Şirin yüz estetiği ve sırada burun estetiği :))

sirinaylin

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
11
0
16
İstanbul
göz çevremdeki kırışıklıklardan kurtulmak için giriştiğim operasyondan başarıyla çıktım! :)) doktorum nazmi bayçın ile bir randevum daha olcak. burnum konusunda sıkıntılarım var kızlar :( burnum önden bakıldığnda biraz yana doğru duruyor ve bu beni rahatsız etti hep. çok düşünüyordum ama hem doktorumun hem arkadaşlarımın tavsiyesiyle bir karar aldım :) nisanın ilk haftalarında beni ameliyatta görebilirsiniz :)) biliyorum bir süre bandajla ve morluklarla dolaşçam ama ne yapalım. dikensiz gül olmuyor :)))

evet dikensiz gül olmuyor,bir hafta ağızdan nefes almak zorunda kalacaksınız.ben çok zorlanmıstım bugün 20.gün amekliyat olalı,hala şişlikler var uzun bir sürec bekliyor bizi.

geçmiş olsunn :( evet gerçektn çok zor bi durum. amaa yapçak bişey yok dimi en fazla dışarı çıkamam :)) ben randevumu alıcam ama bi türlü zaman olmadı sanırm nisan sonu olcak :)) yine nazmi bey ile görüşüp. burdan yazarım artık haberlerimi :))

evet dikensiz gül olmuyor,bir hafta ağızdan nefes almak zorunda kalacaksınız.ben çok zorlanmıstım bugün 20.gün amekliyat olalı,hala şişlikler var uzun bir sürec bekliyor bizi.

Back
X