• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıradışı kayınvalide-kayınpederler...

ComeOnBaby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
800
6
0
Balıkesir
Hep kötü şeyler mi anlatılacak arkadaşşşş:) Geçen k.validem hayıflanıyor yemek masasında..."Hep bunu yapıyorsun...Ben antepfıstıklı seviyorum bilmiyo musun" Konuyu anlamaya çalışıyorum...Başını kaçırmışım televizyona bakarken..."ComeOnBaby eve gelirken beni arıyor bişey lazım mı diye.Antepfıstıklı çikolata al diyorum ya fındıklı alıyor ya sütlü...Bu ne demek??Sevgisinde azalma var demek " deli bunlar ya...:nazar: böyle güzel hikayeleri olan arkadaşlar da burada anlatsın istedim :1:

geçen cuma kayınvalideye gidecektik yemeğe.kayınpederim kayınvalideme kızmış,parkon çiğköfte seviyordu neden yapmadın diye ve üşenmeden çarşıya inip hazır çiğköfte aldı adamcağız saat 6 dan sonra ben istemediğim halde,bana çiğköfte yedirmeden göndermezmiş.
çok büyük birşey değil belki ama insan onure oluyor işte.

bizim böyle durumumuz yok gibi nerdeyse dur düşünüyüm bir ....buldum !ben köy peyniri sevmem oraya gideceğimiz zaman normal peynir alır başka da bişi bulamadım:)))bir de kayınvalidem bazı yemekleri sen güzel yapıyorsun seninkini tutturamam diye ben yapmadım deyip bana yaptırır ama bu iyi mi kötü mü onu çözemedim:)))))arada birde bayramlarda bana hediye alırlar ama o da eğer kızları bayram tatiline gelecekse o zaman ona alırken bana da almak zorunda kalıyorlar neyse en azından kızlarından ayırt etmiyorlar dimi:))))

biz eşimin ailesinden uzaktayız tatillerde mutlaka gideriz
kapıdan içeri gireriz daha oturmadan bana
"temmuzz pilav yapacaktım ama ben seninki gibi yapamıyorum hadi pilavı pişir"
der...orda ne zaman pilav yapsam ya lapa olur yada az pişer
ha bilerek yapmam iki kişilik yapmaya alışmışım ölçü artınca pilavı tutturamıyorum
işin komik tarafı bu kadın pilavı tutturamadığım halde her defasında "senin pilavın güzel oluyor" demesi
aslında amaç pilavın güzel olması değil, pilavı bana yaptırtması..

biz eşimin ailesinden uzaktayız tatillerde mutlaka gideriz
kapıdan içeri gireriz daha oturmadan bana
"temmuzz pilav yapacaktım ama ben seninki gibi yapamıyorum hadi pilavı pişir"
der...orda ne zaman pilav yapsam ya lapa olur yada az pişer
ha bilerek yapmam iki kişilik yapmaya alışmışım ölçü artınca pilavı tutturamıyorum
işin komik tarafı bu kadın pilavı tutturamadığım halde her defasında "senin pilavın güzel oluyor" demesi
aslında amaç pilavın güzel olması değil, pilavı bana yaptırtması..

benim kaynanada özellikle pilavda yapar bunu:))))

benimde kayınpederim ilk gelin oldugum için hevesli gerçekten.bişeyden bahsedelim öylesine yanında kalkar gider alır gelir anlamazsın.ye kızım diye ısrar eder.kayınvalidemde dediğiniz gibi bazı yemekleri bana yaptırır hoşumada gidiyor Allah biliyor ya :16: yakında gidicez yanlarına özlemişler bizi

benim için öyle sıradışı pek birşey yapmaz k.validemler ama ben kıymalı yiyecekleri tercih etmediğim için mesela içli köfte ya da mantı yapacaksa patatesli yapar,sana özel yaptım der.onun için küçük ama benim için büyük bir durumdur bu:9:..bu da bir nevi değer verdiğinin göstergesi.

hiç değer verildiğimi hissetmediğim için üzgünüm bişey yazamıcam :37: çünkü bir bulaşık makinasını bile bana çok gören bir kayınvalidem var hanımlar :52:

benimde kayınpederim ilk gelin oldugum için hevesli gerçekten.bişeyden bahsedelim öylesine yanında kalkar gider alır gelir anlamazsın.ye kızım diye ısrar eder.kayınvalidemde dediğiniz gibi bazı yemekleri bana yaptırır hoşumada gidiyor Allah biliyor ya :16: yakında gidicez yanlarına özlemişler bizi

benim için öyle sıradışı pek birşey yapmaz k.validemler ama ben kıymalı yiyecekleri tercih etmediğim için mesela içli köfte ya da mantı yapacaksa patatesli yapar,sana özel yaptım der.onun için küçük ama benim için büyük bir durumdur bu:9:..bu da bir nevi değer verdiğinin göstergesi.

Ben öyle kayınvalideyi yerim yaaa... :56:

benim kayinvalidem de her ne kadar sorulariyla beni gicik etse de ha bire atki,sapka orer.dolabim sapka ve atki doldu :))))

Kayınvalıdemın en sıradısı seyı...2 ay once kaynımın kız arkadasının yanında culk dıye boynumdan optu guzel gelınım dıye:) amaaa 3senedır azından ne bır kızım sozu duydum nede bır masum opucuk :)sımdı hıııc konusmuyoruz...

ben k.validemlere ne zaman gitsem ben seviyorum diye herşeyi yapmak isterler
gezdirmek olsun ,vitrinde bişeye göz ucuyla bakayım k.validem hemen girer almaya çalışır yazık kadıın
k.peder de ögledir:52::52::52:

ben k.validemlere ne zaman gitsem ben seviyorum diye herşeyi yapmak isterler
gezdirmek olsun ,vitrinde bişeye göz ucuyla bakayım k.validem hemen girer almaya çalışır yazık kadıın
k.peder de ögledir:52::52::52:

süpermiş biz bir peynire seviniyoruz işte :(((neyse maşallah size:)

hehee ewet şuan hamileyim kadıın bana neler örmüş ben memnun olayım diyee
ama bir okadarda grümcemi sevmiyorum yaaa

çok fesat:53::47:

işte her yerden bir yetecek çıkar kaynana olmazsa görümce o da olmadı kayınpeder kayın bulunur yani biri neyse en önemlisi kaynana kayınpeder tınlamayın görümceyi:)bu arada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

kayın pederimi çok severim bugune kadar öte git demedi çay istermisin baba dediğimde kalkar kendisi alır bana getirtmez.. lakin kayınvalidem için durum öyle değil ama yapacak birşey yok :/ bugüne kadar benim için yaptığı en iyi şey çilek alerjim olduğunu bildiği için ben varken eve sokmaz ve ben rahatsız oluyorum diye lafını yaptırmaz. hatta buzdolabındaki çilek figürlü magnetlerini biz daha nişanlı iken çöpe atmıştı :)

işte her yerden bir yetecek çıkar kaynana olmazsa görümce o da olmadı kayınpeder kayın bulunur yani biri neyse en önemlisi kaynana kayınpeder tınlamayın görümceyi:)bu arada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

ewet tatlım her ailede bir tane vardır kamburu çıkık zaten takmıyorum ki aramam da somam da hamile oldum bana hayırlı olsuna bile aramadı
fesat işte yegenin olacak insan bir kere arar demi ama insan arar :1:bebeğim içinde iyi dileklerin için çok tşkler tatlım:emir_bebek::nazar::42:

benim kayınvalidem bebeğime yığınla şey örmüş kayınpeder ceplerine para koyuo.bebeğim daha dünyaya gelmedi ama sanırım okula gidene kadar yetecek kıyafeti var:)) (örgü olarak) açıp açıp seviyorlar.sanki ilk torunmuş gibi.kayınvalidemmcim hanım pek güzel yemek yapamaz oraya gidince diyete giriyorum:) her kötü şeyinn iyi bir nedeni olduğuna inanırım:)) kayınpeder beni devamlı arar ( kızını ve diğer gelini aramazmış hiç bunudqa yeni öğrendim) saatlerce konuşur ama dişleri nedeniyle ben çoğunu anlamam konuşmalarının ancak hep gülerim:)) adam diyordur bizim gelinde amma manyak ne desem gülüyor:)))

benim kayınvalidem bebeğime yığınla şey örmüş kayınpeder ceplerine para koyuo.bebeğim daha dünyaya gelmedi ama sanırım okula gidene kadar yetecek kıyafeti var:)) (örgü olarak) açıp açıp seviyorlar.sanki ilk torunmuş gibi.kayınvalidemmcim hanım pek güzel yemek yapamaz oraya gidince diyete giriyorum:) her kötü şeyinn iyi bir nedeni olduğuna inanırım:)) kayınpeder beni devamlı arar ( kızını ve diğer gelini aramazmış hiç bunudqa yeni öğrendim) saatlerce konuşur ama dişleri nedeniyle ben çoğunu anlamam konuşmalarının ancak hep gülerim:)) adam diyordur bizim gelinde amma manyak ne desem gülüyor:)))

Kayınvalideniz ve kayınpederiniz cennetlik valla...

Back
X