• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIR..

Burası Türkiye Erkeğin elinin kiri der geçerler .. Acı ama gerçek

Aynı şeye bu kızda maruz kalırsa :KK43:
Zor bir durum ve karar söylerdim ama belli ki bu insanlar yol yordam bulan belalı birileri başada dert olur.
Böyle evladım olsa asla evlendirmem tedavi ettirirdim Allah İslah etsin
Yasak olan haram olan lanetlenilmiş bir işi yapan biri ile evli olmak çok kötü

Yani goz gore gore kizin basinin yanmasina musaaade edeceksiniz, tecavuzcuyle evlenmesine ? Siz o kizin yerinde olsaniz bilmek ster miydiniz, empati yapin bir. Isterdiniz.

Fake mail hesabi yapin, bir dost olarak mail atin, fake simkart alin, mesaj atin , ya da tanidiginiz ama kizin sesini bilmedigi birine kizi arattirin.

Bilsin.

Gerekirse kotu olup karsisina gecip soyleyin ama bu vicdani yuku tasimamalisiniz. Bir tecavuzcuyle evlenmek/evlenmemek kizin karari olmali, sizin degil.

Çok zor bir durum gerçekten ama bir şekilde haberdar olmasını sağlamak daha doğru kızcağızın durumdan

evlendikten sonra kizada ayni seyi yapicak.kizda istedigini yapmayinca zorla tecavuz edicek kiza.alsana aile faciyasi.sizde bunlar duyunca kahrolcaksiniz.suanda kiz ogrenince ister bozar nisani ister bozmaz ama ogrenmis olur gerisi ona kalir.ama sizin vicdaniniz rahat olur.

arkadaşım bence bu işin altını iyice karıştır. kıza bildirmeden önce gerçek mi diye herşeyi öğren. emin olursan bunu kızla değil erkekle konuş. hesap sor. kıza söyleyip söylememk ona kalsın. vicdan onun vicdanı. o pişman değilse sen niye üzesin kendini bu kadar. bi fikir vereyim bak. telefonla dava öğreniliyor ya isim soy isim ver belki öğrenebilrsin. yakın akrabansa tc sini öğrenebilrsin. kıza sen söyleme. söylediğine de pişman olursun

Çok zor değil, kıza bir şekilde bir not, bir gizli telefon dışardan, bir mesaj sanaldan
at, senin olduğun bilinmesin yeter.

Ama o kızın başı yanmasın günah. Böyle bir şey bilinip de susulmaz yani..

Kizi taniyorsaniz yeni nisanlisina ulasmasini saglayin kendi yasadigini kendisi anlatsin

ay çok zor bi durum yaa...

bence siz şu eski olayın detaylarını iyice bilmeden söylemek yada ima etmek işine kalkışmayın

Öncelikle eşimin haberi olmadığı için gidip gelip gizli okuyup cevap yazıyorum

Bence 2 kişinin bildiği hatta 3. kşinin bildiği sır değildir zaten.
Ben olsam başka ağızdan duyduğum için söylemezdim.
Abiniz söylemek istiyorsa söylesin. Ben abinizin yerinde olsam söylerdim.
Kızın yerinde olsam aşkımdan ölsem de böyle bir adamla evlenmezdim, evlendikten sonra öğrenirsem de midem bulanırdı...

Bir şekilde duymalarını sağla direkt sen söyleme ama seninde evladın olsa bu durumda bilmek isterdin hakları

Hemen konuya girmek istiyorum. Ben bir sır biliyorum,yakın bi akrabamizin oğlunun sırrı;bu genç suan nişanlı,iki tarafta birbirlerini çok sevip sayıyor kız temiz aile kızı tabiri caizse,bu sırrı bu gencin annesi babası üç kardeşi abim ve karşı taraf biliyor,bahsettiğim genç offf söylemesi çok zor ama bi kıza tokat atarak zorla ters iliskide bulunuyor,kız şikayet ediyor oğlanı nezarete atıp nöbetçi mahkemeye çıkarıyorlar yada önce mahkeme sonra nezaret tam bilemiyorum, erkeğin ailesi kızın ailesiyle ikna yollarına giriyor şikayetçi olmasın diye nisan yapıyorlar mahkeme üç ay erteleniyor,altı ay nişanlı kalıyorlar fakat yakın akraba olmasına rağmen abimden başka kimse bilmiyor,sonra kızın başka erkeklerle samimi fotoğraf larını buluyorlar kız evine gösterip nişanı bozuyorlar!bi süre sonra bu erkek temiz görgülü yani iyi bir ailenin kızıyla nisanlaniyor kız tarafı uzaktan akraba ,akrabalarda temiz olduğundan hiç araştırmaya girmeden anlisanli nisan oluyor,herkes herşey tam yolunda,erkeğin anne babası hacda haftaya gelecekler,amaaa ben çok zor durumdayim.
Bana göre ne olursa olsun ,bu bi şekilde kız tarafina bildirilmeli,yazık kız tarafı hiç birşey bilmiyor,ilerde bi sorun olsa bilipte susan Allah ından bulsun deyip beddua etse haklı!!ama ilerde belkide kusursuz bi evlilikleri olacak bi ihtimal!Abimse bunu akrabalardan bir ben biliyorum sana sır olarak soyledim vebali büyük bir nevi yuva yikacaksin diyor ,nisandan önce gelip te sormadı kimse diyor sorsalardi su şahıs nasıl diye tamam ama şimdi olmaz asla asla diyor,inanin midem bulanıyor elimtitriyor,yazım imla hatalarimi affedin lütfen, eşim içerde o yanıma gelmeden alelacele yazdım , sizce nasıl davranmaliyim??:-(( abim de haklı kendince bende haklıyım kendimce:-(
Kizi yada ailesini uyarsanizds kotu olan siz olabilirsiniz yani kotu cikarsiniz olayin ustunu orterler bnce

Back
X