Şirket hattı

Ojeli ejderha

KİŞİLiĞİ OLMAYAN KADININ DİŞİLİĞİ GEÇİCİDİR
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
3.296
4.781
333
Kızlar şirket hattı kullanan ya da bilgisi olanlara bi sorum var bireysel hatlarda olduğu gibi kullanım detaylarına ulaşılabiliyor mu yoksa sadece şirketin mi bir işlem yapması gerekiyor

Hattı kullanan kişi cep telefonuna operatörün uygulamasını indirirse ulaşabilir diye biliyorum.

Operatör üzerinden şifre alınarak kalan dakika vs bakılan uygulamalar şirket hattında yapılamıyor mu ama bu haksızlık
Maalesef öyle. Geçen yıl denedim şifre aldım ' işte bu bilgilere ulaşma yetkiniz yok ' gibi bir bildirim almıştım.

Maalesef öyle. Geçen yıl denedim şifre aldım ' işte bu bilgilere ulaşma yetkiniz yok ' gibi bir bildirim almıştım.
Günah almışım çıkarılır diye çıngar koparmak üzereydim Er kişiyi kaya gibi bir tripten kurtardınız saolun

Kızlar şirket hattı kullanan ya da bilgisi olanlara bi sorum var bireysel hatlarda olduğu gibi kullanım detaylarına ulaşılabiliyor mu yoksa sadece şirketin mi bir işlem yapması gerekiyor
Gsm de yöneticilik yaptım konuya hakimim yani ;sirket yetkilisi ve imza sirküleri sahibi her kimse sadece ona şifre gider aksi mümkün değil. ..bakılamaz yani...boşa üzmeyin kendinizi. ..

Hat şahsa ait olmadığı için şirketin olduğu içi ulaşılamıyor diye biliyorum. Çünkü aynı hattı biri işten çıkınca başka bi elemana verebiliyorlar

Şirket hattı kullanıcısıyım, işyerinde de bu işi organize etmek bana düştüğü için biliyorum ki; sadece şirket yetkilisi hatlar için detay döküm görebilir. Onun dışındakiler bir işlem yapamaz. Arkadaşlar zaten yazmış bende belirmek istedim doğruluğu kesindir.

Hepinize teşekkür ederim hanımlar aradım taradım bilgi bulamadım nette malum siteler yanınızda halt etmiş

Peki ben de bişey sorabilir miyim? Bu şirket hattını arayıp konuştuğumuz zaman ya da mesaj yazdığımız zaman yetkili kişi bunları okuyup konuşmaları dinleyebilir mi? Eşimin özel hattına ulasamiyinca sirket hattını arıyorum ya da mesaj atıyorum. Tedirgin oldum.

Geç oldu ama yeni gördüm araştırma yaparken birkaç sitede izlemek için şirketlerin program kullanabileceğini okumuştum ama sorun yaşamayan bir şirketin böyle bişey yapacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…