Merhaba kızlar, aslında konu açıp açmamak konusunda çok kararsız kaldim ancak burda yorumlarini sevdiğim ve güvendiğim üyeler olduğu için açmak istedim .Ben yeniden bir hayata başlamanın endişeleriyle birkaç ay huzursuz olduktan sonra yaşadiğim yeri değistirdim tayin oldum ve pskolojik destek sosyalleşme vs derken yeni hayatima çok sürmeden adapte oldum hatta eski yaşadiğim yerdeki geçen zamanima üzüldüm her neyse bu anlamda hiçbir sıkıntım kalmadi ve iyki diyorum yer degiştirmişim .Herşey güzel giderken daha güzel birşey oldu ve beni seven benden daha çok seven hatta mükemmel bir insana denk geldim ve sevgili olduk görüşlerimiz çok farklı olsada birbirimize saygı duyduk .Ben kapalı bir insanım ama zaman zaman açılmak istedim yapamıyorum dedim ama vicdanım el vermedi açmadim erkek arkadaşimda bunu biliyordu ve oda açılmami istiyordu açacağimi düsündü hep ancak bundan iki ay öncesine kadar ben artik açmak istemediğimi böyle daha rahat olacağimi söyledim .Ondan saygı duymasini beklerken benimle bu şekilde evlenmeyeceğini söyledi ozaman ayriliriz dedi ve ben aşırı mutlu bir insanken 2 aydir çok mutsuzum onun benden beklentisi bi süre açık kalıp sonra kapanmam ( çok saçma bir beklenti farkındayim )bende ondan ayrilmak istemediğimi ama açmayacağimida söyluyorum bu arada açıkliktan kastı açik giyinmek değil sadece saç açikliği .Sebep her ne olursa olsun ben kendime saygimdan dolayi böyle birşeyi kabul etmedim ve ayrıldik .Ama onu okadar özlüyorumki o kadar geçen zamanima üzülüyorumki bu sebepten bir insan sevdiğini birakirmi allah aşkina

çok üzgünüm devamlı ağliyorum ve nezaman geçicek bu durum bilmiyorum