4 yil once biriyle ciktim sadece.ondan sonra kimseyle cikmadim.ama onuda sevdimmi emin olamiyorum,yani kim bana iyi davransa ilgilense baya bi hemen ona kapiliveriyorum duygusal olarak.surekli yasadim bunu hoslantimi askmi bilmiyorum,yasimdan dolayimi böyleyim yoksa ne istedigimimi bilmiyorum gerçekten anlamiyorum.
Aski koyacak.kalp.bulamadiysaniz.....biri vardi ota b.ka asik oluyorum diye bir konu acmisti cok gulmustum ona benzedi ...
Olur.oyle.merak.etmeyin gercekten sevmediginizden sevgiye hasret oldugunuzdan gonul boslugundan vs ornekler cogaltilabilir
Ah be güzelim zaten şimdi senin tepende püfür püfür kavak yeli esiyordur, normal. Ayakları yere basan bir ilişki yaşadığında geçer, dert etme. Sen ahlaklı insan kadar ahlaksız insan olduğunu da bil ve herkese güvenme yeter.
herkes sevgiye muhtaçtır...sen sadece karşı tarafın ilgisini sevgisini hemen aşk olayına dönüştürme yada öyle düşünme...belki arkadaşça bir yaklaşımdır...
4 yil once biriyle ciktim sadece.ondan sonra kimseyle cikmadim.ama onuda sevdimmi emin olamiyorum,yani kim bana iyi davransa ilgilense baya bi hemen ona kapiliveriyorum duygusal olarak.surekli yasadim bunu hoslantimi askmi bilmiyorum,yasimdan dolayimi böyleyim yoksa ne istedigimimi bilmiyorum gerçekten anlamiyorum.