• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırınga ile hamile kalan var mı

mavili07

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
76
Puanlar
13
Kızlar gebelik planlıyorum şırınga ile spermi çekip vajina içine boşaltıp hamile kalan bir çok insan gördüm acaba bu ay ben de denesem işe yarar mı pek bilemedim zaten eşinle ilişkiye giriyorsun ne gerek var demeyin çünkü içinde havayla birlikte şırıngayı çektiğin için daha ileriye gitme söz konusu oluyor sizce işe yarar mı denesem

şırınga dediğin şey aşılamadan bahsediyorsunuz heralde. normal olarak ne kadar süredir deniyorsunuz?

Kızlar gebelik planlıyorum şırınga ile spermi çekip vajina içine boşaltıp hamile kalan bir çok insan gördüm acaba bu ay ben de denesem işe yarar mı pek bilemedim zaten eşinle ilişkiye giriyorsun ne gerek var demeyin çünkü içinde havayla birlikte şırıngayı çektiğin için daha ileriye gitme söz konusu oluyor sizce işe yarar mı denesem
O nasıl oluyor ya

bir çok insan gördüm
Nasil gordun arkadasim🫥

Kadin esiyle birlikte oluyor
1 gun oda siringa sacmaligini deniyor
O kadar inaniyor ki olacagina
Stres yapmiyor umut doluyor
Hamile kaliyor
Ama siringa ile degil elbette
Relax oldugu icin
Ama kalkip siringayi övuyor
Sizde inaniyonuz
Deneme aman ha
Enfeksiyon kapar onla ugrasirsin bide

Yani nasıl siringaya cekeceksiniz
Zaten içine boşalma oluyorsa şırınga daha ileri mi goturecek

Düzenli olarak böyle saçma sapan konular açılmasa olmaz zaten. Bizde ne salakmışız aşılama tüp bebekle upraşıp vücudumuza bi sürü hormonu bastık. Kendime iğne saplamak en büyük hobimdi. Tüp bebek merkezleri kapatılsın. Hepsi para tuzağı 🚫

Bence sen üreme en iyisi

Bu zihnisihir proje ilk kimin aklına geldi acaba. Daha yeni denemeye başlamışsınız zaten, bi sakin olun.

şırınga dediğin şey aşılamadan bahsediyorsunuz heralde. normal olarak ne kadar süredir deniyorsunuz?
Evet canım , ben vajinismustum kurtuldum çok şükür 2 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz.Burda gördüm bende daha önce bilmiyordum denediğim ay hamile kaldım falan yazanlar vardı banada başta komik geldi ama çok yazan var bi sormak istedim

Back
X