Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba.
Daha önce Şirinceye gidip orada konaklayan,pansiyon/otel tavsiyesi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
tatlım ben hiç konaklamadım günübirlik gittik geldik genelde fakat zaten çok küçücük bir yer çok fazla şansın olabileceğini sanmıyorum neden konaklama ihtiyacı duyucaksınki orada en fazla 1-2 saatde yayan bitebilecek bir yer zatenn
incitese katılıyorum. günübirlik gezmek için güzel bir yer ama konaklamak istiyorsan köyde yaşayanların mutlaka pansiyon motel vb. yerleri vardır heralde; çünkü evlerinin bahçelerinde gözleme falan yapıyorlar, lokantaya çevirenler var. kapılarının önünde çeşitli ürünler satıyorlar. turistik bir köy olduğu içn ve çok turist geldiği için otel de vardır belki. şirince'yi niçin seçtiğini bilmiyorum ama benim gibi şile bezinden kıyafet giymeyi tercih etmeyen, çeşit çeşit muhteşem olduğu söylenen şarapların tadını merak etmeyen biriysen orada hoşuna gidecek pek bir şey yok demektir.
evet en mantıklısı Kuşadası olur sizin için bende burda yaşadığım için söylemiyorum tabiikihalen burayı sevmemiş ve alışamamış olsamda tatil için iyidir tabiiki
Selçuk'da olabilir ama değmez kesinlikle hiçbir şey oradada hoşçajalınn
Kuşadasında önerebileceğiniz otel ya da pansiyon var mı acaba?:)
tatlım sen istediğin tarz nedir bütçen nedir ben sana bir kaç yer yazayım burada ortalama olmazsa netden adresleride varsa bakarsın .