Siparis sorunu..

Kargoyu gondermelimiyim?

• Gonder

OY: 1 2,1%
  • Gonderme

OY: 36 75,0%
  • Bana ver :)

OY: 11 22,9%

• Ankete Katılan
    48
Dev hizmet.... uyumuşum da dm e yeni bakabildim. Görmeyen arkadaşlar için ekliyorum. Bu arada giy bunu evde sıcacık otur. Boşver hediye verme :halay:

Eklentiler

• 29072B95-3545-4AB4-8447-D19719DF7979.webp
    29072B95-3545-4AB4-8447-D19719DF7979.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 75
Dev hizmet.... uyumuşum da dm e yeni bakabildim. Görmeyen arkadaşlar için ekliyorum. Bu arada giy bunu evde sıcacık otur. Boşver hediye verme :halay:
Abooooo giizzz nasil yaptin onu. Hele hele sagolasin vlh merak edenlere artik ozelden msj atmaya basladiydim :KK70:
Merci kizz:KK74:

Güzelmiş ya bence. Evde giymek icin uzun ama. Disarda da giyilmez. Kapaliysaniz spora giderken filan giyilir anca.

ben çok begendim polar biraz kilo varsa daha da kilolu gösterır ama evde de giyebilirsoınjız

Güzelmiş ya bence. Evde giymek icin uzun ama. Disarda da giyilmez. Kapaliysaniz spora giderken filan giyilir anca.
Evet canim kapaliyim, tuniklerimi diz alti giymeye ozen gosteriyorum buda boyle guzel durunca alim dedim. Ama gercek halini gorseniz uzerimde yani, disari ciktigimda herkes bana bakiyomus gibi hissederim heralde

Ya ben geri gönderi satıcı ödemeli alırım hep .Ama kargo ücreti de çokmuş be .Hesap yapıyorum kargo şirketi kazanıyor .Birine verin gitsin.

Selam kizlar,

Yurtdisinda yasiyorum, arada sirada internetten kiyafet siparisi veriyorum. Genelde cogu sallarimi internetten aliyorum, bugune kadar memnun kaldim, kalmamis olsamda cok buyuk bir miktar olmadigi icin sorun etmedim.

Yeni siparisim elime gecti, bu sefer polar bi tunik sipariside vermistim. Beden olarak uydu ama fotoda gorundugu gibi durmuyor. Yani boyle pofuduk ayi gibi hissediyorum kendimi.:KK12:

Gonderme bedeli bana ait. Tunik tutari zaten 16,33 euro onu hesaba yatirirlar orda sknti yok, ama gondrme bedeli 16,40.o_O

Aklim gonderme bosver masraf olmasin desede, gonlum bunu ben icim sinerek giyemicem:işsiz: ve nerde giyerimki diyor.
Siz olsaniz ne yaparsiniz?

Tesekkur ederim cvplar icin!
Yakın bir arkadaşınıza yılbaşı hediyesi verin :) (açık bile olsa taytla falan giyebilir)

Buyur hemso :)
Seve seve veririm ama kargo bedeli turkiyeye cok pahali. Bende artik yaza kismetse gelicem. :110:
Bugun kuzenim gelecek ona hediye etmeyi dusunuyodum (yukaridada bahsetmistim) eger abla ben bunu giymem sen giyecek olana ver derse. Yazin sana getiririm En Büyük TÜRKİYE

Back
X