Şirket Dergi İsmi?? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM KIZLARR.....

Birleşim Grup Dergi İsmi Ne Olsun??

• İşTe Birleşim

OY: 29 64,4%
  • Birleşim Gündem

OY: 3 6,7%
  • Birleşim Manşet

OY: 0 0,0%
  • Birleşim Vizyon

OY: 10 22,2%
  • Birleşim World

OY: 3 6,7%

• Ankete Katılan
    45
  • Anket Kapalı .
MuhBir güzel bence. . Hem tek başına kelime anlamı hem de birleşim muhendislik anlamına gelmesi değişik ve yaratıcı geliyor bana..

MuhBir güzel bence. . Hem tek başına kelime anlamı hem de birleşim muhendislik anlamına gelmesi değişik ve yaratıcı geliyor bana..

Aynı seylerı yazacaktım . En güzelli mühbir .. kelimesi sektorel iceriği muzip geldi dikkat cekici ben olsam kesın yazardm

mühbir i bende cok yaratıcı bulmuştum ama u'ü degısımınden dolayı es geçmek durumunda kaldım..

Aynı seylerı yazacaktım . En güzelli mühbir .. kelimesi sektorel iceriği muzip geldi dikkat cekici ben olsam kesın yazardm

mühbir i bende cok yaratıcı bulmuştum ama u'ü degısımınden dolayı es geçmek durumunda kaldım..

yaratıcı gibi görünse de dergi için uygun olmaz diye düşündüm weee seçenekler arasına almadım yine de çok yaratıcı buldum bende teşekkür ederim =)

Ben olsam bunu seçerdim .Aynen böyle yazarak :1:

bu da çok gzl ama şirkette bunu biri yazdığı için seçemedim =)

Birleşim Aktüel. Birleşim Güncel. Birleşim Aktif. Birleşimde Gündem. Birleşim Ajanda. Birleşim Channel. birleşim Press. Birleşim Yazıyor. Birleşim Bülten. Bunlar da benim aklıma gelenler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X