Sirkeli su kullananlar!!!

Bdsayar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
506
863
128
Gerçekten bi faydasını gördünüzmü arkadaşlar coğu kişi zayıflıyormuş ama pek inanmadım ben :s

Gerçekten bi faydasını gördünüzmü arkadaşlar coğu kişi zayıflıyormuş ama pek inanmadım ben :s

ben ballı elma sirkeli su içiyorum sabah akşam 1 er bardak 1 ayda 64 ten 60 a düştü kilom işe yarıyor ama düzenli olarak devam edersen önce ödem attırıyor sonra göbekten gitmeye başlıyor tavsiye ederim.

ben ballı elma sirkeli su içiyorum sabah akşam 1 er bardak 1 ayda 64 ten 60 a düştü kilom işe yarıyor ama düzenli olarak devam edersen önce ödem attırıyor sonra göbekten gitmeye başlıyor tavsiye ederim.

aç karna değil değil mi?yemeklerrden ne kadar süre sonra içiyorsunuz?tabii önce de olabilir de :)) bir de su ılık mı yoksa normal oda sıcaklığında su ile mi :)

Gerçekten mi ay cok sevindim nasıl içiyosun aç karnınamı yoksa tok karnınamı nolur bi açıklama yap .... Lütfennnn 57 kiloyum 50 e düşmek istiyorum birde soğukmu içilecek yoksa ılıkmı ? Cok soru sordum nolur kusura bakma

dikkatli kullanın yalnız midenize bi şey olabilir. limonlu su daha güvenli.
ayrıca bu konunun açılması gereken yer burası değil kızlar.

aç karna değil değil mi?yemeklerrden ne kadar süre sonra içiyorsunuz?tabii önce de olabilir de :)) bir de su ılık mı yoksa normal oda sıcaklığında su ile mi :)

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ben uyanında bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi döküp içtim 22 günde 4 kilo verdim sporla beraber üstelik yağdan gitti 4 kilo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben gece yatmadan önce bide sabah aç karnına içiyorum diyette yapıyorum ama sirkeli suyunda cok faydasi var 1,5 haftada 3 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…