurum diyor![]()
Sağol canım yaa rahatladım valla birazÇok ufak bir operasyon kız hemen yapıyorlar korkma
Ayy hadi inşallahBir hafta on gün tamamen iyilesme sürecinden sonra dünya varmış diyeceksin. Korkmana gerek yok.
Evet evet ondaki de poliptiPolipli olanlarda daha çok tekrarlioms herhalde, öyle miydi acaba
Teşekkür ederimKonuyu takipteyim... çok geçmiş olsun![]()