e canım sende biraz zevke var kendini olydan zevk almak için zorla olmamı bitanem..
bence bir süre sexi çağrıştın şeylerle meşgul ol.ne bileyim bu tür dergiler al,tv de izle,hayal kur.mesela banyoda ıslak düşün.ama herşeyden önce kendin için yap.
evetttt sagolun arkadaslar cevaplariniz icin.acikca yazamadigim icin tam olarak derdimi anlatamadim ee utaniyorum birazda maruz görün beni.simdi benim sorunum posizyon bilmemek degil az cok biliyorum esimde zaten acikca söyler sunu veya bunu deneyelim diye.ben uygulamaya gecemiyorum arkadaslar her ne pozisyon olursa olsun uygulama yapamiyorum.egerki bir posizyonu deniyor isek kendimi kasiyorum canim cok aciyor.sirf esimde mutlu olsun diye acikcasi sabretmiyor o an herseyi bitiyorum gecenin sonu kabus oluyor anlayacaginiz.esimde seslenmiyor yazik yani zorlamiyor ama bazen söyleniyor hep ayni hep ayni biz yasli insanlarin bile cinsel hayati bizimkinden zevkli geciyorsur diyor
yazını okuyunca bingölde esimin dinlediği ve ğercekten yasanmıs bir olay aklıma ğeldi aynı fıkra ğibiee kızım fantezı katın
ac bı tv ızle tak bı cd ögren
neler yapılıyosa yap
ya da eşine söle yenı fantezılı seyler yap ben uyarım de
yapsın
ıc ccamasırı gıy mum yak saga sola
guzel bı yemek hazırla bunu bılmeyen mı var sekerım tvde hıc mı gormedın
bıldıgı varsa yardımcı olsun eşinin de sana.
öle gecmesın ömrünüz madem..
ay kendımı gülşen abbla gıbı hıssedıyorum
merhaba arkadaslar.benim sorunum cokk farkli kimseyle paylasamiyorum ama artik paylasmak zorundayim yardim almak zorundayim.cünkü esim artik yeter diyor. yatak iliskim ayni duzen gidiyor hic bir degisiklik yok.normal klasik yasanilan bir iliski.nasil yazacagimi bilemiyorum arkadaslar.sorun bende kendimi cok kasiyorum degisik hicbir sey yapamiyorum.benim icin yatak iliskisi acidan baska bir sey degil.esim hep ayni hep ayni yasimiz cok genc yaslanincaya kadar böyle mi devam edecez diyor,o degisik bir seyler istiyor.esime göre bizim yaptigimiz sadece ihtiyac gidermekmis heyecan,fantazi,zevk yokmus.:çok üzgünüm:bu sorunu nasil cözecegimi bilmiyorum.ama yapamiyorum arkadaslar degisemiyorum
Yazından pozisyon fakiri olduğunuzu anladım.
Sorun sende değil ki güzelim,sorun senin fitilini ateşlendiremeyen kocanda.
Ne kadınlar vardır,içinde ne kızgın boğalar barındırır,barındırırda bir türlü o kızgın boğayı arenaya çıkartan bir matador bulamazlar.
Eşinin seni o ana hazırlaması seni heyecanlandırması lazım.NİYE HERŞEYİ KADINLARDAN BEKLİYOR BU ERKEKLER.
Bence herşey erkekte bitiyor.Erkekler bir çıplak ayaktan bile zevk alırlarken bizler biraz zor insanlarız bu konuda.
Bilmiyorum yeteri kadar aydınlatıcı oldumu,şimdilik düşüncelerim bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?