Sırf beni seviyor diye devam etmeli miyim?

Yay burcuyum sakin ayrilma o hatayi yapma zaman ver uzak kal ama ayrilma ve uzme baskasi kaparsa burada aglarsin biraz macera bitmis rutinlesmis iliskin sende macera ekşın :olamaz: ariyorsun .... uzulursun sonra ....
Ayy bilmiyorum gerçekten ya şuan ne istediğimi de bilmiyorum

Önceki konulariniza baktım, video için ne kadar sevinmissiniz..cok heyecanli mesajlariniz var eskilerde..nasıl sogudunuz birden o_O

Önceki konulariniza baktım, video için ne kadar sevinmissiniz..cok heyecanli mesajlariniz var eskilerde..nasıl sogudunuz birden o_O
Evet benimde gözümün önüne hep eski güzel yaşadıklarımız geliyor. Bu bir süreçti ben Ankarayı kazandım onun yanına gittim orda iken beni biraz fazla bunalttı onsuz dışarı adım atamamam kızlarla çıktığımda arayıp burnumdan getirmesi gibi sorunlar kıskançlıklar üzerime fazla gelmesi beni bunalttı. Bende böyle olsun istemezdim içini dışını bildiğim beni deli gibi seven mutluluğum için çabalayan bir adamı bırakıp gitmek benim içinde kolay değil. Çok acı çekiyorum günlerdir. Ne yapacağımı bilmiyorum şimdi dönsem barışsak yine aynı sorunlar olacak bilmiyorum gerçekten...

sevmiyorsan karşındakinin hayatını mahvetme
Şöyle söyleyim ben bunların aynısını kırmayacak şekilde onada söyledim bana zaman ver ben yeniden sevdiririm sana kendimi ayrılmayalım diyor. Bu beni üzüyor napcağımı şaşırıyorum

Sevmiyorsan ilişkiyi sürdürüp hayatı kendine zindan etme.

Fakat,... dikkat et de aylar sonra ona geri dönüş yapma yoksa o kişiyi bıraktığın yerde bulamaszın. Çünkü çok sevilen insanlar bir sonra ki ilişkilerinde genelde tatmin olamıyorlar. Bu yüzden iyi düşün derim.

Back
X