• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sırf bu yüzden ayrılmak istemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soru şu hanımefendi: hislerinde samimi oşan ve gerçekten seven bir insan bu saçmalıkları şart koşarak evlilikten vazgeçer mi?
Ayrıca kimseye bir şey olduğu yok. Adamın dert ettiği de yok. Yürümüyorsa yürümüyordur.
Saçmalık değil işte.
Muhafazakar olmayan bir insan yanında muhafazakar görünümlü bir eş istemeyebilir.
Adam her şey dahil otele gidip içmek istiyor mesela yanında eşi kapalı. Adam meyhaneye gitmek istiyor arkadaş grubuyla hepsinin eşi açık beraber alkol alıyorlar. Konu sahibi alkollü mekana gelir mi belirsiz. İleride çocukları olsa biri alevi değerler vermek isteyecek öbürü Sünni.
Gayet farklı hayat tarzını istememekte haklı. Gerçekten sevmekle kabullenmekle şart koşmakla hç alakası yok bunun.

Hanımefendi haddinizi aşmayın. Forumdaki yıl geçmişime bakarsanız kim neyi öğrenmiş görürsünüz.
Sizin algılayamadığınız şeyi size tekrar anlatayım.
Konu başka bir kullanıcıya ait, durumuna kendi düşünceme göre cevap verdim. Bu cevap sizi zerre kadar ilgilendirmez. Konu sahibine yardımcı olmak istiyorsanız onun mesajlarını alıntılayarak yazarsınız. Eğer sizin görüşünüzü çok merak edersem ben bir konu açar size soru sorarım. Onun dışında gerçekten zaman kaybı olur ki şu an zaten öyle.
Sonuç olarak benim düşüncem sizi zerre kadar ilgilendirmez. Başkalarına sardırırsanız çok mutlu olurum.
İyi forumlar.
Yıllar yetmemiş demek ki öğrenmenize hala forum mantığına ters şeyler yazdığınıza göre.

Forum nedir, nasıl kullanılır dersleri açacam yakında, kayıt yaptırırsınız 😂

Uygulamaın

Uygulamasını bende bulamadım google üzerinden giriyorum. Her seferinde içeriği kaplıyor diye geri dönüş yapmama rağmen yine aynı reklamlar çıkıyo. Kimseden ses çıkmayınca bi tek bende oluyo sanıyordum😄😄
Resmen tüm sayfayı kaplıyor reklamlar.Buraya tek seferlik konu açıp gidecektim ama öyle bir şey ki bağımlılık yapıyor resmen gidemedim. Herkeste oluyor bu reklam galiba 😂

Ben adamın sizden dürüst davrandığını düşünüyorum. Başta saçımı açacağım demişsiniz, verdiğiniz sözü tutmamışsınız, adam da sizi oyalamamış, direk çıkmış hayatınızdan. Ben benimle benzer hayat tarzına sahip olmayan biriyle evlenmek istemem, evlilik zaten yeterince zor ve sorumluluk istiyor bir de bu konularla uğraşmak istemezdim. Bir de çocuk yetiştirirken anne babanın tutumunun farklı olması bir çok problemi beraberinde getiriyor. Sonuçta adamı değil kapalı olmayı seçmişsiniz, kararınızın arkasında durun, böyle ağlayıp sızlamanız çok saçma.

Merhaba kızlar, aslında konu açıp açmamak konusunda çok kararsız kaldim ancak burda yorumlarini sevdiğim ve güvendiğim üyeler olduğu için açmak istedim .Ben yeniden bir hayata başlamanın endişeleriyle birkaç ay huzursuz olduktan sonra yaşadiğim yeri değistirdim tayin oldum ve pskolojik destek sosyalleşme vs derken yeni hayatima çok sürmeden adapte oldum hatta eski yaşadiğim yerdeki geçen zamanima üzüldüm her neyse bu anlamda hiçbir sıkıntım kalmadi ve iyki diyorum yer degiştirmişim .Herşey güzel giderken daha güzel birşey oldu ve beni seven benden daha çok seven hatta mükemmel bir insana denk geldim ve sevgili olduk görüşlerimiz çok farklı olsada birbirimize saygı duyduk .Ben kapalı bir insanım ama zaman zaman açılmak istedim yapamıyorum dedim ama vicdanım el vermedi açmadim erkek arkadaşimda bunu biliyordu ve oda açılmami istiyordu açacağimi düsündü hep ancak bundan iki ay öncesine kadar ben artik açmak istemediğimi böyle daha rahat olacağimi söyledim .Ondan saygı duymasini beklerken benimle bu şekilde evlenmeyeceğini söyledi ozaman ayriliriz dedi ve ben aşırı mutlu bir insanken 2 aydir çok mutsuzum onun benden beklentisi bi süre açık kalıp sonra kapanmam ( çok saçma bir beklenti farkındayim )bende ondan ayrilmak istemediğimi ama açmayacağimida söyluyorum bu arada açıkliktan kastı açik giyinmek değil sadece saç açikliği .Sebep her ne olursa olsun ben kendime saygimdan dolayi böyle birşeyi kabul etmedim ve ayrıldik .Ama onu okadar özlüyorumki o kadar geçen zamanima üzülüyorumki bu sebepten bir insan sevdiğini birakirmi allah aşkina :( çok üzgünüm devamlı ağliyorum ve nezaman geçicek bu durum bilmiyorum
Demek ki sizi siden daha çok sevmemiş. Ancak baş örtüsü yüzünden insan bırakılır da sizin ki değişik olmuş. Siz baş örtülü iken bu vatandaş gelmiş sizin hayatınıza girmiş, saçmalamış yani. Siz açıkken sevgili olup baş örtüsü takma kararı alsaydınız ayrılması çok normaldi. Bence biraz bahanesi olmuş. Üzmeyin kendinizi kendinizi sevin ve kendinize saygınızı yitirmeyin. Gidenin gitti gün helvasını kavurun.

Tesettürlü bir bayanım.
Adama hak verdim.
Neden mi?
Siz tesettürü bırakabilirim demişsiniz o da beklentiye girmiş.
Düşünüyorum alkol kullanan ve mekanlara giden bir erkek olsam yanimda tesettürlü bir kadınla bunları yapamam.
Kısıtlandığimi hisseder ve ayrılmaya karar veririm.
Olaya çok duygusal bakıyorsunuz.
Yok çok seven insan bunu yapar mı? Ayrılır mi? Diyerek dramatize ediyorsunuz lakin tam da bu sebeblerden evet yollar ayrılabilir. Birbirini çok sevdiğini iddia eden kişiler evlenip akabinde bosanabiliyor demek ki çok sevmek bir kriter değil.
Fazla duygusal bakıyorsunuz hayata ve insan ilişkilerine.

Aslında ilk başlarda verdim çünkü benimde içimde açilmak vardi .Ama bu yinede onun bitirme sebebi olmasi saçma değilmiki ya bu benim inancim ,fikrim saygı duymasi gerekmezmi
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demişsin şimdi de ah vah ediyorsun, seninle devam etmesinin nedeni belki de buydu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X