Çok sağol kuzum:kedi:Amanın pek şık olmuş eline sağlık tadı da eminim enfestir eelrine sağlık kuzumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Eksik olmayın,çok çok teşekkür ederimŞenizNe kadar beceriklisiniz mutfak konusunda,tebrik ediyorum sizi. opuyorumnanaktan
Nefis görünüyor yine. cokacimcoook
Vallahi nefis görünüyor,ellerinize sağlık,ayrıcaa teşekkürler çok işime yarayacak.
:kedi: Çok sağol redLight ım..Amaan aman Libyanam yine döktürmüşsün maşallah ellerine sağlık çok güzel görünüyo...opuyorumnanaktan
Libyanacım ellerine sağlık.Görüntü zaten çok güzel..Bir şey soucam...Ben çiğ kremayı pandispanyanın arasına şanti ya da hangi kremayı süreceksem ondan önce sürüyorum.Kaymak gibi hoş bir tadı oluyor...Çırpılınca nasıl oluyor hiç duymamıştım ne fark ediyor..Bilgilendirirsen sevinirim....
:kedi: Çok sağol redLight ım..
Afiyet olsun çok sağol bersu..
Bu çiğ krema çırpılınca o kadar nefis oluyor ki çok seversin,denersen..
Tadı dediğin gibi kaymak gibi zaten,mascarpone veya tereyağ hammaddesi budur,dilerseniz çiğ kremadan bu dediklerimi yapabilirsiniz arkadaşlar..
Bersu,pastanın üzerindeki beyaz yer var ya o işte sade çiğ kremanın çırpılmış hali..
Bu şekilde süper bir kıvamı oluyor,sertleşene kadar çırpıyoruz içersine sanki krema sertleştirici eklemişiz gibi oluyor..
Pastane pastalarının aynısı..
Bana da pastacı bir abla tavsiye etmişti,aa demiştim hiç duymadım hemen deneyim,ben de sıvı haliyle kullanıyordum çünkü
iyi ki denemişim harika oldu
Libyanacım teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsın.Zaten çiğ kremayı biraz sürüyorum üzerine bereketli bir şey artıyor..Ben o zaman kalanı çırpar krem şanti yerine kullanırım...a.s.a.s.Libyanadan öğrendim diye içimden geçirirm valla...Krem şantiden de lezzetli olacağı kesin canım bayılıyorum tadına kalorisi bol da olsa:asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?