- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
- Konu Sahibi Ojeli ejderha
Kızlar şirket hattı kullanan ya da bilgisi olanlara bi sorum var bireysel hatlarda olduğu gibi kullanım detaylarına ulaşılabiliyor mu yoksa sadece şirketin mi bir işlem yapması gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle düşünüyorum teşekür ederim cevabın içinHattı kullanan kişi cep telefonuna operatörün uygulamasını indirirse ulaşabilir diye biliyorum.
Operatör üzerinden şifre alınarak kalan dakika vs bakılan uygulamalar şirket hattında yapılamıyor mu ama bu haksızlıkMaalesef kullanım detaylarına ulaşamazsınız. Sadece şirket yetkilisi ulaşabiliyor.
Maalesef öyle. Geçen yıl denedim şifre aldım ' işte bu bilgilere ulaşma yetkiniz yok ' gibi bir bildirim almıştım.Operatör üzerinden şifre alınarak kalan dakika vs bakılan uygulamalar şirket hattında yapılamıyor mu ama bu haksızlık
Günah almışım çıkarılır diye çıngar koparmak üzereydim Er kişiyi kaya gibi bir tripten kurtardınız saolunMaalesef öyle. Geçen yıl denedim şifre aldım ' işte bu bilgilere ulaşma yetkiniz yok ' gibi bir bildirim almıştım.
Gsm de yöneticilik yaptım konuya hakimim yani ;sirket yetkilisi ve imza sirküleri sahibi her kimse sadece ona şifre gider aksi mümkün değil. ..bakılamaz yani...boşa üzmeyin kendinizi. ..Kızlar şirket hattı kullanan ya da bilgisi olanlara bi sorum var bireysel hatlarda olduğu gibi kullanım detaylarına ulaşılabiliyor mu yoksa sadece şirketin mi bir işlem yapması gerekiyor
+1Hattı kullanan kişi cep telefonuna operatörün uygulamasını indirirse ulaşabilir diye biliyorum.
Geç oldu ama yeni gördüm araştırma yaparken birkaç sitede izlemek için şirketlerin program kullanabileceğini okumuştum ama sorun yaşamayan bir şirketin böyle bişey yapacağını sanmıyorumPeki ben de bişey sorabilir miyim? Bu şirket hattını arayıp konuştuğumuz zaman ya da mesaj yazdığımız zaman yetkili kişi bunları okuyup konuşmaları dinleyebilir mi? Eşimin özel hattına ulasamiyinca sirket hattını arıyorum ya da mesaj atıyorum. Tedirgin oldum.