Şırınga ile hamilelik??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ogemibirgungelecek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
394
197
53
Merhaba arkadaşlar ben geçen bi yerde okudum kadının biri eşinin spermini şırınga ile vajinaya yollamış hani daha baskılı olsun daha hızlı atsin diye ve hamile kalmis.sizin etrafinizda deneyen ve olumlu sonuç alan var mı? Zararı olabilir mi sizce deneyip denememe konusunda kararsizim

Kadın kendi imkanlarıyla kendi kendine aşılama tedavisi uygulamış desene :)) Aşılamada da aynı sistem geçerli. Erkeğin spermlerini yıkayıp en sağlıklılarını bi şırınga yardımıyla kadının rahmine aktarıyorlar. Yalnız bu örneğin şansa tuttuğunu düşünüyorum.

Şöyle ki bazı rahim ağzı yaraları, polipleri spermlerin geçişte ölmesine sebep oluyor, bu yöntemle sperm engele takılmadan rahme ulaşıyor. Ya da erkeğin spermleri zayıfsa yıkama işlemi ile en sağlıklıları ayıklanıyor ve direk rahme bırakıldıkları için kat edecekleri yol yarılanmış olduğundan yumurtaya sağlam ulaşma şansları artıyor. Ama bu bayan hijyenik olmayabilir koşullarda, eşinin penisinden çokta farklı bir işlevi olmayacak bi şırıngayla sperm göndermiş içeri. Benim tavsiyem evde denemeyin.

Evet
Haklisiniz galiba..bide enfeksiyon falan kaparım sonra işin yoksa git uğraş ...tesekkur ederim cevap icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…