- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni sey basima geldi de ordan biliyorum .Yikarken sinirliydim , durularken sakinlesmeye basladim.En güzel deşarj olma tekniğidir:)
+1
O zaman yeni makine düşünülebilir mi 3 rogramli 850 TL'ye aldık yeni kvme yıl ede tartismaniz gereksiz16 yıllık makine. program düğmesi bozulmuş
Ben çoğunlukla sakinimdir ama tırlatmaya az kala makineyi boşaltıp yıkadığımı bilirim ,cidden terapi gibi:)Yalnız konu sahibinin eşi de birazdan hafifler sanki:)tam yanaşma zamanı o zaman:)Ayni sey basima geldi de ordan biliyorum .Yikarken sinirliydim , durularken sakinlesmeye basladim.![]()
adamların yanında bunu da dedim. ne sacmaluyoesun dedi. hiç karıştırtmadı.O zaman yeni makine düşünülebilir mi 3 rogramli 850 TL'ye aldık yeni kvme yıl ede tartismaniz gereksiz
Durumunuz varsa yenisini alsaydiniz daha iyi olurdu. 350 lirayi da ilk talsit olarak verirdiniz.Benimkide 17 senelikti yaptirmaya degmez dedim ,taksitle aldim.Beyaz esyalar belli bir sureden sonra surekli bozuluyorlar , yaptirmaktansa almak daha mantikli.16 yıllık makine. program düğmesi bozulmuş
elvancim servisi ben çağırdım. o normalde karışmaz ben yaparım nu işleri. 40 tl dediler tmm dedim. gelince 350 dediler. düğme bozulmuş. ben böyle hemen inanmıyor başka servis çağırıyorum. İnanmak kocamın huyudur. hemen inanır hemenServisi arayınca eve geliş ücretimiz bu kadar deyip ödemeyi kabul ederseniz geliyorlar . Hatta gelmeden önce teyit icin bir daha arıyorlar . Gelince de öyle pazarlığa yanasmiyorlar. Sonuçta eşiniz de 350 vermek istemezdi .
Adamların yanında elinde yıkarsın demiş. Siz müdahil miydiniz?
İkinci kez aramışsınız.
Ben bir şeyi düzgün yapamamışsam, eşim eleştirse kendi yapmaya kalksa çok fazla kalbim kırılır.
ahh aynısını dedim onların yanında. adamlar eski makineler daha iyi vs bişeyler deyip susturdular beni. eşim de onlara inandı.Durumunuz varsa yenisini alsaydiniz daha iyi olurdu. 350 lirayi da ilk talsit olarak verirdiniz.Benimkide 17 senelikti yaptirmaya degmez dedim ,taksitle aldim.Beyaz esyalar belli bir sureden sonra surekli bozuluyorlar , yaptirmaktansa almak daha mantikli.
İşte aynen bu duygu cildirtti beni bugün. hâlâ kızgınım ve benimle konuşmayan o.eşim 16 yıllık makineye 350 tl tamir parası vermeye kalksa o anda müdahale ederim.
çok saçma çünkü.
bugün atıyorum motorunu yaptırırsınız yarın kartı yanar, öbür gün resisdansı bozulur, iflah olmaz artık o
sagol cnmSakinleşmesini bekleyin..
Yok bu soğuk adamdır. Hiç bişey olmasa bile yansıtmaz. noluyo hayırdır derBen çoğunlukla sakinimdir ama tırlatmaya az kala makineyi boşaltıp yıkadığımı bilirim ,cidden terapi gibi:)Yalnız konu sahibinin eşi de birazdan hafifler sanki:)tam yanaşma zamanı o zaman:)
Eski makineler gercekten daha iyi yikiyor dogru soylemisler ama iste onlarinda bir yerden sonra omru doluyor.Bir sene icinde camasir makinem uc defa bozulmustu.Eski modeldi ama cok guzel yikiyordu.Yeniden o kadar memnun degilim.ahh aynısını dedim onların yanında. adamlar eski makineler daha iyi vs bişeyler deyip susturdular beni. eşim de onlara inandı.
Yok sesim çıkmaz çoğu zaman. merak etme. ben 5 liralık indirim için uzak yerlerden deterjan taşıyorum da onun sorgusuz sualsiz böyle büyük paralar vermesi çıldırttı beniEvinizde tamir olmuyorsa servisi götürecekler mecbur. O serviste sizin makinenize özel değil. Belli bir kapasitesi var. Hemen akşama getirmelerini nasıl beklersiniz? Her zaman böyleyseniz adama acıdım ben.
Servis geldiğinde makinenin içi neden doluydu? Ne bileyim ben servis gelecekse o gelmeden temizlerdim makineyi. Ne bileyim bana ayıp geliyor. Tabi bi tamir için 350 verir miyim onu da bilmiyorum. Tamir edilen makineden hayır gelmiyor. Benim de çamaşır makinesi bozuldu tamir istemedim degistirdimKızlar dün bulaşık makinesi bozuldu. Bugün servis çağırdım. Bulaşık doluydu içi alıp götüreceğiz 4 gün demezlermi kafayı yedim o an. bide 350 lira ücreti dediler. Bana kalsa kabul etmem başka servisleri ararım vs. Eşim hemen tmm dedi çıldırdım. Adamların yanında nolacak dedi 4 gün elinde yıka.
Adamlar bi güzel alıp götürdüler sonra dedim buyur yıka içindeki bulaşıkları. Yıkarım dedi bende yardım için girdim mutfağa. Sen çık dedi kızgın. Çıkmadım devam ettim. Sevmiyorum çünkü bir meseleyi konuşmadan halletmeden kapatmayı. Ben çıkarım ozaman dedi. Bende ağladım. Çıktım evden arkadaşıma gittim. Oradan msj attım öğlen dışarda yiyelim bişeyler. Hayır diye cvp yazdı.
Şimdi iki somurtuk oturuyoruz. İnat etti konuşmaz benle. Durduk yere sinirlerim alt üst resmen. Ben şimdi konuşmadan hafta sonumu geçireyim yani? Asla konuşmak istemiyor. Bende böyle konuşmadan oturunca sinirleniyorum. Mutfağa da girilmiyor zaten.
ayıp gelmiyor bana. basit bişey ise yapar yikarim sonuçta. valla aldı 350 yi nakit bide.Servis geldiğinde makinenin içi neden doluydu? Ne bileyim ben servis gelecekse o gelmeden temizlerdim makineyi. Ne bileyim bana ayıp geliyor. Tabi bi tamir için 350 verir miyim onu da bilmiyorum. Tamir edilen makineden hayır gelmiyor. Benim de çamaşır makinesi bozuldu tamir istemedim degistirdim
Biraz abartı geldi yaptığınız gitmesi gerekiyorsa gitsin bulaşıkları da beraber yıksaydınız 1 ay önce bizimde başımıza böyle birşey geldi beraberce yıkadık hallettik çözüm odaklı hareket etmek gerekli bazen tepkileriniz yersiz olmuşKızlar dün bulaşık makinesi bozuldu. Bugün servis çağırdım. Bulaşık doluydu içi alıp götüreceğiz 4 gün demezlermi kafayı yedim o an. bide 350 lira ücreti dediler. Bana kalsa kabul etmem başka servisleri ararım vs. Eşim hemen tmm dedi çıldırdım. Adamların yanında nolacak dedi 4 gün elinde yıka.
Adamlar bi güzel alıp götürdüler sonra dedim buyur yıka içindeki bulaşıkları. Yıkarım dedi bende yardım için girdim mutfağa. Sen çık dedi kızgın. Çıkmadım devam ettim. Sevmiyorum çünkü bir meseleyi konuşmadan halletmeden kapatmayı. Ben çıkarım ozaman dedi. Bende ağladım. Çıktım evden arkadaşıma gittim. Oradan msj attım öğlen dışarda yiyelim bişeyler. Hayır diye cvp yazdı.
Şimdi iki somurtuk oturuyoruz. İnat etti konuşmaz benle. Durduk yere sinirlerim alt üst resmen. Ben şimdi konuşmadan hafta sonumu geçireyim yani? Asla konuşmak istemiyor. Bende böyle konuşmadan oturunca sinirleniyorum. Mutfağa da girilmiyor zaten.