Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki leke veya batık oluyor mu?
Teşekkür ederim:) ağdayı ısıtıp yapıştırıp üzerine bezi yapıştırıp çekmek budur demi ağda tam olarak? şu anda rreglim karnım ağrıdı valla burdaki konuları incelerken sıkmaktan kendimi:/ epilatörle denedim bir defa üst kısımları alabildim sadece ve batık oldu zaten komik de oluyo bi kısmı uzuyo bi kısmı kalıyo becerebilirim umarım ağdayı:/ çok özel olucak aslında ama ne kadar uzamış olması lazım ağda için
hay allahım ya kadın olmak ne zor oturduğum yerde kızarıyorum valla yazdıklarıma:) bez parçası derken evde kendim mi kesiyim bez satılıyo sanıyodum bende arıycaktım almak için. 3hafta süper ben 2haftaya 1haftaya bile razıyım:) umarım yapabilirim ya yakında düğnüm var çok sıkıcı konular bu konular hiç girmiyim bile nasıl utandığıma
Teşekkür ederim:) ben yarın ağdamı alıyım en kısa sürede de deniyim bide heryerimi yapış yapış yapıyorum hiç becerememiştim bakalım bu defa nasıl olacak:) insanlık hali olmaması anormal olur zaten diyorum filan ama yine de sıkılıyorum işte.
İlk defa alcaksan kendin alma derim
Git bi ağda salonuna aldı 10 dakika sürüyor tertemiz vallahi
Azar azar alıp dene yapış yapış olsada minicik olur rahatsız olmazsın..Kocaman kocaman denersen facia
bütün gün elimde ağda oturucam heralde ben minicik minicik diyip
Aa canm neden utanıyosunutanıyorum o yüzden kendim alıyım dedim. aslında ilkinde dışarıda aldırsam sonra nasılsa yumuşıyıp seyreliyormuş diye de düşünüyorum ama utangaçlığımı yenemedim ağda için gidip fön çektirip çıkmıştım bi defa:)
Vivet Pudralı ağda al birde ısıtıcı makinesini al.İlk etapta kılların yumuşayana kadar acıyacak.
Batık kıl dönmesi vs oluyor onun önüne sadece lazer epilasyon yaparsan gecersin.
Bişey olmaz ya yaparsın nolcak.Ben hamileyim bu ayda kendim yapacam sonra jilet:)
Aa canm neden utanıyosun
O da kadin sen de kadınsin
Hem kaç kişi görüyor o bayan