Sir ağda

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
tüyleri azalttıgına dair bir söylenti dolaşır durmakta inşallah azaltır çünkü bende o söylentilere inananlardanım:1:

ona göre yorum yazcktmda ondan sordm: vivet kullanıyorm ben etkisii gördüm: seyrekleşiyor

Sir ağda, çam ağaçlarından toplanan reçinelerin bal mumu, bitkisel maddeler ve yağlar ile karıştırılarak bir takım işlemlerden geçirilmesi ile elde edilen kuvvetli bir ağdadır.

Reçine ağda olarak da adlandırılan sir ağda, çam ağaçlarından toplanan reçinelerin işlenmesiyle elde edilir. Ağaçların yaşı ve bulundukları iklim özellikleri elde edilen reçinede ton farklılıkları yaratabilir.
Sir Ağdalar pudrasız, az (ince) pudralı, çok (kalın) pudralı olmak üzere 3 ana gruba ayrılırlar.

sir ağdanın tüyleri incelttiği azalttığı doğrudur. çünkü tamamen bitkisel ve çok güçlü bir ağdadır.... bende sürekli sir ağda yaptım ilk temizlik yapmaya başladığımdan beri. tüylerim çok aşırı değildi zaten normaldi ama sir ağdanın da etksini gördüm. geçen yıl epilasyona gttim evlenmeden halledeyim dedim. şimdi kolaltlarımda hiç tüy yok. bacaklarım ve genitalimde de belli bile olmayacak şekilde çıkıyo. iki ikibuçuk ayda bir alıryorum o da yarım saatimi almıyo. darısı başınıza:)

alexand. cihazıyla epilasyon
herkese öneririm
tabiki mutlaka uzman doktorun olduğu merkezlerde

kizlar agda sonrasi yuzumde hafif yanik olustu bu sizlerdede oldumu ne onerebilirsiniz gecmesi icin lutfen yardimci alun bu konuda bana:(((

Ben tam 5 senedir yaptırıyorum. Hiç azalma olmadı ve her seferinde çok acı çekiyorum tamam kabul büyük rahatlık ama eziyet aynı zamanda aman o dertde erkeklerde olsaymis of

Back
X