Sırf bu yüzden ayrılmak istemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim babam baskıcı bir adamdı bunlardan bahsetmistim içimde açilmak vardı evet bahsettim ama ben namazımi kilarim kuranimi okurum bunlarida biliyodu bu kadar diretmesi çok saçma geliyor ona görede ben saçmayim belki ama ola n oldu maleaef:(
Hayata bakışınız, beklentileriniz farklıymış; olması gereken olmuş.

hmyraa_ hmyraa_ benden sana tavsiye gez, turlara katıl. Çok yeni bir ayrılık yaşadım, iskandinav ülkelerine gideceğim tek başıma turla. Berduş gibi olacağım belli oldu, en azından merak ettiğim yerleri göreyim. Sapanca bungalovlardan başladım artık yol beni nereye götürürse.

Anne çocuk sevgisi dahil bütün sevgiler şarta bağlıdır. Bu tamamen kendini kandırma. Hayatımdaki insan benimle tamamen zıt görüşteyse, beni el üstünde tutmuyorsa, beni mutlu etmiyorsa, kriterlerime uymuyorsa neden seveyim adamı? Tabi ki tolere edilecek şeyler vardır ancak ufak tefek şeylerdir bunlar.

Neden coştunuz anlamadım.
Söylemek istediğim bir insan sizi seviyorsa seviyordur. Başını açmazsan seni sevemem seninle evlenemem sözleri sevginin olmadığını gösterir.

Söylemek istediğim bir insan sizi seviyorsa seviyordur. Başını açmazsan seni sevemem seninle evlenemem sözleri sevginin olmadığını gösterir.
Sevemem demiyor sadece ben açık biriyle evlenmek istiyorum diyor. Ki kapalı biriyle de evlenmek isteyenler de çok var. Bu ikisi de kendince haklı olabilir. Konu sahibi maalesef ki ilişkinin başlarında açık bir kapı bırakmış ve bir gün nasılsa açılacak diye düşünmüş sevgilisi. Burada şahsi fikrim olan karşı tarafa olmuş.

Sevemem demiyor sadece ben açık biriyle evlenmek istiyorum diyor. Ki kapalı biriyle de evlenmek isteyenler de çok var. Bu ikisi de kendince haklı olabilir. Konu sahibi maalesef ki ilişkinin başlarında açık bir kapı bırakmış ve bir gün nasılsa açılacak diye düşünmüş sevgilisi. Burada şahsi fikrim olan karşı tarafa olmuş.

Soru şu hanımefendi: hislerinde samimi oşan ve gerçekten seven bir insan bu saçmalıkları şart koşarak evlilikten vazgeçer mi?
Ayrıca kimseye bir şey olduğu yok. Adamın dert ettiği de yok. Yürümüyorsa yürümüyordur.

hmyraa_ hmyraa_ benden sana tavsiye gez, turlara katıl. Çok yeni bir ayrılık yaşadım, iskandinav ülkelerine gideceğim tek başıma turla. Berduş gibi olacağım belli oldu, en azından merak ettiğim yerleri göreyim. Sapanca bungalovlardan başladım artık yol beni nereye götürürse.
Benim işte öyle vaktim yok bide kafama takilan ayni işyerindeyiz bunu nasil atlaticam :(

İnanin bende kendime çok kızıyorum fakat şuda var ben açıkta olsam ilerde benim kapanma fikrimde olabilirdi bu sabit birşry değilki az çok hayat tarzımı biliyordu evlenmek zorunda değiliz elbet ama beni suçluyor devamli senin yüzünden diye bende diyorumki ozmaan senin yüzünden bile bile böyle biriyle olmasaydin illaki yeniden düsünebilcek biri olduğumu gayet iyi biliyordu

Ben acik bir kadinim ama olur da kapanicam dersem 7 yillik esim benden ayrilir cok net bu. Bu is sadece kadinin kapali acik olmasi degil bu butun hayati her seyi etkileyen bisey. Yani oi kadin ister kapanir ister acilir ama erkekler de her halimizle birlikte olmak zorunda degil. Secim yapabilirler gayet.

Uygulamaın
Ben Google üzerinden giriyorum ondan kaynaklı olduğunu sanıyordum ama sizde de varmış. Google üzerinden mi giriş yapıyorsunuz ben çok yeniyim buranın kendi uygulaması varmı onu bilmiyorum. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim :)
Uygulamasını bende bulamadım google üzerinden giriyorum. Her seferinde içeriği kaplıyor diye geri dönüş yapmama rağmen yine aynı reklamlar çıkıyo. Kimseden ses çıkmayınca bi tek bende oluyo sanıyordum😄😄

Yoo hiç alakası yok. Yeşilçam’dan fırlama bir şey değil aşk. Ben mesela tamamen zıt bir insana aşık olamam. Bir insan da yanında kapalı bir kadın istemeyebilir. Aşk bir paket değil yani. Ay sevdim her istemediğime katlanırım değil. Sana uyan, yormayan, güzel bir şeydir.
Otuz senelik kocam muhafazakar bir adama dönüşse sevgim biter ayrılırım.
İdeolojiler de aşkın bir parçası yani.

sapancaya gitmeseydin iyiydi kardeş

yok başını açmazsan sevemem demiyor bence sadece evlenemem diyor. evlilik ömürlük bir karar ya, aileler , kültürler , yarın çocuk olacak vs.. ben başıaçık kadınla evlenebilirim diyor.

Yoo hiç alakası yok. Yeşilçam’dan fırlama bir şey değil aşk. Ben mesela tamamen zıt bir insana aşık olamam. Bir insan da yanında kapalı bir kadın istemeyebilir. Aşk bir paket değil yani. Ay sevdim her istemediğime katlanırım değil. Sana uyan, yormayan, güzel bir şeydir.
Otuz senelik kocam muhafazakar bir adama dönüşse sevgim biter ayrılırım.
İdeolojiler de aşkın bir parçası yani.
Aşktan mı bahsetmişim?
Sevgiyi katlanmak olarak anlamanıza mana veremedim. Birini seviyorsanız seviyorsunuzdur. Eğerle koşul sunamazsınız. Size uyuyorsa ne ala uymazsa ayrılık diye bir şey var.
Sizin söylediğiniz sevginin değil sosyal yaşamın bir parçası. İkisi birbirinden çok farklı.
Verdiğiniz örnekten hareketle nasıl ki siz düşünce şekli değişirse eşimden ayrılırım diyorsunuz konu sahibi de başını açmasını isteyen kişiye hayır demiş. Neyi tartışıyoruz?

Coşmadım gayet de sakin cevaplamışım. Siz coşkulu okumuş olabilirsiniz.

Ben de bu dediğinize karşı çıktım işte. Aynı şeyleri tekrar mı yazayım?

Soru şu hanımefendi: hislerinde samimi oşan ve gerçekten seven bir insan bu saçmalıkları şart koşarak evlilikten vazgeçer mi?
Ayrıca kimseye bir şey olduğu yok. Adamın dert ettiği de yok. Yürümüyorsa yürümüyordur.
Zerre kadar ilgisi yok. Kocami cok severim ama şu dakika buna benzer bir dini değişim yaşasa boşanırım. 15 yaşında degilse insanlar böyle şeyleri sevgiyle açıklamazlar. İnsan ömrünün 40 50 senesini birlikte geçiriyor nihayetinde her şeyine bakacak tabi ki.

Coşmadım gayet de sakin cevaplamışım. Siz coşkulu okumuş olabilirsiniz.

Ben de bu dediğinize karşı çıktım işte. Aynı şeyleri tekrar mı yazayım?
Burada önemli olan konu sahibine fikir vermeniz. Benimle konuşacak bir şeyiniz yok. Herkes gibi kendi fikrimi yazdım. Bu da sizi ilgilendiren bir durum değil.

Burada önemli olan konu sahibine fikir vermeniz. Benimle konuşacak bir şeyiniz yok. Herkes gibi kendi fikrimi yazdım. Bu da sizi ilgilendiren bir durum değil.
Ay burada forumun ne olduğunu anlatmaktan ben sıkıldım, hala öğrenemediniz ya.

Fikirlerinize karşı çıkılmasın, tartışılmasın istiyorsanız facebookta falan cevapları kapatarak yazabilirsiniz. Burası pek size uygun bir platform gibi görünmüyor.

Aha bu coşkulu 🤩

Benim babam baskıcı bir adamdı bunlardan bahsetmistim içimde açilmak vardı evet bahsettim ama ben namazımi kilarim kuranimi okurum bunlarida biliyodu bu kadar diretmesi çok saçma geliyor ona görede ben saçmayim belki ama ola n oldu maleaef:(

KOnu sahibesi hoşlanmak iyidir hoştur ama evlenmek için yetmez. Adamla hoşlaştınız peki ama farklı hayatlar yaşıyorsanız nasıl olsun ... adam içkili mekana gitmek ister, yazın denize gitmek ister, sen uyum sağlayabilecek miydin? Aynı şekilde sen oruç tutacaksın , beraberce iftar yapmak isteyeceksin belki ama her Ramazan yalnız kalacaksın, diyelim ki Hac Umre fikrin var eşle beraber yapmak istiyorsun adamın pek ilgisi yok ... olmaz yani, olmuyor. Herkes az buçuk kendine benzeyen biriyle olmalı gördüğüm kadarıyla yoksa her 2 taraf da mutsuz oluyor. sadece din de değil, kültür, eğitim benzeri insani konularda denk olmak şart.

Ay burada forumun ne olduğunu anlatmaktan ben sıkıldım, hala öğrenemediniz ya.

Fikirlerinize karşı çıkılmasın, tartışılmasın istiyorsanız facebookta falan cevapları kapatarak yazabilirsiniz. Burası pek size uygun bir platform gibi görünmüyor.

Aha bu coşkulu 🤩
Hanımefendi haddinizi aşmayın. Forumdaki yıl geçmişime bakarsanız kim neyi öğrenmiş görürsünüz.
Sizin algılayamadığınız şeyi size tekrar anlatayım.
Konu başka bir kullanıcıya ait, durumuna kendi düşünceme göre cevap verdim. Bu cevap sizi zerre kadar ilgilendirmez. Konu sahibine yardımcı olmak istiyorsanız onun mesajlarını alıntılayarak yazarsınız. Eğer sizin görüşünüzü çok merak edersem ben bir konu açar size soru sorarım. Onun dışında gerçekten zaman kaybı olur ki şu an zaten öyle.
Sonuç olarak benim düşüncem sizi zerre kadar ilgilendirmez. Başkalarına sardırırsanız çok mutlu olurum.
İyi forumlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X