sıralamam yettiği halde tercihim gelmedi :/ BAŞINA GELEN ? yada bilgisi olan ??

inanın kendi sıralamama bakınca cok sasırıyorum. 218bininciydim gecen sene 136bin ile alan yere yerlestim :/ benimki epey bir sans olmus sanırım.

Okul puanları kesintiye uğradı,sınavlarda beklenenden zor olunca sanırım herkes sıralamaların düşeceğini zannetti ve tercihlerini bu şekilde yaptı
Sıralamalar çok değişmiş,sonuçta sıralamaları belirleyen bizleriz
Dershanelerle görüşmeye gittiğimde 50bin yukardan yazmaya başla diyen kurumlar oldu
Hangi akla hizmet 50bin yukardan yazar insan,böyle şeylere kapılıp yanlış tercihdende yerleşememiş olabilir bazıları

sıralamalar her yıl aynı olmayabilir değişir her yıl.
senin yetiyor gibi gözükse bile senden yüksekte tercih eden olmuştur haliyle sende onlar arasında elenmiştir tercih een kişi sayısı ve onların puanları da öenmlidir.

banada kesin girersin denilen yer gelmedi kendimden 40 bin sonraki yer geldi....aynı sınıfta okuyacagım arkadaşa ise kendinden 80 bin sonraki yer gelmiş..

bilende bilmeyende konuşmuş.. hey allahım ya.
benim de öyle oldu canım, ama sen dua et yerleşmişsin. ben 30-40 bin geriden yazdım gelmedi.. kesin gelir diyorlardı bana da. şok oldum şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.
ek yerleştirmelerde girerim umarım...

sen hangi bölüme yerleştin canım alanın ne? eşit ağırlık değildir herhalde.

Sayısaldan girdim canım ygs 2 den tercih yapmıstım. Bana gittigim ve sordugum dersane hocaları asla gelmez demisti, benimde acıkca umudum yoktu ama sasırdım görünce epey =)

Sayısaldan girdim canım ygs 2 den tercih yapmıstım. Bana gittigim ve sordugum dersane hocaları asla gelmez demisti, benimde acıkca umudum yoktu ama sasırdım görünce epey =)

Ben de 20.000 üstteki yere yerleştim.
Hayırlısı olsun bu arada.Bu sene mühendisliklerde ve Tm'lerde bir yükselis var sanırım.

umarım canımm :/

bilen de bilmeyen de konuşmuş mu ? kusura bakmayın da insanlar yardımcı olmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…