İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar şirin ve seksi iç giyim....

guzelmis ama boyle ic giyim genelde kiyafetin altindan belli oluyor. siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ? Mesela firfirlari pantalon giydigimizde belli oluyor.

guzelmis ama boyle ic giyim genelde kiyafetin altindan belli oluyor. siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ? Mesela firfirlari pantalon giydigimizde belli oluyor.

Bunları zaten kıyafetin icinde giyilmez gece on ikiden sonra kiyafetsiz giyilir :)))

Çokk sekerler bayıldım...

Bunları zaten kıyafetin icinde giyilmez gece on ikiden sonra kiyafetsiz giyilir :)))

Çokk sekerler bayıldım...

bak dogru sende haklisin bende saf saf konusuyorum iste :1:

o zamanda kaloriferi baya yuksek ayara getirmemiz lazim yoksa ben donarim boyle, alismisim bir kere pazenli sicacik pijamalara :27:

hmmm ama dusundumde bunlari giyince zaten oda sauna gibi olur :4:

bak dogru sende haklisin bende saf saf konusuyorum iste :1:

o zamanda kaloriferi baya yuksek ayara getirmemiz lazim yoksa ben donarim boyle, alismisim bir kere pazenli sicacik pijamalara :27:

hmmm ama dusundumde bunlari giyince zaten oda sauna gibi olur :4:

Düşündüm de aslında kışlık kıyafetlerin icine giyilebilir;) kışın o soğuk geceleri erkeğimizin icini ısıtır :)) e erkeğinin ici isitilirsa sende ısınırsın ;))

hepsi çok güzel bayıldım ama fizikler daha güzel böyle fiziğim olması için neler vermezdim neler :27:

hehehe lasenza kızları hep böle güzel oluyor , ürünleride çok güzel ve kalitelidir hanımlar tavsiye ederim ben hem burada çalıştım hemde ürünlerini kullanıyorum evlenirken baya bi almıştım harika hepside :3::3::3:

Son düzenleme:
hehehe lasenza kızları hep böle güzel oluyor , ürünleride çok güzel ve kalitelidir hanımlar tavsiye ederim ben hem burada çalıştım hemde ürünlerini kullanıyorum evlenirken baya bi almıştım harika hepside :3::3::3:

ben saten tercih ediyorum daha sexy hem eşimle bir giyiyom

Back
X