Siprail

Ben taktırmıştım 12 yıl kaldı..her yıl düzenli kontrollerimi yaptırdım.sıkıntım kanamamın çok ve adetlerimin düzensiz olmasıydı..10 gün sürerdi ve 15 günde bir adet olurdum..buda bazı vitamin eksikliklerine sebep oluyordu tabiki..kansızlık demir eksikliği ve b12 eksikliğinden bahsediyorum..buna bağlı saç dökülmesi halsizlik unutkanlık vs sorunlarım vardı...birde bitmek bilmeyen akıntı problemi bazen kokulu bazen kokusuz...özellikle son zamanlarında..
Çıkarttırdım hekim spiralde herhangi bir sorun yok hatta yeni takılmış gibi duruyor demişti
Şu an bu problemlerin hiçbirisi kalmadı şükür kan değerlerim vs.düzeldi akıntı falan zeten hiç yok
Ben bana zarar vermediğini düşünenlerdendim maaesef çıkarttırınca anladım ki o kadarda masum değilmiş

İki pratik yapıyorduk şurda abla ya

Okey affedersiniz şikayet mi edildik kız acaba D Dediyy
Translate alamancasıyla anlaşıldım ya süper
Pratiği yabancı dil başlığında veya özelden yaparsanız iyi olur, bu tip başlıklarda alamanca dahil yabancı diller yasak, ne diyorsunuz bize mi sövüyorsunuz anlamıyoruz fransız kalıyoruz hahahahahahaa

Anladik yok ablacim ya kimseye sovmedik tatlı tatlı konuştuk pratik yaptık

Çok pardon abla kimseye sövdüğümüz yoktu, sustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…