Sir Ağda Makinesi

estagon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
31
0
96
40
İzmir
kızlar sir ağda makinesi almak istiyorum internette vivetin buldum bu markayı önerirmisiniz,kullananan varmı acaba bu makineden ?

xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir süre kullandım canım ama kufördekiler gibi ağdayı çok ısıtmıyor, çok ısıtmayıncada vücuda sürmesi zor oluyor, sadece alt bacak bölgesinde çok memnun kaldım. Ama yumuşak deriye kartuş çok ısınmadığı için sürülmüyor. Sadece bu marka içinde demiyorum. Evdeki makinaların ısıtma ayarları düşük oluyormuş. Ama eğer kuaförlerin kullandıklarından alırsan eğer işe yarar. Ben artık kullanmıyorum kuaför en güzel çözüm.

kızlar sir ağda makinesi almak istiyorum internette vivetin buldum bu markayı önerirmisiniz,kullananan varmı acaba bu makineden ?

xxxxx

canim benim var hem kavanoz agda makinam hemde kartuslu yani bacak için olan izmirden almiştim ben yaninda agda hediyeli idi sana sunu tavsiye ediyorum kavonoz agda ayriyettten al fiyati 5 tl filan 1 sene rahatlikla kullanirsin sıpatulasinida 2 tl almiştim makinamin ismini bilmiyorum 20 tl aldim normalde 100 filan fiyatlari

Ben bir süre kullandım canım ama kufördekiler gibi ağdayı çok ısıtmıyor, çok ısıtmayıncada vücuda sürmesi zor oluyor, sadece alt bacak bölgesinde çok memnun kaldım. Ama yumuşak deriye kartuş çok ısınmadığı için sürülmüyor. Sadece bu marka içinde demiyorum. Evdeki makinaların ısıtma ayarları düşük oluyormuş. Ama eğer kuaförlerin kullandıklarından alırsan eğer işe yarar. Ben artık kullanmıyorum kuaför en güzel çözüm.

canim benim aldiğim cok isiniyo takip bekliyceksin sonra cikart kartusunu asaği cevir erimişmi bi bakin ben ole yapiyorum agdanin kendisinde sorun vardir belki kartus olan sesu kavonoz olan ege sir agda isiticisi yaziyo

canim benim var hem kavanoz agda makinam hemde kartuslu yani bacak için olan izmirden almiştim ben yaninda agda hediyeli idi sana sunu tavsiye ediyorum kavonoz agda ayriyettten al fiyati 5 tl filan 1 sene rahatlikla kullanirsin sıpatulasinida 2 tl almiştim makinamin ismini bilmiyorum 20 tl aldim normalde 100 filan fiyatlari

canım bende izmirdeyim nerden aldın acaba ? birde bu kartuşlular çok kullanışlı gözüküyor ama ısınma problemi var demiş arkadaş kararsız kaldım şimdi.kavanoz ısıtma makinesinden almak yerine ocak üstünde tencerede ısıtmak daha mantıklı geliyor ? kartuşlu makinelerinde bir sürü markası var vivol,vivet,egesir.. hangisi daha kaliteliki acaba ?

Kuaförlerdekine dikkat etmiştim de genel de ege sir :26:

canım bende izmirdeyim nerden aldın acaba ? birde bu kartuşlular çok kullanışlı gözüküyor ama ısınma problemi var demiş arkadaş kararsız kaldım şimdi.kavanoz ısıtma makinesinden almak yerine ocak üstünde tencerede ısıtmak daha mantıklı geliyor ? kartuşlu makinelerinde bir sürü markası var vivol,vivet,egesir.. hangisi daha kaliteliki acaba ?

kartuslu agdamin ismi sesu carfurdan aldim canim super ben cok memnunm önceden bende tup üstunde ugraşiyordum her yer batiyordu izmirde şirinyerden aldim kucuk kuaför mağzemeleri saten yer var karşisinda bellona filan var ordan aliyorum ben her izine gitmemde cok ta memenunum mesela agda bezleri var ben onlardan kullanmiyorum amerikan bezleri vardir 1 metresini 5 tl satiyolar onu bacaik için ayri biyik için ayri keserim oda 1 sene yeter bana tavsiye ederim yani ben

Kuaförlerdekine dikkat etmiştim de genel de ege sir :26:

bilmiyorum canim izmirdekiler öledir herhalde ben tatilde almiştim gittigim zamn benim yasadiğim yerde baska marka vardi hep ve kuafor malzemelri almak için her hafta dişardan gelirlerdi spariş verilirdi

kizlar bende sesunun sadece roll on agda isiticisi var 30 liraya mi ne bu yaz almistim cok memnunum bacak ve koltuk altinda cok guzel eritiyo. puf noktasi kartusu cikarmadan suruyorum hep ve prizdende cikarmiyorum birde pudrali roll on kullanmiyorum. tavsiye ederim.

kizlar bende sesunun sadece roll on agda isiticisi var 30 liraya mi ne bu yaz almistim cok memnunum bacak ve koltuk altinda cok guzel eritiyo. puf noktasi kartusu cikarmadan suruyorum hep ve prizdende cikarmiyorum birde pudrali roll on kullanmiyorum. tavsiye ederim.

internetten sesunun 37 liraya buldum makinasını 2 tane kartuş ve ağda bezi hediye.bu prizde iken sürerken allah korsun elektrik falan çarpmasın ?

en guzelini yapiyorsunuz pudrali roll on kullanmakta agdadan önce pudra surulmesi en iyiyisi

internetten sesunun 37 liraya buldum makinasını 2 tane kartuş ve ağda bezi hediye.bu prizde iken sürerken allah korsun elektrik falan çarpmasın ?

canim hiç internetten alma bak bacak için alcaksan carfurdan al 28 tl kavonozlu alcaksan izmirden al şimdi kargo parasiydi filan fazla olur bence elektrik carpmiyo surekli kullaniyorum agda yaginida al kucuk oluyo oda yaninda eger yoksa normal yag veya hakiki zeytin yaği kullan vucut için cok ii

canim hiç internetten alma bak bacak için alcaksan carfurdan al 28 tl kavonozlu alcaksan izmirden al şimdi kargo parasiydi filan fazla olur bence elektrik carpmiyo surekli kullaniyorum agda yaginida al kucuk oluyo oda yaninda eger yoksa normal yag veya hakiki zeytin yaği kullan vucut için cok ii

carrefour bana çok uzak kalıyor narlıderede oturuyorum ben :/ olmadı yarın kipa migros bi dolaşayım belki oralarda da vardır sesu yoksada artık var olandan alıcam umarım onlarda işe yarıyordur :/

yok elektirik fln carpmiyo gayet saglikli hep icinde duruyo zaten kullanimi cok rahat bi dene butun buyuk marketlerde var :)

carrefour bana çok uzak kalıyor narlıderede oturuyorum ben :/ olmadı yarın kipa migros bi dolaşayım belki oralarda da vardır sesu yoksada artık var olandan alıcam umarım onlarda işe yarıyordur :/

hmm uzaksiniz o zamn baya oralardada vardir kesin ben bakmiştim gittiğimde ole gordum aldim birde kartus agdanin rengi sari olanlari var değişik bir sari birde yeşil var ondan kullanmani tavsiye ederim normal renkte olanlar biraz tende kaliyo ne kadar yıkasanda amaonlar cokdaha yumusak zarar vermiyo kalmiyoda iii geldi bana

ben de almıştım bi kaç kez kullandım attım bi kenara çok uğraştırıcı. birde sözde sir azaltacaktı tüyleri, hiçte öyle bişey olmadı. makineye döndüm şimdi yeniden.

bende vivolun var güzel yani gerçi benim bacaklarda pek tüy yok ama yinede yapıyorum yumuşacık oluyor pürüzsüz .

benimde pek tuy yok koltuk altimda ayni...diger ozel bolge icin beauty gidiyorum oradada cok azaldi ...alt bolgeler haric:47:

Back
X