• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şıp sevdi miyim acaba?

Hrsyylnn

10.02.2018 yıkıldım ve birdaha kendime gelemedim.
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
408
402
313
30
4 yil once biriyle ciktim sadece.ondan sonra kimseyle cikmadim.ama onuda sevdimmi emin olamiyorum,yani kim bana iyi davransa ilgilense baya bi hemen ona kapiliveriyorum duygusal olarak.surekli yasadim bunu hoslantimi askmi bilmiyorum,yasimdan dolayimi böyleyim yoksa ne istedigimimi bilmiyorum gerçekten anlamiyorum.

Takma kafana. Aşık olunca bunu anlayacaksın zaten

Küçükken fazla ilgi görmedin büyük ihtimal babadan, onun açlığını karşı cinsin bu yaklaşımından görünce gevşiyorsun hepsi bu kelebeem.

Aski koyacak.kalp.bulamadiysaniz.....biri vardi ota b.ka asik oluyorum diye bir konu acmisti cok gulmustum ona benzedi ...
Olur.oyle.merak.etmeyin gercekten sevmediginizden sevgiye hasret oldugunuzdan gonul boslugundan vs ornekler cogaltilabilir

İçime zıpzıp kaçtı, yaş kaç canım?
Eğer tecrüben yoksa, ilk ilgi gösterene hemen kapılman normal. İçine sinen bir ilişki yaşadığında geçer.

İçime zıpzıp kaçtı, yaş kaç canım?
Eğer tecrüben yoksa, ilk ilgi gösterene hemen kapılman normal. İçine sinen bir ilişki yaşadığında geçer.

20 yasindayim.bir kisiyle ciktim. Ama cok bisey yasamadik zaten

20 yasindayim.bir kisiyle ciktim. Ama cok bisey yasamadik zaten
Ah be güzelim zaten şimdi senin tepende püfür püfür kavak yeli esiyordur, normal. Ayakları yere basan bir ilişki yaşadığında geçer, dert etme. Sen ahlaklı insan kadar ahlaksız insan olduğunu da bil ve herkese güvenme yeter.

herkes sevgiye muhtaçtır...sen sadece karşı tarafın ilgisini sevgisini hemen aşk olayına dönüştürme yada öyle düşünme...belki arkadaşça bir yaklaşımdır...

İnsanlar özellikle de kadınlar ilgiyi, beğenilmeyi sevdiği için böyle hissetmen normal bence. Senin de dediğin hoşlanma meselesi, olur öyle arada :))

Sıpsevdilik değil bu, sanırım ilgiden hoşlanıyorsun. Çoğu kadında olduğu gibi. :KK53:

Sürekli daldan dala konuyorsan şıpsevdi oluyorsun..

Seninki ilgi açlığı..

4 yil once biriyle ciktim sadece.ondan sonra kimseyle cikmadim.ama onuda sevdimmi emin olamiyorum,yani kim bana iyi davransa ilgilense baya bi hemen ona kapiliveriyorum duygusal olarak.surekli yasadim bunu hoslantimi askmi bilmiyorum,yasimdan dolayimi böyleyim yoksa ne istedigimimi bilmiyorum gerçekten anlamiyorum.
Yaşınız kaç peki?

Back
X