ŞİRKET HATTI

Dinen seyahate çıkmak doğru değil miymiş orayı anlayamadım ben??
Her neyse şirket hattını kullanın tabi 8 elemanımız var hepsinde de şirket hattı var ve kimse özel telefonunu vermiyor. Rahatsız edilmesinler diye kesinlikle tembih ediyoruz bunu. Bizim işimiz de pazarlama üzerinde ama hakkını veriyoruz herkesin. Prim belli bir kota olmalı mesela o kotayı geçtiğiniz zaman prim alırsınız bence bunu konuşmalısınız.

Patron saçmalıyor. Dinen seni seyahate mi göndermiyor :D O zaman dinen sana şirket hattı tahsis etmiyor ve yine dinen sana prim vermiyor olabilir. Çünkü “dinen” yani :) E bu adamda mantık arama? Böylesiyle konuşulmaz bile..

İyi de senin dininden patronuna ne?
Bu ne saçma iş. Kocan olsa böyle birşey dese neyse dicem. Kıyafetinize falan da karışıyor mu ? :issiz:

Hayatta birtakım zorunluluklarımız olmasa keşke. İşten ayrılmanız en kesin çözüm çünkü sizin çalışma disiplininizi sömürüyor hacı amca.

Sizin şirkette fırsat eşitliği yok belliki. 3,5 yıl dile kolay! Daha yeni başlamış olsaydınız çıkın işten derdim ama şimdi biraz zor. Neden korkuyorsunuz? Hakkınızı neden aramıyorsunuz? Bir bağınız yok patronunuzla sonuçta. Siz hakkınızı düzgünce arayın baktınız patron kıvırıyor,çirkinleşiyor bağınızı koparın. Durumu anlatacak başka kimse yok mu? Aile şirketi demişsiniz.
Haklısınız Cumartesi konuştum bende işinize yaramıyorsam yol verin durduğum yerde durmak istemiyorum ben dedim benim işi öğrettiğim prim alacak ben normal maaşımı alcam mantıklı değil bu dedim prim vermeyi kabul etti,işi de öğretme madem çok büyütmenin bi anlamı yok dedi bana öğretmicem bakalım.Benim patronum sürekli üste çıkıyo sürekli hakatn hukuktan bahseder ama hep kendi menfaatini düşünüyo burda benim konuştuğum kişi en yetkili isim diğerleri çok etkili olmayacak en son kararı bu kişi veriyo malesef.

• Beğen
Reactions: 404
Haklısınız Cumartesi konuştum bende işinize yaramıyorsam yol verin durduğum yerde durmak istemiyorum ben dedim benim işi öğrettiğim prim alacak ben normal maaşımı alcam mantıklı değil bu dedim prim vermeyi kabul etti,işi de öğretme madem çok büyütmenin bi anlamı yok dedi bana öğretmicem bakalım.Benim patronum sürekli üste çıkıyo sürekli hakatn hukuktan bahseder ama hep kendi menfaatini düşünüyo burda benim konuştuğum kişi en yetkili isim diğerleri çok etkili olmayacak en son kararı bu kişi veriyo malesef.
Çok iyi yapmışsınız. Ağlamayana meme yok sonuçta.

orda ilerleme şansınız yok bence sizde farkındasınız başka iş arayışlarına girin bulunca işten ayrılın eğer mümkünse

Back
X