ŞİRİNEVLER FATİH ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ

asram55

Evli <3 Mutlu :) Hamile :)
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
129
70
33
HANIMLAR ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR...

Hala bi dr ve hastaneye karar veremedim.Esenler avicennaya gidiyorum ama doğumu orda yapmak istemiyorum.Bi arkdaşım fatih üniv. hast. çok övdü.orda doğum yapan anneler memnun kaldınız mı lütfen yardımcı olur musunuz?doğum için hastaneye girdiğiniz andan çıkarken ki anınıza kadar yaşadıklarınız anlatmanıza şuan çok ihtiyacım var.lütfen yardımcı olun normal doğum düşünüyorum inşallah.

Hanımlar ben bu konuyu açtıktan sonra fatih üniversitesi hastanesinde devam ettim..3 kez gittim şimdiye kadar kontrole..gayet memnun kaldım..doğum fiyatı aldım.normal doğum 1250, sezeryanı tam hatırlıyamıyorum ama 1750-1850 giibi bi rakam dedi.hastane çok temiz ve ferah..doğum servisindeki boş odaları gezdim..çok güzeldi odaları,banyosu bile çok geniş herşey düşünülmüş.genel olarak memnun kaldım ve inşallah orda devam edeceğim.bu arada muayne ücretii 40 lira.

Merhaba canım.. Rabbim güzel bir doğum nasip eder sana inşallah :)
ben henüz hamile değilim ancak aradabir kontrollerim için oraya gidiyorum.. Acaba sen hangi doktora gidiyorsun ve memnun musun?
Geçen doktora kontrole gitmiştim ve üst katlara yeni odalar yapıldığını gördüm.. hatta yeni doğan yoğum bakım ünitesi de yapıyorlarmış.. Özellikle bu kısım çok önemli olduğunu duydum doğumlarda :KK66:

Ben tuba hanıma gidiyorum ama jülide hanıma giden çok arkadaşım var.ikisi de çok iyi bence.ewet odaları değilde doğumhaneyi düzenliyorlar.tertemiz ve ferah odaları:anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK36:

Hanımlar ben bu konuyu açtıktan sonra fatih üniversitesi hastanesinde devam ettim..3 kez gittim şimdiye kadar kontrole..gayet memnun kaldım..doğum fiyatı aldım.normal doğum 1250, sezeryanı tam hatırlıyamıyorum ama 1750-1850 giibi bi rakam dedi.hastane çok temiz ve ferah..doğum servisindeki boş odaları gezdim..çok güzeldi odaları,banyosu bile çok geniş herşey düşünülmüş.genel olarak memnun kaldım ve inşallah orda devam edeceğim.bu arada muayne ücretii 40 lira.
merhaba ben de yeni hamilerlerdenim ve doktora karar vermeye çalışıyorum. tavsiye üzerine Jülide hanıma gidicem ve Allah nasip ederse doğumu bu hastanede planlıyorum . Tecrübelerinizden faydalanmak isterim :)

Merhaba arkadaşlar 30 temmuzda Spinal sezeryan olarak doğum yaptım.doktorum Jülide hanımdı ve son derece memnun kaldım doktorum dan. Ameliyat ekibi şahane. Çok konforlu ve eğlenceli bi doğum du. Hastaneden de memnun kaldım. kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle Jülide hocaya cepten ulaşma şansınız var.çok rahatlatan ve panik yaptirmayan biri.tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar 30 temmuzda Spinal sezeryan olarak doğum yaptım.doktorum Jülide hanımdı ve son derece memnun kaldım doktorum dan. Ameliyat ekibi şahane. Çok konforlu ve eğlenceli bi doğum du. Hastaneden de memnun kaldım. kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle Jülide hocaya cepten ulaşma şansınız var.çok rahatlatan ve panik yaptirmayan biri.tavsiye ederim
Merhaba ben de jülide hanıma gidiyorum ve bende spinal sezeryan istiyorum. Ama çok yan etkilerinden bahsediyolar diye arada acaba iyi olmıycak mı diye kuşkuya düşüyorum. Siz spinalde olumsuz bişey yaşadınız mı bilgilendirebilirmisiniz biraz beni :)

Ben oranın aneztesi uzmanı cigdem hocayla gorustum.zaten doğum şekline karar verildiği zaman spınal sezeryansa eğer herseyi anlatiyolar doğuma yakın.her doğum şeklinin kendine göre komplikasyonları var tabiki.ben Spinal den memnun kaldım.hiç bir sıkıntı yaşamadım. Belim den iğne yapıldı ve uyustum anında.ne ara Bebeğimi çıkardılar anlamadım çünkü sohbet muhabbet eksik olmadı ameliyathanede.hakkında hayırlısı olsn.varsa sorcagin bişey yardimci olurm

Merhabalar ben de sizin açtığınız konudaki sorularınızi merak ediyordum ki sizin konunuzu gördüm. Doğum yaptınız mı Nasılsıniz şuan. Ben de fatih üniversitesinde devam etmek istiyorum

Ben normal doğum yaptım çok memnun kaldım tavsiye ederim.benim dr um tuba hanımdı ama size jülide hanımı tavsiye ederim.dr um olmadığı halde ilgilendi bizimle.soğuk görünebilir ama doğal bi insan.öyle havalı tiplerden değil.

Ben normal doğum yaptım çok memnun kaldım tavsiye ederim.benim dr um tuba hanımdı ama size jülide hanımı tavsiye ederim.dr um olmadığı halde ilgilendi bizimle.soğuk görünebilir ama doğal bi insan.öyle havalı tiplerden değil.
Ben tuba hanıma gittim ama hiç memnun kalmadım. Çok özensiz 5 dk bitti muayene elime broşür verdi 20 gün sonra gel dedi gitmedim

Ben tuba hanıma gittim ama hiç memnun kalmadım. Çok özensiz 5 dk bitti muayene elime broşür verdi 20 gün sonra gel dedi gitmedim
Ben jülide hanıma gidiyorum ve kendisinden çok memnunum gerçekten. İnsana güven veriyor. Jülide hanım kaza geçirdiğinden bi kontrolümde Tuba hanıma gitmiştim gerçekten dediğin gibi 5 dk da bitirdi muayeneyi, ultrasonda o kdr hızlı baktı ki nasıl oldu bitti anlamadık. Jülide hanım daha iyi. Soğuk gibi durur ama güven verir.

Ben jülide hanıma gidiyorum ve kendisinden çok memnunum gerçekten. İnsana güven veriyor. Jülide hanım kaza geçirdiğinden bi kontrolümde Tuba hanıma gitmiştim gerçekten dediğin gibi 5 dk da bitirdi muayeneyi, ultrasonda o kdr hızlı baktı ki nasıl oldu bitti anlamadık. Jülide hanım daha iyi. Soğuk gibi durur ama güven verir.
Renkli ultrasonları yok galiba onların

Merhaba bende serdar beye gidiyorum ama hakkında hiç yorum görmedim hiçmi giden yok ya ? ☺
Ben suan 27. Hftdaym memnunum ama doğal olarak korkularım var Dr yeni hastane yeni benim ilk dogumum sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ☺

Herkez yorumlarda Jülide ve tüba hanmdan bahsediyor ben onlarada gittim hiç memnun kalmadım Dr işi şans işi sanırım

Renkli ultrasonları yok galiba onların
renkli ultrason dediğin ayrıntılı ultrason mu melo? ayrıntılı ultrason yapmıyorlar evet, ayrıntılı ultrasonu dragos taki şubelerinde prof yapıyor, bana uzaktı baya ben dışarda yaptırdım.

Merhaba bende serdar beye gidiyorum ama hakkında hiç yorum görmedim hiçmi giden yok ya ? ☺
Ben suan 27. Hftdaym memnunum ama doğal olarak korkularım var Dr yeni hastane yeni benim ilk dogumum sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ☺
Hastane yeni diye düşünme bence. çünkü sıfırdan bir hastane değil, üniversite hastanesi ve şubeleri var. en önemli artısı yenidoğan yoğum bakım ünitesi ve yenidoğan doktoru var. serdar beyi tanımıyorum, ben tavsiye üzerine jülide hanıma gittim tavsiye eden de doktordu zaten.

renkli ultrason dediğin ayrıntılı ultrason mu melo? ayrıntılı ultrason yapmıyorlar evet, ayrıntılı ultrasonu dragos taki şubelerinde prof yapıyor, bana uzaktı baya ben dışarda yaptırdım.
Evet ayrıntılı , renkli, 4 boyutlu bir sürü ismi var :KK45:
Şirinevlerden kalkıp Dragosa mı gidilir aman çok uzak onun yerine mesicale giderim ayrıntılıyı devlette yapıyor şubatta gidicem sadi konuga

Herkez yorumlarda Jülide ve tüba hanmdan bahsediyor ben onlarada gittim hiç memnun kalmadım Dr işi şans işi sanırım
Tuba hanıma bir kere gittim 5 dk muayene bitti devlet hastanesinde 20 dk doktorumla konusup bilgi veriyorken çok hoşlanmadım

X