- 11 Kasım 2017
- 19
- 14
- 38
- Konu Sahibi mindimindi
Merhaba arkadaşlar ,aranıza yeni katıldım ben 3,5 yıldır bir aile şirketinde çalışıyorum.Pazarlama departmanındayım,ama bayanım diye seyahate çıkamıyorum patronum dinen doğru bulmuyor,telefonla iletişime geçiyorum müşterilerle.Sabit hattan arıyorum ama bazen direkt bana ulaşabilecekleri numara sorduklarında kendi cep numaramı veriyorum.Ama olur olmaz saatlerde arayanlar oluyor.Ben bu durumu patrona anlattım geçende telefonum şirket hattı gibi oldu çözüm bulabilir miyiz diye.(Benden sonra bile giren elemanların şirket hattı var bu arada.) Bana; bir hat ayarlayalım sekreterle ortak kullan dedi ve ertesi gün hattı getirdi.Birde Pazartesi bir erkek başlayacak işe, işi ben öğreteceğim ,prim alacak bana prim de vermiyo ,yeni hat ta almışlar ona.Ben prim istediğim zaman diğer personel ayaklanır şimdi dedi ona verirken beni ses çıkarmaz diye düşünüyo sanırım. Bu duruma çok sinir oldum hattı da kullanmıyorum öyle duruyo siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? hiç değerim yok gibi hissediyorum.İşimi düzgün,hatasız yaptığımı seyahate çıksam erkeklere göre daha çok iş getireceğimi söylüyomuş diğer çalışanlara.Karşısına geçip konuşmak istiyorum ama hep üste çıkar biliyorum etkili bir konuşma yapmak istiyorum yaptığı haksızlığı anlatmak için .Önerilerinizi bekliyorum.