Sıradanlaşan cinsel ilişki hakkında

figenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
114
1
96
Niğde
merhaba arkadaslar.benim sorunum cokk farkli kimseyle paylasamiyorum ama artik paylasmak zorundayim yardim almak zorundayim.cünkü esim artik yeter diyor. yatak iliskim ayni duzen gidiyor hic bir degisiklik yok.normal klasik yasanilan bir iliski.nasil yazacagimi bilemiyorum arkadaslar.sorun bende kendimi cok kasiyorum degisik hicbir sey yapamiyorum.benim icin yatak iliskisi acidan baska bir sey degil.esim hep ayni hep ayni yasimiz cok genc yaslanincaya kadar böyle mi devam edecez diyor,o degisik bir seyler istiyor.esime göre bizim yaptigimiz sadece ihtiyac gidermekmis heyecan,fantazi,zevk yokmus.:çok üzgünüm:bu sorunu nasil cözecegimi bilmiyorum.ama yapamiyorum arkadaslar degisemiyorum

yok öyle degil benim sorum ya ben acik acik yazamadim.posizyon olaylari falan anlarsiniz ya

bekarım ne kadar yardımcı olabiliirm bilmiyorum ama aklıma birşey geldi,pozisyon bilmiyorsanız deyin ki kocacım sen pozisyonu seç beraber uygulayalım de olmaz mı?illaki pozisyonu senin mi bulman gerekiyor ki?kendini sakın suçlu hissetme bence.aşk evlilik galiba cinsellikte öyle tek başına yaşanmıyor yani tekdüze giden birşeyler varsa ortada kalkıpta yaşlanıncaya kadar ne olacağız demenin alemi yok,çözüm bulmayı da sadece sana bırakmasın bence.

erkekler hep aynı.evlenirken el değmemiş,bakire kız ararlar,evlendikten sonra niye değişik pozisyonlar bilmiyorsun,niye tek düze sevişiyorsun,niye şöylesin,niye böylesin diye kadını suçlarlar.ben bunları anamın karnında mı öğreniyorum,öğret de bilelim deseydin..

cnm. yatakta mutlu olmak ve edebilmek için tüm komplekslerinden kurtulman gerek..
ben en güzelim diye düşün ki bu eşinede yansısın hiçbir şey düşünme sadece zevk almaya bak..
tabi bunda eşinin de sana karşı tutumu çok öenmli sana duygusal yaklaşmalı.
sekste sorunlar asla tek taraflı diildir çünki 2 kişilk bir olaydır ..
birlikte çözmelisiniz bunu..evlilikte mutluluğun formülü mutlu sekstir..

ee kızım fantezı katın
ac bı tv ızle tak bı cd ögren
neler yapılıyosa yap

ya da eşine söle yenı fantezılı seyler yap ben uyarım de
yapsın

ıc ccamasırı gıy mum yak saga sola
guzel bı yemek hazırla bunu bılmeyen mı var sekerım tvde hıc mı gormedın

bıldıgı varsa yardımcı olsun eşinin de sana.
öle gecmesın ömrünüz madem..
ay kendımı gülşen abbla gıbı hıssedıyorum

evetttt sagolun arkadaslar cevaplariniz icin.acikca yazamadigim icin tam olarak derdimi anlatamadim ee utaniyorum birazda maruz görün beni.simdi benim sorunum posizyon bilmemek degil az cok biliyorum esimde zaten acikca söyler sunu veya bunu deneyelim diye.ben uygulamaya gecemiyorum arkadaslar her ne pozisyon olursa olsun uygulama yapamiyorum.egerki bir posizyonu deniyor isek kendimi kasiyorum canim cok aciyor.sirf esimde mutlu olsun diye acikcasi sabretmiyor o an herseyi bitiyorum gecenin sonu kabus oluyor anlayacaginiz.esimde seslenmiyor yazik yani zorlamiyor ama bazen söyleniyor hep ayni hep ayni biz yasli insanlarin bile cinsel hayati bizimkinden zevkli geciyorsur diyor

cnm. kusura bakma ama eşin sürekli şikayetleniyorsa tehlike çanları çaıyor demektir..
lütfen daha dikkatli ol gerekirse bi uzmana gidin..
erkekler zaten bahane arar mutusuzum eşim beni mutlu edemiyo demek için ..
fırsat verme lütfen..

arkadasim bi doktor yardimi alsan peki? yada diger arkadaslarin dediklerini bi yap yani yapmaya calis. en azindan romantik bi ortam falan senide cinsellige hazirlar diye dusunuyorum. ama sen yapamiyorum la baslarsan zaten yapamazsin kendine bi guven ve yatakda bence sirf sex i düsün aklina baska seyler getirme. gerci ben bunlari sana söyluyorum ama bakalim ben evlendigimde benim cinsel hayatim nasil olcak :uhm: ama bence herseyi denedikten sonra bi uzmana danis.

bedeninle ilgili takıntıların var mı?
kendini eşinin tamamen görmesinden ve beğenmeyecek olmasından çekiniyor olabilirsin..
ama bir kadın ne kadar güzel olursa olsun, zamanla o bile görünmüyor arkadaşım.. alışkanlık oluyor..
sen eşin için yaratılmış bir hanımsın, kendini her şekilde güzel hisset,
yatak odanızda kırmızı bi gece lambası kullanabilirsiniz, o renk kusurları örter ve senin daha da güzel görünmeni sağlar
beyler normal hayatta hakimiyet kurmayı seviyorlar ama bu konuda kadının daha işlevsel olmasını bekleyebiliyor.
eminim aşacaksın
sadece karar ver ve kendini güzel hisset

hehehe kazık gıbı dikiliyon yani öle mı
kaydirigubbakcemile2
kızım yumsa bıraz adam opup koklamıyo mu bunnarı bız mı sölıcez

sen de pıskolojını duzelt o benım kocam benı rahat ettırcek de
kötu bısey yapmıyoz yumsak olmalıyım de
spor yapar gıbı yap
hihoyyyt
bbeheyy patıs nelere kadirsin
:lepi:

bence bir süre sexi çağrıştın şeylerle meşgul ol.ne bileyim bu tür dergiler al,tv de izle,hayal kur.mesela banyoda ıslak düşün.ama herşeyden önce kendin için yap.

bence bir süre sexi çağrıştın şeylerle meşgul ol.ne bileyim bu tür dergiler al,tv de izle,hayal kur.mesela banyoda ıslak düşün.ama herşeyden önce kendin için yap.

eet sekerım bunnarı yap
bu adam olmassa bı baska adam da aynı seyden yakınabılır ben sana söliim

zaten mazeret arıyolar yenı hatun denemek ıcın hah bahane olur bu da. kötükedihüso
pıskologa fln gıt uzmana danıs aklında bıtıyodur muhtemelen bu olay senın

canım ben de seninkine benzer bir konu basligi açmistim dün, ayni dertten ben de sikayetciyim. benim esimde değisiklik istiyor.kelin merhemi olsa basina sürer ama ben yine de bişey yazmak istedim,sana internette bulabileceğin 2 kitap tavsiye edebilirim, kadın cinselligi diye bir arastirma yazisi var, onu indir , bir de kamasutra kitapları var ya, onlara bak istersen, pozisyonları falan var.
aman bu erkekler de bi garip ya , yetinmiyorlar hiç birşeyle
değişik olunca sanki farklı birşey mi yapılıyor,sonuçta hepsi aynı kapıya çıkıyor.

eğer bu stresten kurtulmak istiyorsan kendini kasmayacaksın herşeyi normal gibi düşüneceksin yoksa bu stresten kurtulamazsın doktorada gitsen psikoloğada gitsen bunu sen kabullenmeden kimse sana kabullendiremez:mymeka:

yazını okuyunca bingölde esimin dinlediği ve ğercekten yasanmıs bir olay aklıma ğeldi aynı fıkra ğibi
adam tv almamak icin baya direnmis 60 yaslarda biri esim tv almaya ğittiğinde orda oturuyormus yani mağazada ya ne ğerek var ben almıyorum eve tv mivi
esim ne ğeri kafalı adam bu zamanda hala neler düsünüyor demis az sonra adam kalkmıs ordan ve mağaza sahipiyle yalnız kalmıs esim ve o zaman anlatmıs meğerse adam tv almıs eve ve bir is dolayısıyla evden biraz uzak kalmıs ve karısı bir zamanlar serbesti erotik yayın ne varsa izlemis esi eve ğelmis ve ğece kadın cok istekli bir sekilde adamdan istekler
yok böyle yapmayım söyle yapalım adam sasırmıs ve karısını sıkıstırınca televizyonda izlediklerin ianlatmıs adam bir sinirle sen bir iki günde bunları öğrendin daha neler öğreneceksin basıma neler ğelecek diye televizyonu atıp kırmıs ve hala tv yokmus evlerinde
bazı insanlara oda yaramıyor sen nerden öğrendin bunu demeye ğitmesinler birde kaydirigubbakcemile

Yazından pozisyon fakiri olduğunuzu anladım.
Sorun sende değil ki güzelim,sorun senin fitilini ateşlendiremeyen kocanda.
Ne kadınlar vardır,içinde ne kızgın boğalar barındırır,barındırırda bir türlü o kızgın boğayı arenaya çıkartan bir matador bulamazlar.
Eşinin seni o ana hazırlaması seni heyecanlandırması lazım.NİYE HERŞEYİ KADINLARDAN BEKLİYOR BU ERKEKLER.
Bence herşey erkekte bitiyor.Erkekler bir çıplak ayaktan bile zevk alırlarken bizler biraz zor insanlarız bu konuda.
Bilmiyorum yeteri kadar aydınlatıcı oldumu,şimdilik düşüncelerim bunlar.

ayy cnm maşallah dişi haydar dümen gibisin :roflol:
benzetmen hoşuma gitti a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…